Dostum IMEI var ama yalnızca acil aramalar IMEI gozukuyor sistemdeAha imei uctu
Hmm eski firmwarenin modemini yukle duzelir kardesDostum IMEI var ama yalnızca acil aramalar IMEI gozukuyor sistemde

Servise verdim hiç uğraşmam dostum sagol yinedeHmm eski firmwarenin modemini yukle duzelir kardes![]()

Kardesim polemik olmasin diye yorum yapmayin dedim ama madem baslamissin soyliyim o sisteme 1 gb hayli hayli yetiyor kuzenimde var dondugunu gormedim ayrica kamerada nokia tek yeter.l925 le bunun arasinda kalinmaz anca 1520 ile bunun arasinda kalirsin l925 1gb ram e sahip 1.5 ghz note 2 nin yanindan gecemez benden söylemesi

burdaki verilere bi bak derimKardesim polemik olmasin diye yorum yapmayin dedim ama madem baslamissin soyliyim o sisteme 1 gb hayli hayli yetiyor kuzenimde var dondugunu gormedim ayrica kamerada nokia tek yeter.
Sadece magazada uygulamasi az![]()
1 gb ram windows phone gibi bi sisteme hayli hayli yeter.isletim sistemleri arasinda karsilastirma yaparken donanim ustunluklerini fazla katmayinburdaki verilere bi bak derimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Katiliyorum aynisini soyledim1 gb ram windows phone gibi bi sisteme hayli hayli yeter.isletim sistemleri arasinda karsilastirma yaparken donanim ustunluklerini fazla katmayin
aynı bendeantutu 22372Anlaşılan yaz sicagi telefonun da basina vurmuş.bi de sizde 4.4 te sarjin dolma suresi diger surumlere gore farkediyormu?