Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
4.4.2 ye gectigim gune lanet olsun

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Beyler benim şarj olma sıkıntım yok ama cihaz eski sürüme göre baya isiniyor şarj ortalama 1 40 saatte fulluyor ısınma sorun ama ısınmaya cozum bulan varmi

fk555897

fk555897

Üye
Beyler benim şarj olma sıkıntım yok ama cihaz eski sürüme göre baya isiniyor şarj ortalama 1 40 saatte fulluyor ısınma sorun ama ısınmaya cozum bulan varmi
Bende telefonu şarjda kullanmayınca bir sorun olmuyor.

alfo9403

alfo9403

Üye
ısınma sorunu bende yokta şarj olma sorunu var 3 saate full doluyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
4.3 no problem kafa rahat

codblackops2

codblackops2

Üye
Bende 100 dakikada fulleniyor sarj.sarj olurken dokunmadigimda sıcaklık 36.5i gecmiyor.wifi felan gezersem 38 39 oluyor.oyunu hic denemedim ama denesem 40i rahat gecer :D

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Bende 100 dakikada fulleniyor sarj.sarj olurken dokunmadigimda sıcaklık 36.5i gecmiyor.wifi felan gezersem 38 39 oluyor.oyunu hic denemedim ama denesem 40i rahat gecer :D
Aynen bende daha denemedim Oyunu :D

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Wifi gezersen 35.5 e gelmesi baya suruyor oyunda 38.3 gordu en fazla40ddır wifide gezip muzik dinliyorm chrome kullanımda 33.3derece

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Wifi gezersen 35.5 e gelmesi baya suruyor oyunda 38.3 gordu en fazla40ddır wifide gezip muzik dinliyorm chrome kullanımda 33.3derece
Benim dedigim degerler gunduz icin.gece serinlikte tabii daha dusuk olur :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Anil-D

Anil-D

Üye
La Benimki 45 derece oldu

Üst Alt