devilspath
Üye
Yaa şu ingilizce başa bela... youtube da videosunu buldum dediğin romun.. süper yapmış adam.. bu arada rom türkçe destekliyor mu?Ben xda developers dan İngilizcemle yaptım belki bu gün yeni bir konu açarım herşeyi orada anlatırım
Evet tanen türkçeYaa şu ingilizce başa bela... youtube da videosunu buldum dediğin romun.. süper yapmış adam.. bu arada rom türkçe destekliyor mu?
Kardeş kendi hafızasına attım ve kurdum şuan için sorun yok. Bu arada klavye biraz garip geldi harflarin üstünde noktalama var onlar olmasa iyi olacak. birde çok detaylı inceleyemedim ama temazsız kontol çalışmıyor gibi geldi elle sağa sola yapınca vs. Birde wifi çalışıyor ama önceden sorunsuz girdiğim ağda. (işyerinde sınırlı internet var google vs açıyordu şimdi ise modemin arayüzüne gidiyor bu başka birşeyle alakalıdır dimi? dns vs)
Onu yazılımla ekledim adı howering control root gerekliKardesim temassiz komuttan bahsetmiyorum temassiz kontrolden bahdesiyorum hani su telefonun üstündeki sensörlerle galeride resimleri geçme vs..
Onu yazılımla ekledim adı howering control root gerekli
Full versiyonda var ayaklarda yer alıyorbu çok iyi oldu işte bakalım nasılmış
fu ll versiyonda var ayaklarda yer alıyor
Şu forumda çok fazla takılmadım ama dediklerimi kısa yoldan anlayan tek adamsın. Klavye işini hallettim. Peki sence işyerindeki modemden internete önce girebiliyordum şimdi ise modem arayüzü açılıyor ve adsl sinyali gelmiyor hatası veriyor ama evden sıkıntısız girebiliyor bunun nedeni ne olabilir.Temassiz kontrol ne yazik ki calismiyor kardesim butun note 2lerde bu boyle. Klavye icinde solid explorer var onu kur sonra system/csc dizininin icinde feature.xml diye bi dosya var onu sil yeniden baslat tamamdir. Ayrica OTAyi yukleyip guncelleme yaptin dimi?
Şu forumda çok fazla takılmadım ama dediklerimi kısa yoldan anlayan tek adamsın. Klavye işini hallettim. Peki sence işyerindeki modemden internete önce girebiliyordum şimdi ise modem arayüzü açılıyor ve adsl sinyali gelmiyor hatası veriyor ama evden sıkıntısız girebiliyor bunun nedeni ne olabilir.
Birde temassız kontrolden kastım s pen ile olan değil el ile olan temazsın kontrol yani senin dediğin kontrol çalışmıyor.
Tamam kardeş, aslında çokda kasmamak lazım oda olmayıversin artık.Bu orjinal note 3 deki kamera özellikleri bizde olmuyormu? note 3 romu koyunca. bir sürü özellik var kamera ile ilgili ama bizde hiçbiri yok.Kardesim onun icin ne desem yalan olur herhangi bir bilgim yok ounula ilgili. Istersen orada wifi patch diye birsey vardi onu bi dene ben boyle bi sorun yasamadim ne desem yalan olur ama bi dene istersen belki sorunun cozulur. Temassiz kontrol calismiyor ama hoverin kontrol diye birsey varmis bende yaeni ogrendim onu deniyorum ama pek saglikli birsey degil. O da samsungun bi kazigi deyip gecez artik napalim
sadece sesli fotoğraf özelliği eklenmiş ama ben Dr.ketan a bildirdim en kısa zamanda yapabilirse ekleyecekmiş ben de çok aradımTamam kardeş, aslında çokda kasmamak lazım oda olmayıversin artık.Bu orjinal note 3 deki kamera özellikleri bizde olmuyormu? note 3 romu koyunca. bir sürü özellik var kamera ile ilgili ama bizde hiçbiri yok.
Hepsi bir arada olsa daha iyi olurdu çok güzel duruyor note 3 de. Eğer yakın bir tarihte olursa sizinle haberleşiriz burdan.sadece sesli fotoğraf özelliği eklenmiş ama ben Dr.ketan a bildirdim en kısa zamanda yapabilirse ekleyecekmiş ben de çok aradım
eğer surraun yani 360 derece panoramik çekim istiyorsan başka bir yazılımla çözdüm linkini upload edebilirim
beyler iyi aksamlar cihaz garantiden geldi sistem yapılmış ama efs klasörü falan silinmiş sim okumuyor bazı klasörde eksik olabilir mi ? ve bunun çözümü varmıdır yani yapılır mı ? adam imei yi falan aldı galiba yeniden işlenecek imei numarası falan bilen biri varsa söylerse iyi olur saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?