Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

S view nedir iste onu cok merak ediyorum
Youtube da s view diye arat çıkıyo. Mükemmel bişi.. ekranı kılıfa göre yapıyor çok ilginç. Aslında güncelleme ile bize de getirebilirler ama kılıf üretilmesi lazım. O da üretilir zor bişi değil...

Orijinal çakma değil s4 le aynı teknoloji kullanılmış

Kapaktan bahsediyorsun di mi? Zaten anladığım kadarıyla ekranın görüntü değişmesi kapak hareketiyle alakalı gibi geldi

toca

Üye
Hayir program ama bunu nasil deniycem onu merak ediyorum

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
ben 4.3ten servise verebilmek için 4.1.1 veya 4.1.2ye her geçişimde imeiyi okumuyor cihaz hat falan da çekmiyor. sanki efs görünme oluyor. böyle bişi yaşayan varmı sonra da çözen. rom yedeği deniyorum olmuyor efs yüklüyorum olmuyor ne biçim iş çözemedim valla.

_ardaa

Üye
Çok ilginç bir şey başıma geldi, evin interneti borcundan dolayı kesildi geçenlerde, pc de hiçbir yere giremiyorum karşıma hep borcundan kapanan hattın kredi kartı ile bilmem ne ekranı geldi, sonra evde ki wi-fi ye note 2 bağlı baktım mail geldi telefona, sonra opera ile facebook'a girdim ve açıldı ama sadece facebook'a giriyordu telefon bir de ara mail alıyordu halen çözebilmiş değilim, kesik olan internetten note 2 facebook'a girdi nasıl oluyor bilen yada tahmini olan var mı merak içindeyim de.

Tahmince telefonundan operaya girince operanın dns ayarları kullanmıştır ondandır

toca

Üye
Bizim 4.3 guncellemesi yalan oldu heralde

Borcundan dolayi kapali mesaji yanilmiyorsam https uzantisi kullaniyor ve http uzantili sitelere girilebiliyor

toca

Üye
Bizim guncelleme ne zaman gelicek3 kere 4 kere yazdim su 4.3 u takan olmadı alerenolude takan olmamis adamin telefonu sıkıntılı siz bi kapanan interneti cevapliyonuz

Bizim guncelleme ne zaman gelicek3 kere 4 kere yazdim su 4.3 u takan olmadı alerenolude takan olmamis adamin telefonu sıkıntılı siz bi kapanan interneti cevapliyonuz
Alerenolunün sorunnundan bir şey anlamadım o yüzden cevap yazmadım

sonaykut

Üye
Ben de note 2 kullanicisiyim. Beni de ekleyin. Herkese selam samsung'a devam....

toca

Üye
Alerenolunün sorunnundan bir şey anlamadım o yüzden cevap yazmadım
Yok kardesim yanlis anlamada hani internet kesintisi pek sorun degil yani ama ben burda kullanicalar olarak dayanisman icerisinde oldugumuzdan kaynamasin diye sey ettim bu arada harbiden 4.3 ten haber var mi