Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Root yapmak halen o kadar sıkıntılı mı :)

birde garanti süresi geçip geçmediğini nasıl öğrenebiliriz, geçtiyse root yaparım belki.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Root çok basit artık CF root dosyasını odin ile atın sonra busybox süper su süper user uygulamaları yükleyin size siper su soru soracak knox devre dışı kalsın mi evet deyin ve başlayın root suz hayata

_ardaa

_ardaa

Üye
Root çok basit artık CF root dosyasını odin ile atın sonra busybox süper su süper user uygulamaları yükleyin size siper su soru soracak knox devre dışı kalsın mi evet deyin ve başlayın root suz hayata

Şu sayaç mevzu var yine dimi, halen kararsızım sürekli düşüyorum ne hikmetse garanti dışı kalırsa bir de.

metyuu

metyuu

Üye
Not 2 için 4.4.2 yayınlanmış

Download
Model:

Model name: GALAXY Note II

Country: Turkey

Version: Android 4.4.2

Changelist: N/A

Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000

Product Code:

PDA: N7100XXUFND4

CSC: N7100OJVFND3

MODEM: N7100XXUFND3

Instructions
  • Extract (unzip) the firmware file
  • Download
  • Extract Odin zip-file
  • Open Odin v3.09
  • Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
  • Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
  • Add the firmware file to AP / PDA
  • Make sure re-partition is NOT ticked
  • Click the start button, sit back and wait a few minutes

alfo9403

alfo9403

Üye
suan indiriyor wifi acinca geldi :)

MaxipmaN

Üye
Gelmis ama indircek duzgun wifi yok :D

alfo9403

alfo9403

Üye
değişen pek bisey yok birkac yeni uygulama otomatik yüklendi flipboard, deezer, googleeart, gameloft ki mortal Combat 4 u burdan bedava indiriyorsunuz. Birkac simge değişmiş, bildirim panelindeki simgeler beyaz yine ülkemizde kullanılmayan suggest diye bir uygulama geldi bu kadar, kamera kisayolu da eklenmis ama ekranda sifre varken kullanılmıyor zaten onun haricinde kamera icin kisayollar mevcuttu niye boyle bir sey eklediler anlayabilmis değilim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
değişen pek bisey yok birkac yeni uygulama otomatik yüklendi flipboard, deezer, googleeart, gameloft ki mortal Combat 4 u burdan bedava indiriyorsunuz. Birkac simge değişmiş, bildirim panelindeki simgeler beyaz yine ülkemizde kullanılmayan suggest diye bir uygulama geldi bu kadar, kamera kisayolu da eklenmis ama ekranda sifre varken kullanılmıyor zaten onun haricinde kamera icin kisayollar mevcuttu niye boyle bir sey eklediler anlayabilmis değilim
ben custom rom kullanıyorum bende var yani imkansız değil ama s5 de sifre girmek gerekmiyor yani sadece kamera görebiliyoruz home tuşu falan çalışmıyor

alfo9403

alfo9403

Üye
ben custom rom kullanıyorum bende var yani imkansız değil ama s5 de sifre girmek gerekmiyor yani sadece kamera görebiliyoruz home tuşu falan çalışmıyor

orjinal romda kilit kullanirken camera tusu yok eskiden ekrana dokunup telefonu yan cevirince aciliyordu onu tusa cevirmisler sadece de keske orjinal romda da kilit ekranina koyulsaymis kamera tuşu.. iphone ve g2 de kilit kullanirken yana kaydirinca aciliyordu. Zaten iki hafta sonra note 3 rom a gecicem bana farketmicek :)

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
codblackops2

codblackops2

Üye
Sancili bi uğraştan sonra 4.4u yukleyebildim.kablo felan çıktı guncellemenin tam ortasinda.hallettim sonra tel acildiginda alev gibiydi.bekledim sogumayinca wipe attim nedense işe yaradi.tavsiyem yukleyin sizde

MaxipmaN

Üye
Sancili bi uğraştan sonra 4.4u yukleyebildim.kablo felan çıktı guncellemenin tam ortasinda.hallettim sonra tel acildiginda alev gibiydi.bekledim sogumayinca wipe attim nedense işe yaradi.tavsiyem yukleyin sizde
imzanda 4.1.2 yazıyor :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
alfo9403

alfo9403

Üye
imza nerde yazıyor?

alfo9403

alfo9403

Üye
bende gozukmuyor da

codblackops2

codblackops2

Üye
Tapatalkta gozukmez yanlis hatirlamiyosam mobil surumdede gozukmuyor.Tarayicinin masaustu gorunumu ozelligini kullanarak gorebilirsin

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu arada xda da biri s5 uygulamalarini paylasmis apk olarak.note 3 deki s not felanda var ve cogu root gerektirmiyor.ani albumu ,s translator ,s baro ,s health s5 hesap makinesi ve en guzeli s5in dosya yoneticisi apk olarak rahatlikla kuruluyor.bir inceleyin derim

• Beğen
Tepkiler: alfo9403
alfo9403

alfo9403

Üye
Bu arada xda da biri s5 uygulamalarini paylasmis apk olarak.note 3 deki s not felanda var ve cogu root gerektirmiyor.ani albumu ,s translator ,s baro ,s health s5 hesap makinesi ve en guzeli s5in dosya yoneticisi apk olarak rahatlikla kuruluyor.bir inceleyin derim
harika oldu paylaştığın icin saol :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

Üst Alt