Root çok basit artık CF root dosyasını odin ile atın sonra busybox süper su süper user uygulamaları yükleyin size siper su soru soracak knox devre dışı kalsın mi evet deyin ve başlayın root suz hayata
ben custom rom kullanıyorum bende var yani imkansız değil ama s5 de sifre girmek gerekmiyor yani sadece kamera görebiliyoruz home tuşu falan çalışmıyordeğişen pek bisey yok birkac yeni uygulama otomatik yüklendi flipboard, deezer, googleeart, gameloft ki mortal Combat 4 u burdan bedava indiriyorsunuz. Birkac simge değişmiş, bildirim panelindeki simgeler beyaz yine ülkemizde kullanılmayan suggest diye bir uygulama geldi bu kadar, kamera kisayolu da eklenmis ama ekranda sifre varken kullanılmıyor zaten onun haricinde kamera icin kisayollar mevcuttu niye boyle bir sey eklediler anlayabilmis değilim
ben custom rom kullanıyorum bende var yani imkansız değil ama s5 de sifre girmek gerekmiyor yani sadece kamera görebiliyoruz home tuşu falan çalışmıyor

imzanda 4.1.2 yazıyorSancili bi uğraştan sonra 4.4u yukleyebildim.kablo felan çıktı guncellemenin tam ortasinda.hallettim sonra tel acildiginda alev gibiydi.bekledim sogumayinca wipe attim nedense işe yaradi.tavsiyem yukleyin sizde

Aylardir tapatalk kullaniyorum hic bakmiyorum profilimeimzanda 4.1.2 yazıyor![]()
dur bi bakayimHerhangi bi yorumunun altinda gözükür.imza nerde yazıyor?

tmm saol. bende ne yaziyor acabaTapatalkta gozukmez yanlis hatirlamiyosam mobil surumdede gozukmuyor.Tarayicinin masaustu gorunumu ozelligini kullanarak gorebilirsin

Eger ayarlamadiysan birsey yazmaztmm saol. bende ne yaziyor acaba![]()

harika oldu paylaştığın icin saolBu arada xda da biri s5 uygulamalarini paylasmis apk olarak.note 3 deki s not felanda var ve cogu root gerektirmiyor.ani albumu ,s translator ,s baro ,s health s5 hesap makinesi ve en guzeli s5in dosya yoneticisi apk olarak rahatlikla kuruluyor.bir inceleyin derimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız