Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesajımda 4.1.2 orjinal rom versiyonu vardı. Ayrıca superSU programından da unroot yapanilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
SuperSU dan kaldırdım ama download menüsünde hala sayaç 1 olarak kaldı bu sayacı telefondaki verileri silmeden nasıl sıfırlarız ?
cevaplarınızı bekliyorum

Kurfali66

Üye
Triangle Away

Artles

Artles

Üye
Arkadaşlar sorunsuz bir şekilde bilgisayardan telefona attıığım apkleri kurarken bugün nedense olmadı. Tıkladığım zaman nasıl çalıştırmak istediğimi sordu bi google ayarlar birde androidle ilgili birşey vardı hatırlamıyorum şimdi android ile ilgili olanı seçtim daha sonra açıldı o kurma menüsü fakat kur tuşu aktif değildi 4-5 tane aynı anda attığım apkyi denedim böyle olmadı nasil çözebilirim ?

Resim olarak yani kur diyemiyorum aktif değil

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Arkada calisan bir baska yukleme olunca kitliyor.
Kapat ac dene. Olmazsa cache ve dalckk cacheyi sil. Bende boyle duzel isti

Artles

Artles

Üye
Arkada calisan bir baska yukleme olunca kitliyor.
Kapat ac dene. Olmazsa cache ve dalckk cacheyi sil. Bende boyle duzel isti

Yükleme yok kapatıp açtım diğer dediklerinide yaptım ama olmadı

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana yukleyiciyi atayim sende gerekli root dizinine kopyala. Sonra da kapat cacheleri sil tekrar baslat. Telefon rootlj degilmi?

Artles

Artles

Üye
Değil..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. O zaman sana yjkleyici atamam. Bilemiyorum cozumleri bjnlar. Ayarlardan veri sil yap yukleyicinin. Son care. Olmazsa root :ehe:

iyibasmehmet

Üye
Siteyi yeni kesfettim inceledim harika birsey insanlarin birbirine yardimci olmasi mukemmel.Bunu belirtmek istedim.
1-Soruma gelecek olursak note 2 yurt disi cihazi aldim 1 milyara sifir arkadastan
2-Telefona pek hakim degilim telefon simlock arti pasaport kayitsiz pasaportu bisekilde yapacagim SIMLOCK nasil yapacagim?
3-android version 4.1.2

daha once ios kullandigim icin android e pek hakim degilim anlatacak arkadastan ricam anlayabilecegim sekilde anlatirsa cok sevinirim.bilmeyen arkadaslarda yararlanir hem, simdiden tesekurler..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Simlock icin biraz riske girip para vermeden kendiniz cihaz yazilimini kurcalamaniz gerekebilir. Yoksa para vererek actirabilirsiniz.
Bir de bu yontem var risk yok binda
Step 1.On the Samsung Galaxy Note 2, launch the phone app and dial the following keys: *#197328640#
Step 2.From the Main Menu, navigate to [1] UMTS > [1]Debug Screen > [8] Phone Control > [6] Network Lock > Options.
Step3 :In the Options screen, choose [3] Perso SHA256 OFF. After choosing this option, wait for 30 seconds.
Step 4: Now go back one step by pressing the Menu button and then select Back once. You should now be in [6] Network Lock.
Step 5: Choose [4]NW Lock NV Data INITIALLIZ. After that, wait for a minute.
Step 6: After a minute, reboot your Galaxy Note 2.

Xda dan alintidir.

- - - Eklendi - - -

SuperSU dan kaldırdım ama download menüsünde hala sayaç 1 olarak kaldı bu sayacı telefondaki verileri silmeden nasıl sıfırlarız ?
cevaplarınızı bekliyorum

Telefon rootlu iken kernel yujleyip triangle away son versiyon ile sifirlamaniz gerekliydi. Ardindan telefonu formatlayip orjinal yazilima donmek lazim. Yani format burada şart.

mks740

mks740

Üye
Benide ekler misin? Bende bugün kavuştum :)

yunus1309

yunus1309

Üye
Hayırlı olsun tapatalk yükle forum takiplerinde çok kullanışlı :)

yunus1309

yunus1309

Üye
Kesinlikle ben şuan ordan yazıyorum bu mesajı ogrenmesi kolay zor bi program degil ama forumlari bulmak gıcık biraz

mks740

mks740

Üye
Kesinlikle ben şuan ordan yazıyorum bu mesajı ogrenmesi kolay zor bi program degil ama forumlari bulmak gıcık biraz

Ama forumlarda fazla takılmadığım için yüklemeyi pek düşünmedim. Maxicep dışında herhangi bi forumda ihtiyaç duymadıkça takılmıorum..

codblackops2

codblackops2

Üye
16gb titanyum grisi ..beni de yazar misin :)

anakha33

Üye
Benide ekleyebilirmisiniz beyaz note 2

ANIL

ANIL

Admin
Listeyi güncelledim arkadaşlar :oke:

semih_bay

Üye
merhaba beni de eklermisiniz. 6 aydır note2 kullancısıyım

Üst Alt