Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Çok yakinlastirirsa bol bol kar görebilir.
Veya ışık yetersizse mesela ev ortamı gibi o zaman da resimler oldukça karlı çıkar.

açık alanda zoomsuz bir çekim yapın (kaydırmadan) karlı olursa bir sorun olabilir

Galaxy note 2 ile GEAR AKILLI saati video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: bby-34

mks740

Üye
Arkadaşlar duvar kağıtlarını nerden bulabilirim? Çok aradım ama bulamadım. Yani ekrana tam oturmuyor..

Note 2 kullanan kardeslerim bana lütfen yardım edin ben s3 alcaktim ama note 2 daha hoşuma gitti simdi tek sorum oyun performansı gpusu nun eski olduğunu zannediyorum bana bi fikir verebilirseniz çok sevinirimAsphalt 8 sorunsuz çalışıyor mu

mks740

Üye
Asphalt 8 i denemedim ama çalışmayacağını düşünmüyorum. S3 le karşılaştırma yapmak bence (bence diyorum) Note 2 ye haksızlık olur. Babamda S3 bende Note 2 var. Aradaki farkı eline aldığın anda hissediyorsun..

Peki saol başka düşünceleri bekliyorum

Nasil eski ya?? Kolay mi o kadar çabuk eskimek? Uzun bir sure daha yolu var gpunun..

Asphalt 8 de full grafikte hiç sorun yok

bessa27

Üye
Nasil eski ya?? Kolay mi o kadar çabuk eskimek? Uzun bir sure daha yolu var gpunun..

Asphalt 8 de fu ll grafikte hiç sorun yok
Hic deme yaa.. Biz millet olarak ne kadar acimasizik biseye kulp takma konusunda yaa

Tepkiler: codblackops2

MAK071

Üye
Arkadaşlar note 2 de mailin ekini (word,exceli) açmak için ne gerekli.kendinden bir program yüklü değil mi? Açamadım mailin ekini.

Peki saol başka düşünceleri bekliyorum
Arkadas bende S3 kullaniciyim
Abimde note 2 var bende s3
Alirken kkarar vermek zor her ikiside aynI tel. Hafizasi yeterinceye denk size veya bana yetecek kadar aldiginizi bi düşünün derim
..
Neysee

Abimde note 2 var olduğunu söyledim

Tek S3 den farki
KALEMİ ve EKRAN İNÇ. YKSEK OLMASI
Keske note 2 alaydim diye çırpın çırpın
Duruyorum ..
Ekranin büyük olmasi daha iyi ..
Ya sizce..

En ciddi ve onemli fark aradaki 1 gb ram farkı tabiikide.200 mhz daha hızlı cpu , spen, buyuk ekran , daha güncel vs vs. Gider böyle

En ciddi ve onemli fark aradaki 1 gb ram farkı tabiikide.200 mhz daha hızlı cpu , spen, buyuk ekran , daha güncel vs vs. Gider böyle
Tabi ki
Ram yksekligi farkı da varr..
S3 aynı bi kere note ile s3 gidecegi yere kadar beraber ...

asphalt 8 en yüksek kalitede bile kasma yok bu bil

bessa27

Üye
Teknik ozellik bakimindan s3 oyuncak kalir Note2 yaninda. Sen bu noktada,kullanilabilirligi soracan kendine kardesim ( elde tutma,tek elde kullanma vs vs.. )

Arkadaslar ben note 2 yi kotuleme amacim yoktu sadece eski bi cihaz olduğu için sordum cevap veren herkese teşekkür ederim ben s3mini yi bile tek elle kullanmayi sevmiyorum o yuzden tam bana göre inşallah alicam note 2 yi herkese çok teşekkür ederim

MAK071

Üye
Mailin ekini(word,excel) açmak için hangi office programını tavsiye edersiniz note 2 için?

Mailin ekini(word,excel) açmak için hangi office programını tavsiye edersiniz note 2 için?
Kingsoft office i tavsiye edebilirim. Benim bütünisişimi görüyor.

Eski cihaz mi aksam aksam guldum buna sadece. sen note 4 note 5 i bekle bence.