Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Biraz arastirdim da .. galaxy charging currenti yükledim.orda mah degeri 1000 olana kadar adaptorden buyuk usb girisini takip cikardim..birde *#0228# i yapip batarya kalibrasyonu yaptim.eskisi gibi oldu.20 dakikada %14 doldurdu.umarim geçici birşey degildir :D
bende kalibrasyon yaptim yuzde bir sarj 50 snde oluyor simdilik duzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Ben carsambaya kadar da bekleyemeyecegim galiba :D bi diger endisemde tamam note 3 s5 ozellikleri ama sarj durumu nasil .nasil gidiyor romda .onlarada bakmam lazim :)

Sanirim 4.4un kronik sorunu yavas doldurma.dh deki note2 kullanici kulubu konusunu okuyorum..isinma sorunundan da sikayetci olanlar var...
4.4.2 havaların tam ısındığı zaman yayınlandı izmirdeyim 34-35 dereceleri normal kabul ediyorum boşta 26.7 derece şu an

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
alfo9403

alfo9403

Üye
eeeeeveeeet sarj çubuğu dondu kaldı artmiyor azalmiyor :) 3-4 defa kalibrasyon yaptım sonsuz şarjı buldum galiba :D kapanana kadar bakliyim bari :)

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
4.4.2 havaların tam ısındığı zaman yayınlandı izmirdeyim 34-35 dereceleri normal kabul ediyorum boşta 26.7 derece şu an
Aynen bende dusundum havalar cok sicak acaba onunda etkisi varmidir diye
eeeeeveeeet sarj çubuğu dondu kaldı artmiyor azalmiyor :) 3-4 defa kalibrasyon yaptım sonsuz şarjı buldum galiba :D kapanana kadar bakliyim bari :)
Sende ters tepmiş kod hocam :D
edit:4.4un bi diger gereksiz ozelligi de kalemi havadan tutunca alttaki dokunmatik tuşlar yaniyor ..2 sn kaldir kalemi tekrar tut gene yaniyo ışık. Sinir bozucu bence :D

Edit2:bende de takıldı şarj. % 72de 15 dakikadir :D
Edit3 : 15 dk sonra 71e düştü

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Anil-D

Anil-D

Üye
Aynen bende dusundum havalar cok sicak acaba onunda etkisi varmidir diye

Sende ters tepmiş kod hocam :D
edit:4.4un bi diger gereksiz ozelligi de kalemi havadan tutunca alttaki dokunmatik tuşlar yaniyor ..2 sn kaldir kalemi tekrar tut gene yaniyo ışık. Sinir bozucu bence :D

Edit2:bende de takıldı şarj. % 72de 15 dakikadir :D
Edit3 : 15 dk sonra 71e düştü
Kalibrasyon nasil yapiyoruz bende yapayim

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Onu biliyom beya

codblackops2

codblackops2

Üye
Umarim ise yariyordur.1 2 gun bakacagim

alfo9403

alfo9403

Üye
bitmeyen şarji bulmuştum simdi de ampul ışığında dolan sarji buldum :D odada kendi kendine arttı yüzde 19 dan önce 16 ye düştü simdi 18 e yükseldi :D

alfo9403

alfo9403

Üye
bide gulme smileyini niye dişini sıkan smiley gosteriyor?

MaxipmaN

Üye
Yuzde 98den 93e dusene kadar school driving 3d oynadım batarya 36.3 derece oldu guc tasarrufu acık parlaklik en dusukte oda sıcaklıgı 27 derece ne diyonuz bu sonuca :)demin oyun oynadım 36dan 35 civarına düşüyor bir şekilde dizginliyor c6-01 ateş gibi olurdu abartılcak değerler değil

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Biraz arastirdim da .. galaxy charging currenti yükledim.orda mah degeri 1000 olana kadar adaptorden buyuk usb girisini takip cikardim..birde *#0228# i yapip batarya kalibrasyonu yaptim.eskisi gibi oldu.20 dakikada %14 doldurdu.umarim geçici birşey degildir :D
Telefonu kapatip açınca gecebilir kalibre

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Wipe yaptim.sarj 30 dakikada %20 doldu..normal herhalde..umarım ise yaramistir..

Titanium backuptan samsung apps i devre disi biraktim ara sira hata veriyor apk olarak kuramadim :hmmm
Edit :silmeme rağmen uygulama yoneticisinde samsungapps vardi.devredisi biraktim jata evrmiyor artik

codblackops2

codblackops2

Üye
Kabloyu degistirdim adaptor ayni..galaxy charging currentten baktim 1800 mah la cekiyor sarji.adaptor baya isindi .telefonda isindi gerci wifiyle geziyorum..en guzel yanida dakikada %1 sarj dolduruyor .bir sıkıntı olurmu acep

Anil-D

Anil-D

Üye
Kabloyu degistirdim adaptor ayni..galaxy charging currentten baktim 1800 mah la cekiyor sarji.adaptor baya isindi .telefonda isindi gerci wifiyle geziyorum..en guzel yanida dakikada %1 sarj dolduruyor .bir sıkıntı olurmu acep
haci ben o numarayi yaptim gec sarj oluyor la

Anil-D

Anil-D

Üye
Yok yav 2.denemem.gayet guzel gidiyor..teelfonu ilk aldigim zaman bile bu kadar hizli sarj oldugunu gormemistim :D
100 100 ken cikardim numarayi tusladim ouick start dedim ekran kapandi acildi 94 sarj kaldi ve bitti cabuk bitmedi tabi 3 gun gitti neyse ama normalde bende 1 saat 22 dk da fullenen sarj 2 saat de fulleniyor nedenki

codblackops2

codblackops2

Üye
100 100 ken cikardim numarayi tusladim ouick start dedim ekran kapandi acildi 94 sarj kaldi ve bitti cabuk bitmedi tabi 3 gun gitti neyse ama normalde bende 1 saat 22 dk da fullenen sarj 2 saat de fulleniyor nedenki
Valla bilmiyorum 4.4 ile cogu kisi sıkıntı yasiyor.bi forumda gördüm biri yazmis samsung herhalde 4.4 ile kablolari bozdu diye :D

Üst Alt