[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]Bendemi bi sıkıntı var anlamadım çok yavaş ilerliyor 15 dakika oldu hala %4![]()
- - - Eklendi - - -
doruk944 yokmu bi gelişme[/SIZE][/COLOR]
Dostum ben sarjim % 40 iken rom bile attım şarja pek takma bence. Ayrıca sanırım sizde yavaş ilerliyor. Gerci ben romla tak çözüyorum ama. Ayrıca hızda cok bi değişiklik yok ustteki bar özelleştirme biraz gelişmiş o kadar

Dostum ben sarjim % 40 iken rom bile attım şarja pek takma bence. Ayrıca sanırım sizde yavaş ilerliyor. Gerci ben romla tak çözüyorum ama. Ayrıca hızda cok bi değişiklik yok ustteki bar özelleştirme biraz gelişmiş o kadar
[/SIZE][/COLOR]Res attım telefona tüm sorun çözüldü 2 haftadır kapanmıyodu tel onun etkisi vardı herhalde
Bende ortalama 2-3 saniyede %1 artıo kusura bakma uyuyodum dönemedim tel şarjda iken bitince yorumlarımı yazarım
- - - Eklendi - - -
Telefonda model yazısı biraz uzun kaldı ve beni korkuttu ama onun dışında başarı ile güncellendi yorumlarım bi 30dk içinde gelir güncelleme pil performansı ile ilgili bşi olup olmadığını 1-2 güne görürüz anca
- - - Eklendi - - -
ilk izlenimlerim ana men
ana menüden ismini bile hatırlamadığım bir uygulama silinmiş
group cast die bir uygulama gelmiş wi-fi üstünden resim müzik yayını yapabilmek için
Multiwindowun sürükleme yeri değiştirilmiş çok uyuz olmuş devamı birazdan
- - - Eklendi - - -
çoklu pencere eskiden geri tuşuna basılı tutularak açılıp kapanıyordu şimdi onun yanında birde yukardaki statu bara eklemişler tuşunu
- - - Eklendi - - -
ekran kendini otomatik standart ekran ayarına almış dinamikten korkuttu
- - - Eklendi - - -
Bildirim panelini kişisseleştirme olayı gelmiş
- - - Eklendi - - -
Cansız duvar kağıtlarında kilit ekranında kalemi değdirdiğinizde mürekkep etkisi yapıyor ve rengi değiştirilebiliyor çok hoş olmuş
şimdilik bukadar artık batarya ve hız faktörlerini inceliyim onlarıda yazarım
- - - Eklendi - - -
Multiwindowun yeri değişiyormuş tam yerine oturtabiliyormuşuz öğrenmiş olduk tammdır bu arada

Res attım telefona tüm sorun çözüldü 2 haftadır kapanmıyodu tel onun etkisi vardı herhalde
Bende ortalama 2-3 saniyede %1 artıo kusura bakma uyuyodum dönemedim tel şarjda iken bitince yorumlarımı yazarım
- - - Eklendi - - -
Telefonda model yazısı biraz uzun kaldı ve beni korkuttu ama onun dışında başarı ile güncellendi yorumlarım bi 30dk içinde gelir güncelleme pil performansı ile ilgili bşi olup olmadığını 1-2 güne görürüz anca
- - - Eklendi - - -
ilk izlenimlerim ana men
ana menüden ismini bile hatırlamadığım bir uygulama silinmiş
group cast die bir uygulama gelmiş wi-fi üstünden resim müzik yayını yapabilmek için
Multiwindowun sürükleme yeri değiştirilmiş çok uyuz olmuş devamı birazdan
- - - Eklendi - - -
çoklu pencere eskiden geri tuşuna basılı tutularak açılıp kapanıyordu şimdi onun yanında birde yukardaki statu bara eklemişler tuşunu
- - - Eklendi - - -
ekran kendini otomatik standart ekran ayarına almış dinamikten korkuttu
- - - Eklendi - - -
Bildirim panelini kişisseleştirme olayı gelmiş
- - - Eklendi - - -
Cansız duvar kağıtlarında kilit ekranında kalemi değdirdiğinizde mürekkep etkisi yapıyor ve rengi değiştirilebiliyor çok hoş olmuş
şimdilik bukadar artık batarya ve hız faktörlerini inceliyim onlarıda yazarım
- - - Eklendi - - -
Multiwindowun yeri değişiyormuş tam yerine oturtabiliyormuşuz öğrenmiş olduk tammdır bu arada

[COLOR=""][SIZE=""]Malesef yok şimdilik sadece bize sunulan ve desteklenen bazı uygulamarı kullanabiliyoruz onun dışında bi ekstrası yok[/SIZE][/COLOR]
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim, bir şey daha soracağım bu pop up tarayıcıyı nasıl açabiliriz bağlantıya tıklamadan bilginiz var mı ?
Arkadaşlar cihaz çıktığı hafta almışttım kullanıyorum gayet güzel. İphone 2Gden geçtim 2g kadar devrim yapmış değilse de güzel cihaz. iki defa jelatinli kullanayım dedim sonra ekran kalitesi bozulunca çıkardım attım. Ekran koruyucusu kullanmayan varsa bence hiç kullanmayı düşünmesi çünkü görüncü bozuluyor özellikle matlarda ve ipgde
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar cihaz çıktığı hafta almışttım kullanıyorum gayet güzel. İphone 2Gden geçtim 2g kadar devrim yapmış değilse de güzel cihaz. iki defa jelatinli kullanayım dedim sonra ekran kalitesi bozulunca çıkardım attım. Ekran koruyucusu kullanmayan varsa bence hiç kullanmayı düşünmesi çünkü görüncü bozuluyor özellikle matlarda ve ipgde
hoş gelmiş aramıza.[COLOR=""][SIZE=""]
Yok maalesef kendi telefonumda baya bi baktım ama bi başka bağlantıya tıklamadan açılmıyor
Ne yazık ki yanılıyorsun. Eğer root yaparsan mwc yani multi window control uygulaması ile istediğin herseyi ekliyorsun. Örnek verirsem ayni anda Asphalt 7 ve most wanted oynamak. Tabi 1 i pause yapıyo ama direk devam ediyo. Uygulama eklenmemesinin sebebi ise stabil değil hic bir sonradan eklenen uygulama. Örnek olarak dokunmatik algilamada sorun oluşuyor.
Popup tarayiciya gelirsek ne yazikki açamıyorsunuz ancak yine root islemi yaparsanız hem yeniden boyutlandırma yapılıyor hemde istenilince açma. Isterseniz size apksini atarım ancak cihazın root/ yani rom bölümünde yazma yetkiniz olmalı bu da yine super user ile gerçekleştirilir.
Katilimlariniz için teşekkürler bazen konuya giremiyorum maalesef ki öğrenci adamım dersler Sağolsun. İyi forumlar