Anil-D
Üye
evet alet fena sicak oluyor sendedemi oyleValla bilmiyorum 4.4 ile cogu kisi sıkıntı yasiyor.bi forumda gördüm biri yazmis samsung herhalde 4.4 ile kablolari bozdu diye![]()
evet alet fena sicak oluyor sendedemi oyleValla bilmiyorum 4.4 ile cogu kisi sıkıntı yasiyor.bi forumda gördüm biri yazmis samsung herhalde 4.4 ile kablolari bozdu diye![]()
Evetevet alet fena sicak oluyor sendedemi oyle
Aynen katılıyorum4.4.2 ye gectigim gune lanet olsun
Bende telefonu şarjda kullanmayınca bir sorun olmuyor.Beyler benim şarj olma sıkıntım yok ama cihaz eski sürüme göre baya isiniyor şarj ortalama 1 40 saatte fulluyor ısınma sorun ama ısınmaya cozum bulan varmi
Aynen bu ısınmanın sorunu çözülmesi lazım 3 4 gün 4.4.2 s4 de kullandım s4 te ısınma problemi var sanirimBende telefonu şarjda kullanmayınca bir sorun olmuyor.
ısınma sorunu bende yokta şarj olma sorunu var 3 saate full doluyorBeyler benim şarj olma sıkıntım yok ama cihaz eski sürüme göre baya isiniyor şarj ortalama 1 40 saatte fulluyor ısınma sorun ama ısınmaya cozum bulan varmi
Benimki şarjda oynayinca 40 dereceyi buluyorısınma sorunu bende yokta şarj olma sorunu var 3 saate fu ll doluyor
o normal ya sarjda oynayinca ısınması yeni değil bendeBenimki şarjda oynayinca 40 dereceyi buluyor
Şarj sorunu yok bende valla eskisi gibi hizli oluyo 2 ay önce yeni sarj aleti almıştım ondan da olabiliro normal ya sarjda oynayinca ısınması yeni değil bende
Aynen bende daha denemedim OyunuBende 100 dakikada fulleniyor sarj.sarj olurken dokunmadigimda sıcaklık 36.5i gecmiyor.wifi felan gezersem 38 39 oluyor.oyunu hic denemedim ama denesem 40i rahat gecer![]()

Benim dedigim degerler gunduz icin.gece serinlikte tabii daha dusuk olurWifi gezersen 35.5 e gelmesi baya suruyor oyunda 38.3 gordu en fazla40ddır wifide gezip muzik dinliyorm chrome kullanımda 33.3derece

33.3 simdi digerleri gunduzBenim dedigim degerler gunduz icin.gece serinlikte tabii daha dusuk olur![]()

Iyiymis33.3 simdi digerleri gunduz![]()

Nasil becerdinLa Benimki 45 derece oldu