Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Daha 17 ay garantisi olan telefona acayip rom atma isteğim var

Tepkiler: MaxipmaN
dostum ilk şarjı bitirdikten sonra mı yaptın acaba yoksa alıp direkt taktın mı?
teli ikinci el aldım ve yüzde 5 kalana kadar kullanıp öyle full şarj ettim kapalı olarak ve 3g yi sadece net kullanırken açtım.

Tepkiler: MaxipmaN
Surekli Batarya değişimi yüzünden firma yekpare kasaya geçecek her modelde değişim yapan bir sürü insan var

MaxipmaN

Üye
Arkadaşım sanmıyorum cihaz değişim biraz zor verirler en fazla ekranı (cam + amoled ekran) değiştirip verirler
15günlükken verdim ekranda sorun yok kasada sol alt kısımda çizgi gibi ışık belli oluyor kasa açıklığı vardı

Tepkiler: B.A.R.O.N
15günlükken verdim ekranda sorun yok kasada sol alt kısımda çizgi gibi ışık belli oluyor kasa açıklığı vardı
dikkatli bak kasaya s4 ve s3 gibi değil yani parlak olan kısımın tamamı çıkıyr s4 ve s3 de cam ile birlikte bir şerit kalıyor ve ışık sızmıyor tamam bu sonun fabrikasyon ile oluşmuş olabilir ama sıfır verecek kadar büyük bir sorundan sayacaklarını hiç sanmıyorum.

_ardaa

Üye
Güncellemeden ne haber, aralığın ortasıydı şubat geldi tık yok.

Bir de bazen kendi kendine her yere tıklıyor özellikle konuşma esnasında yapıyor bazen de kapatırken ekran gelmiyor yada dokunmatik işlemiyor.

Beyler yeni rom kurduktan sonra sarjim cok hizli gitmeye basladi bu uygulamayi demeyeceğim sizce ise yararmi zararı varmidir ?

MaxipmaN

Üye
ışık gözükmesi kasa açıklığından kaynaklanır s4 ve s3lerde note3lerdeki korkunç kasa açıklıkalrını internetten görebilirsin

Beyler odin mobile hakkinda tecrübeli kullanan arakadsslar varmi ?

Beyler telefon sarj sıkıntısına girdi pili % 4 e getiriyorum kapatip ssrj edicem takıyorum hemen actigimda % 53 oluyor sonra sebeke falan gelmiyor cozumu varmidir ?

Beyler telefon sarj sıkıntısına girdi pili % 4 e getiriyorum kapatip ssrj edicem takıyorum hemen actigimda % 53 oluyor sonra sebeke falan gelmiyor cozumu varmidir ?
4.3 kullanıyorsanız kapalıyken şarj etmeyin sarj %30 %50 ARTIYOR BU SORUN BAZI 4.3 SURUMUNDE VAR ben kapalıyken sarj etmiyorum