Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
bazıları guncellemeden sonra format gerekiyor diyor o zaman tüm hatalar duzeliyormus
4.4u kurar kurmaz wipeleri yaptım

Stabilite sonucları kotu gibi 3 aydır hic format falan atmadım
aynı bendeantutu 22372
:hmmm

Dayanamadim ve odinden rootladim telefonu.baya gereksiz seyleri sildim umarim bi katkisi olur.bugunde sarja takinca farkettim,gercekten 4.4 ile epey yavaslama var sarj dolumunda

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

alfo9403

alfo9403

Üye

Dayanamadim ve odinden rootladim telefonu.baya gereksiz seyleri sildim umarim bi katkisi olur.bugunde sarja takinca farkettim,gercekten 4.4 ile epey yavaslama var sarj dolumunda
Bende şuan tek sorun mc4 hata veriyor arada bir, daha wipe da atmadim kurduğum gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cihazı rotla dim google packet services uygulamalar servisini kökünü kazı dim play youtube Samsung services herseyi sildim cihaz artık nefes alıyor baba :)
Ama 4.4 yükleme dim çünkü fazla fark yok

MaxipmaN

Üye

stabilite sonucum nasıl peki sence

• Beğen
alfo9403

alfo9403

Üye

bu da benim stabilite grafiği karsilastirman için.. Genel performans ilk ölçüm 22160 15dk sonra tekrar ölçtüm 22006 çıktı. şuan benim telefonda mc4 ün kapanması harici bı sıkıntı yok.

alfo9403

alfo9403

Üye
bu da benim stabilite grafiği karsilastirman için.. Genel performans ilk ölçüm 22160 15dk sonra tekrar ölçtüm 22006 çıktı. şuan benim telefonda mc4 ün kapanması harici bı sıkıntı yok.

MaxipmaN

Üye
seninki çok iyi sıcak ortamda yaptım birazda o etkiledi galiba benimkini,avast virüs buluyor mu kurayım mı tarayım durmaya zorlarım onu ben açık tutmam dabi de stock mu rom ?

alfo9403

alfo9403

Üye
stock rom var. avastin virüs bulup bulmadigini daha anlayamadım simdilik bulmadi ama telefonda virüs varmi yok mu bilmiyorum :) avsati uygulama kilitlemek icin ve telefonu takip et kilitle felan anti thef icin kullanıyorum. Ama bedava sürüm tabiki , internetten inen mobagene diye bi program var viruslu onu tespit etmedi ama bilgisayarimda avast paralı sürüm var o mobagene yi virüs olarak buldu.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
stock rom var. avastin virüs bulup bulmadigini daha anlayamadım simdilik bulmadi ama telefonda virüs varmi yok mu bilmiyorum :) avsati uygulama kilitlemek icin ve telefonu takip et kilitle felan anti thef icin kullanıyorum. Ama bedava sürüm tabiki , internetten inen mobagene diye bi program var viruslu onu tespit etmedi ama bilgisayarimda avast paralı sürüm var o mobagene yi virüs olarak buldu.
denedim bulmadı açıkça belli boş muhabbet tarama yönünden beleş versiyon :D

• Beğen
Tepkiler: alfo9403
codblackops2

codblackops2

Üye
Kesin teşhisi koydum 4.4ten sonra telefon epey yavas sarj oluyor.uyuttum kaldirdim devre disi biraktim cogu uygulamayi ama sonuc hala ayni.acaba bi rom yuklesem cozum olur mu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: alfo9403
alfo9403

alfo9403

Üye
Kesin teşhisi koydum 4.4ten sonra telefon epey yavas sarj oluyor.uyuttum kaldirdim devre disi biraktim cogu uygulamayi ama sonuc hala ayni.acaba bi rom yuklesem cozum olur mu :hmmm
sarji simdi denedim yüzde biri 2 dk kada dolduruyor baya bir yavaslama var yüzde yüz 200 dk demek eskiden yüzde yüz sarj 120dk da oluyordu. su sinavlar bi bitsin direk not3 roma gecicem bu 4.4.2 fos çıktı

• Beğen

MaxipmaN

Üye
saat kaçta taktığımı unuttum 78 diyor şu an bi dahakine denerim

• Beğen
alfo9403

alfo9403

Üye
az önce yine arama yaparken ekran isigi açılmadı kulagima goturunce kapaniyor sonra aciliyordu ama acipmadi. gecen 1-2 defa olmustu simdi yine oldu karsi taraf kapatmadan acilmiyor ekran

codblackops2

codblackops2

Üye
sarji simdi denedim yüzde biri 2 dk kada dolduruyor baya bir yavaslama var yüzde yüz 200 dk demek eskiden yüzde yüz sarj 120dk da oluyordu. su sinavlar bi bitsin direk not3 roma gecicem bu 4.4.2 fos çıktı
Benim ki 10 dkda %4 dolduruyor.4.3te 10 dkda rahat %7 8 dolardı.Hayır cozumun rom olcagini bilsem gozumu kirpmadan geçerim de araştırıyorum daha

• Beğen
alfo9403

alfo9403

Üye
ben degistirecektim romu nedenim artmis oldu carsamba günü degistircem eger duzelirse yazarim

• Beğen

MaxipmaN

Üye
86 iken 20.03 saat 20.13te 91 oldu yani 10 dakikada %5 bana normal geliyor hemen 40a çıkıveriyor sonra yavaşlıyor artış 4.1.2den(aldığımdan beri) beri öyle zaten,ama yine de normalden yavaş gibi bakıcam artık

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
ben degistirecektim romu nedenim artmis oldu carsamba günü degistircem eger duzelirse yazarim
Ben carsambaya kadar da bekleyemeyecegim galiba :D bi diger endisemde tamam note 3 s5 ozellikleri ama sarj durumu nasil .nasil gidiyor romda .onlarada bakmam lazim :)
86 iken 20.03 saat 20.13te 91 oldu yani 10 dakikada %5 bana normal geliyor hemen 40a çıkıveriyor sonra yavaşlıyor artış 4.1.2den(aldığımdan beri) beri öyle zaten,ama yine de normalden yavaş gibi bakıcam artık
Sanirim 4.4un kronik sorunu yavas doldurma.dh deki note2 kullanici kulubu konusunu okuyorum..isinma sorunundan da sikayetci olanlar var...

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Biraz arastirdim da .. galaxy charging currenti yükledim.orda mah degeri 1000 olana kadar adaptorden buyuk usb girisini takip cikardim..birde *#0228# i yapip batarya kalibrasyonu yaptim.eskisi gibi oldu.20 dakikada %14 doldurdu.umarim geçici birşey degildir :D

Üst Alt