togimer
Üye
Bende kingsoft kullanıyordum. memnundum taaki samsung app ye giriş yapana kadar orada galaxy bölümü var. ordan polaris office 4.0 ve fotoğraf düzenleme indirebilirsin. ücretsizdir. her samsung telefon bölümünde çıkmıyor.Mailin ekini(word,excel) açmak için hangi office programını tavsiye edersiniz note 2 için?
720*1280 şeklinde google da arat çıkıyor. tam ekran oluyor. zaten yatay larda kırpma ufalttığından 720*1280 olan duvar kağıtlarında kırpma ekranı tam çıkıyor.Arkadaşlar duvar kağıtlarını nerden bulabilirim? Çok aradım ama bulamadım. Yani ekrana tam oturmuyor..
Arkadaşlar duvar kağıtlarını nerden bulabilirim? Çok aradım ama bulamadım. Yani ekrana tam oturmuyor..
Googleplay de zedge adında program var onu yükleyip istedigin duvarkağıdını yüksek kalitede kullanabilirsin. Tavsiyemdir.
Teşekkürler..720*1280 şeklinde google da arat çıkıyor. tam ekran oluyor. zaten yatay larda kırpma ufalttığından 720*1280 olan duvar kağıtlarında kırpma ekranı tam çıkıyor.
Açıkçası kasmalar falan meydana geliyor. Bende sıkılmaya başladım. Ciddi ciddi düşünüyorum. Peki root işlemini yaptıktan sonra garantiye gitmesi gerekirse unroot yapmak kolay mı?
arkadaşlar bende şöyle bir sorun var telefon rootsuz kieste veri yedekleme yapmak istiyorum her şeyi yedekliyor s planner hariç bir tek onda anormal tamamlanma yazıyor benim için de en önemli şey randevu defterim samsungtaki arkadaşı bile aradım bunun için özel bir menü olmadığını söyledi yapması gerekiyor dedi olmaz ise kiesi sil yeniden kur dedi yaptım ama sonuç yine aynı neden fabrika ayarlarına dönmek istediğimi sorarsanız hafif kasmalar başladı birde sanki kameradan tam performans alamıyor muşum gibi geliyor bana yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim
Bu arada ilk kez rom işlerine girdim..Arkadaşlar 4.3 sızıntı romu kurdum. Şimdi üstüne (xdanın yaptığı galiba) note 2 ye note 3 özellikleri diye bi rom daha flaşlamak istiyorum. Recoveryden flaşlanıyor diyorlar. Ben Rom manageri kurdum. Sonra kuracağım dosyayı seçtim. Recovery menüsüne geldi. Ama
E:Can't mount SDCARD:/Dosyanınadı
İnstallation aborted.
hatası alıyorum. Yardım edinde kurtulayım yav :S
Dostum hiç uğraşma. Marketten ücretsiz touchpal x klavye yükle. Bi sıkıntın olunca da hemen ilgileniyorlar. Ne öneride bulunduysam yaptılar. En son mailleşmede note telefon için klavyeye pen input istedim. Üzerinde çalışıyorlar. Yakında o da gelirse süper olacak. Googleplayden bak baya güzel özellikleri var. Dil desteği de mevcut...Klavyede böyle bir sıkıntı var rom dan değil önceden düzeltim ama artık nasıl yaptığımı hatırlamıyorum karakterler türkçe olmasına rağmen klavyenin tuşlarının üzerinde SYM karakterleri var üstelik mesela u harfine uzun tıklayınce önce ü yerine < işaretini veriyor ü bir sağda bunu nasıl düzelte bilirim klavyede sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?