abdurrahmancam
Üye
Off anasını satayım müthiş dostum ben bu perfonmans ı note 3 te alamadım ne yaptın böyle coştu batarya
Buda benimkinden bir kaç ss
3g yi sadece neti kullanırken açıyorum ve kullanmadığım tüm özellikleri kapatıyorum kullanacağım zaman açıyorum cidden uzun gidiyo o zaman zaten sırf 3g yi kapatmak çok farkediyo
3 g kullanmıyorsan 3g yi kapatmalısın bence.Ben 3g falan kullanmıyorum sadece wifi ve yarım ekran parlaklığı arada oyun oynarız tabi ama sendeki müthiş gerçekten
Wipe et root kalıntıları var yani cihaz durumu değiştirildi yazıyordur ve güncelleme alamıyorsunArkadaşlar merhaba rootlu cihazı framaroot ile unroot yaptim onceden cihaz modifiye edildi uyarisi aliyordum simdi ise bu meydana geldi sürümum 4.1.1
Evet yaziyor nasil duzeltebilirimWipe et root kalıntıları var yani cihaz durumu değiştirildi yazıyordur ve güncelleme alamıyorsun
Wipe cache Wipe dataEvet yaziyor nasil duzeltebilirim
Recoveryden mi yapicam birde zarari olurmu efs ye falanWipe cache Wipe data
Recoveryden evet ve efs ye zarar vermez ama klon imei li ise yinede yedek alınRecoveryden mi yapicam birde zarari olurmu efs ye falan
Yok kardesim yurt ici cihaz teşekkürlerRecoveryden evet ve efs ye zarar vermez ama klon imei li ise yinede yedek alın
Hocam wipe data factory reset ten.mi halledicemRecoveryden evet ve efs ye zarar vermez ama klon imei li ise yinede yedek alın
EvetHocam wipe data factory reset ten.mi halledicem
Hocam düzeldi mi sorun ?
Hocam aksam deneyecegim suan disardayim uygulamalar silincek galiba ondan aksama yaparimHocam düzeldi mi sorun ?
Evet siz en iyisi yüklü uygulama ları elle wipedan önce silin daha iyi olur kalıntı bırakabilir mesela Asphalt 8 silmedim wipe ettim sonra hafıza şiştiHocam aksam deneyecegim suan disardayim uygulamalar silincek galiba ondan aksama yaparim
Yaptiktan sonra kesin duzelirmi root kalkae ve guncellene alirmiyim ?Evet siz en iyisi yüklü uygulama ları elle wipedan önce silin daha iyi olur kalıntı bırakabilir mesela Asphalt 8 silmedim wipe ettim sonra hafıza şişti
Eğer sayaç artmadıysa ve de official official yazıyor ise evet kesin düzelirYaptiktan sonra kesin duzelirmi root kalkae ve guncellene alirmiyim ?
Tabi csc tür olmalıEğer sayaç artmadıysa ve de official official yazıyor ise evet kesin düzelir
Hocam simdi deneyecegim insallah sistemde sıkıntı olmazTabi csc tür olmalı
dostum ilk şarjı bitirdikten sonra mı yaptın acaba yoksa alıp direkt taktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?