Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
yanlız snot yüklenirken cok fazla izin istedi bende yuklemedim. dosyalarim yüklenirken 2 secenek vardi yeniyi secimce az erişim istiyordu snotta yok o secenek.

suathalit

Üye
Arkadaslar s5 uygulamalarini yukleyip teli kapatip acinca geri eski uygulamalar geliyor sizde de boyle bir durum var mi ?

alfo9403

alfo9403

Üye
bende de eskiye döndü :) makyaj gibi biseymis yikayinca çıktı

alfo9403

alfo9403

Üye
telefona guncellemeyle birlikte gelen smiley klavyesinin smileylerini tapatalk göstermiyor tanimlo değil herhalde tapatalkta

codblackops2

codblackops2

Üye
Yalniz rezil olduk varya.bende kapatip actim gitti :D ama group playin s5 surumu ayni kaldi.s voice de.sadece dosyalarimda oldu.:P

MaxipmaN

Üye
3x4 klavye 4.4.2de geldi mi

codblackops2

codblackops2

Üye
Aynen geldi

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
codblackops2

codblackops2

Üye

• Beğen

MaxipmaN

Üye
bi arkadaşımda güncelleme gözükmedi bende hemen gözükmüştü çıkınca neden olabilir?

alfo9403

alfo9403

Üye
her telefona aynı gün gelmiyor facebook grubunda 1 hafta sonra alan vardı belli olmuyor yani

• Beğen
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Beyler iyi akşamlar rootlu cihazı ilk olarak triangle away ile sayacı sifirladim sonra supersu icerisinden unroot ettim otada once modifiye hatasi aliyordum simdi de guncellemeler denetleniyor diye bekliyor cihaz durumu hala degistirildi gozukuyor kiesle guncellesem sıkıntı olur mu odine bulasmak istemiyorum

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Beyler iyi akşamlar rootlu cihazı ilk olarak triangle away ile sayacı sifirladim sonra supersu icerisinden unroot ettim otada once modifiye hatasi aliyordum simdi de guncellemeler denetleniyor diye bekliyor cihaz durumu hala degistirildi gozukuyor kiesle guncellesem sıkıntı olur mu odine bulasmak istemiyorum
Kies ile güncellemek sıkıntı olmaz kaldı ki odio de kies kadar basit. KiEs de güncelleme görünüyor ise güncelleyebilirsiniz

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Kies ile güncellemek sıkıntı olmaz kaldı ki odio de kies kadar basit. KiEs de güncelleme görünüyor ise güncelleyebilirsiniz
kies ile güncelledim fakat yalnızca acil aramalar demeye basladi

Üst Alt