Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Tamam hocam bide sarj cok hizli bitiyor mobil odinle once wipelari yapip 4.1.2 temiz bi sekilde kursam efs yedegini bu program yuklermi yedek aliyormu sanırım sarj problemi romdan
Mobile odin pek sağlıklı değil siz en iyisi bilgisayar ya da CWM dan yapın bazı recoverylerde efs yedeği alınabiliyor

arkadaşlar bulgaristan için en güncel 4.3 sürüm çıktı onu indirip kurcam N7100XXUENA1 sürümü ama sammobile ın yüklediği site 1024 megabayta kadar indirebilirsiniz diyor yani indiremiyorum fikri olan var mı?

Ben 1.2 GB lık rom indirmiştim ama sende neden izin vermedi bilemem belki server sıkışık olabilir.

Arkadaşlar bana sağlam bi internet apnsi verir misiniz net yavaşladi çok

Arkadaşlar samsung galaxy note 2 için 4.3 güncelleme geldi mi geldiyse nasıl guncelleyebilirim yurtdışı çıkışlı imei atılmış şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

Arkadaşlar samsung galaxy note 2 için 4.3 güncelleme geldi mi geldiyse nasıl guncelleyebilirim yurtdışı çıkışlı imei atılmış şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar
Odin ile sammobile.com a gir oradan rom indir odinle kur efs almayi unutma yedek

Efs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerim