maçkolik foursquare veri açınca devreye giriyor bunlar yaptı galiba ilk başta böyle değildi seninki gibiydiBende ram hiç 1 gb lara gelmedi gereksiz programları kullanmıyorum belki de ondandır ortalama ram 650 800 arası deişiyor.
Galiba olabilir birde şu anda apex launcher kullanıyorum ram kullanımı daha da azaldı ve serileşti apex öneririm.maçkolik foursquare veri açınca devreye giriyor bunlar yaptı galiba ilk başta böyle değildi seninki gibiydi
şarjı etkiler mi iyi veya kötü?Galiba olabilir birde şu anda apex launcher kullanıyorum ram kullanımı daha da azaldı ve serileşti apex öneririm.
Apex şarj istatistiklerinde görünmüyor çok yemiyor zaten şarjışarjı etkiler mi iyi veya kötü?
mayıs sonu ve ya haziran ortaları gibi gelmesi bekleniliyor Allah bilir yine ne zaman gelir belki 1 ay derler 1 yıl geçer anca verirlerDostlar 4.4 güncelleme ne zaman gelir
note2 daha mı çok güncelleme alacak ne bekliyodunIşe bak not3 geldi bile sanki farklı firma
2 yıllık destek olduğundan en iyi ihtimal 4.5 alırızBence en az Android 5.0 kadar güncelleme verirler. Bak SII 4.1.2 ye kadar aldı mesela.
Bu arada Note 3 deki gibi action memo gibi notları ana sayfada görebileceğimiz bir not programı var mı kendisindeki kendimiz değiştirmek yada seçmek gerekiyor note 3 deki gibi note al ana sayfada görünsün istiyorum bu mümkün mü yoksa başka bir note programı gerekirse hangi program
Muhtemelen 4.5 yerine direk 5 geçerler çünkü 4.4.2 android 5.0 a geçiş imkanı tanımak için küçük bir güncelleme2 yıllık destek olduğundan en iyi ihtimal 4.5 alırız
5 gelirse 5.0da kalmayız 5.1 falan olur bugları düzeltmeleri gerek çünküMuhtemelen 4.5 yerine direk 5 geçerler çünkü 4.4.2 android 5.0 a geçiş imkanı tanımak için küçük bir güncelleme
note 2 çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama son güncelleme neredeyse 4 ay sonra geldi Türkiye'ye 5'in geleceğini kendi adıma hiç sanmıyorum, 4 çekirdek işlemci olmasına rağmen kırpıyorlarsa her güncellemede birşeyler 5i en azından tüm haliyle beklemek yanlış olur düşüncesindeyim.512ramli cihazlar 4.4.2 yi kaldıracağı söyleniyordu o muhabbeti takmamak lazım note2nin 4.5ten sonrasını göreceğini sanmıyorum hayırlısıBence note 2 nin özellikleri en az android 5 bile alması yönünde çünkü note 2 de s5 olduğu gibi 2 gb ram ve 4 çekirdekli 1.6 ghz işlemci var yani donanım şimdiki amiral gemileri arasında çok fazla ezilmiyor bir de android 5 in 512 mb lik cihazlarda çalışacağı söyleniyor(ben sanmıyorum ama hayırlısı )