Anil-D
Üye
Sanandreas saolsnNasil becerdin
Sanandreas saolsnNasil becerdin
Ben 45e ulasabilecegimi sanmıyorumSanandreas saolsn

SanandreS baya yiyor haciBen 45e ulasabilecegimi sanmıyorum![]()
Ama modern Combat 4 hem çok şarj ve telefon ısınmadan (alışmadan) oynayınca felaket ısı yapabiliyor ve arka kapagı açtığımda sd kart ve sim kart yuvası yanıyorduSan andreas aynı gün sürekli 3 saat oynadım ısınma 5 10 derece arttı ama sarj % 13 lere indi
Benim kullandığım bütün telefonlarda oluyor. Şarjda oynayınca telefon fırın gibi oluyor.o normal ya sarjda oynayinca ısınması yeni değil bende
dun gece sarjdan cektim biraz wifi ile gezdim film felan izledim %85te uyudum 8 saat sonra kalktigimda hala %85ti.10dan aksam 5e kadar baya wifi ile gezdim.durum bu.4.1i aratmiyor galiba.gerci 4.1deki rekorum 7 saat 47dkydi
parlaklik 0 bu arada.10 dkligina felan full parlaklik kullandimaltta kirintilara bak
Sonunda telefon adam oldudun gece sarjdan cektim biraz wifi ile gezdim film felan izledim %85te uyudum 8 saat sonra kalktigimda hala %85ti.10dan aksam 5e kadar baya wifi ile gezdim.durum bu.4.1i aratmiyor galiba.gerci 4.1deki rekorum 7 saat 47dkydi
parlaklik 0 bu arada.10 dkligina felan fu ll parlaklik kullandim
s4le mi 45derece yaptın1g 18s 28d olmuş ekran sürersi 6 saat 21dkkanka sarja takmisin
iyimis laben 7 saat göremedim hiç sanırım yaklaştı ama olmadı diye hatırlıyorum,ama çizgi hafif yukarı kalkmış gibi takılmış gibi de bilemedim
s4le mi 45derece yaptın1g 18s 28d olmuş ekran sürersi 6 saat 21dk
drag racing 1s 22d 19sn ayrıca internete de bayağı girdim instagram fours falan iyi bir değer çkarttım
Bende tek sıkıntı ısınma valla ısınmada tek oyunda oluyor4.4.2yi ilk kurduğumda bi tuhaftı stabilite kötülüşmişti şarj etmesi uzun sürüyodu herşey yerine oturdu ısınmayı test etmedim de havalar ısındı iyice izmirde etsem ne olur![]()