Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
yok imei gitmez aynisi s4 ü fotmatladigimda olmuştu sadece acil çagrilar diyordu duzeltemedim telelefoncuya verdim o yaptı nasil yaptığınıda anlatmadı :D ama imei burdan kontrol yinede

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadaslar suanda onerir misiniz note 2'yi kamerasi nasil? Bataryasi ne kadar gidiyor?

alfo9403

alfo9403

Üye
kamera gayet iyi hic öne çıkarmıyorlar tanitimlarda ama çok iyi hdr ve gece cekim yapiyor sarj tam kullanimda 1 gün rahat çıkıyor ki bende 150 ye yakin sadece kendimin yüklediği uygulama var yarisi senkronizasyon yapmasina rağmen 1gun rahat cikariyor ben şimdi bide buna not 3 rom yuklicem telefon olacak not 3 :)

alfo9403

alfo9403

Üye
sunu da belirtim 4 ayda bir format istiyor bende ama hic formatsiz 1 sene kullananlar varmis bende sanirim önüme gelen uygulamayi yukledigim icin oluyor

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Anladim bununla L925 arasinda kaldimda arkadaslar yorum yapmasin tartisma cikmasin malum android forumundayiz ;)

alfo9403

alfo9403

Üye
l925 le bunun arasinda kalinmaz anca 1520 ile bunun arasinda kalirsin l925 1gb ram e sahip 1.5 ghz note 2 nin yanindan gecemez benden söylemesi

alfo9403

alfo9403

Üye
1020 ile dahi kiyaslanmaz. 1020yi teyzem kullaniyor arkaplandaki uygulama sayilari 10 u gecince telefon kasmaya başlıyor note2 de 20 tane aç artı iki ekran aynı anda kullan yine kasmiyor 5 çekirdeğe sahip note 2, 4 açık 1 gizli ara islem çekirdeği var.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
l925 le bunun arasinda kalinmaz anca 1520 ile bunun arasinda kalirsin l925 1gb ram e sahip 1.5 ghz note 2 nin yanindan gecemez benden söylemesi
Kardesim polemik olmasin diye yorum yapmayin dedim ama madem baslamissin soyliyim o sisteme 1 gb hayli hayli yetiyor kuzenimde var dondugunu gormedim ayrica kamerada nokia tek yeter.
Sadece magazada uygulamasi az :oke:

alfo9403

alfo9403

Üye
Kardesim polemik olmasin diye yorum yapmayin dedim ama madem baslamissin soyliyim o sisteme 1 gb hayli hayli yetiyor kuzenimde var dondugunu gormedim ayrica kamerada nokia tek yeter.
Sadece magazada uygulamasi az :oke:
burdaki verilere bi bak derim

codblackops2

codblackops2

Üye
burdaki verilere bi bak derim
1 gb ram windows phone gibi bi sisteme hayli hayli yeter.isletim sistemleri arasinda karsilastirma yaparken donanim ustunluklerini fazla katmayin

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
4.4u yukledikten sonra telefon 2 3 gunde bir durduk yere ısınıyor baya.kullanmadigim butun hizmetleri devredisi biraktim ama sarj da sanki biraz fazla gidiyor eski surumlere göre?sizde de boyle sorunlar oluyormu

alfo9403

alfo9403

Üye
bende sorun yok ısınmayla alakalı

• Beğen

MaxipmaN

Üye
geçen güç tasarrufu kapalı parlaktık otomatikte 0 konumunda internttte 40 dk gezdim ortam sıcak batarya 36.6 derece oldu telefonun tepkisi kötüleşti dizginlendi telefon 35.5e düştü sonra 35.3e

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm Anlaşılan yaz sicagi telefonun da basina vurmuş.bi de sizde 4.4 te sarjin dolma suresi diger surumlere gore farkediyormu?

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
alfo9403

alfo9403

Üye
bazıları guncellemeden sonra format gerekiyor diyor o zaman tüm hatalar duzeliyormus

• Beğen

MaxipmaN

Üye

Stabilite sonucları kotu gibi 3 aydır hic format falan atmadım
:hmmm Anlaşılan yaz sicagi telefonun da basina vurmuş.bi de sizde 4.4 te sarjin dolma suresi diger surumlere gore farkediyormu?
aynı bendeantutu 22372

• Beğen

Üst Alt