Jelly Beanci
Üye
Normalde kullanmayi tercih etmiyorum. Ancak titiz birisiyim. En ufak leke cizik keyfimi bozmaya sebep olabiliyor. Hos s-pen i de cok kullanmıyorum
Normalde kullanmayi tercih etmiyorum. Ancak titiz birisiyim. En ufak leke cizik keyfimi bozmaya sebep olabiliyor. Hos s-pen i de cok kullanmıyorum
Note 2 kulubunde sorunuma cozum bulamiycam sanirim sayfa 58 de uzunca mesaj yazdik takan olmadi birinizde el ativerseniz cok guzel olucakNote 2 kulubunde sorunuma cozum bulamiycam sanirim sayfa 58 de uzunca mesaj yazdik takan olmadi birinizde el ativerseniz cok guzel olucak
Note 2 kulubunde sorunuma cozum bulamiycam sanirim sayfa 58 de uzunca mesaj yazdik takan olmadi birinizde el ativerseniz cok guzel olucakNote 2 kulubunde sorunuma cozum bulamiycam sanirim sayfa 58 de uzunca mesaj yazdik takan olmadi birinizde el ativerseniz cok guzel olucak
iki farklı cihaz da da aynı sorun oluyorsa bence sorun senin twitter hesabında diye düşünüyorum. belki twitter uygulamasında da olabilir. anlattığına göre kesinlikle cihaz kaynaklı olmadığını düşünüyorum...Benim note 2 de twitirda takip ettiklerim ve takipcilerim gozukmuyor sorunu anlayamadim dun clean master kullandim ondan sonra oldu bu ayrica chrome da mobildede yapiyor ayniseyi masaustu yapinca duzeliyor acil bi yardim ediverin birde tablettedr gozuknuyor kullanicilar tablette 10.1 8005
ben ilk aldığım günden beri ekran koruyucu kullanıyorum. 2-3 yerinde kılcal çizikler var arada gözüme takılıyor. ama şöyle düşünüyorum; ekranın çizileceğine ekran koruyucun çizilsin. çok gözüne takılırsa verirsin 10 tl değiştirirsin. ayrıca iyi bir ekran koruyucu alırsan telefonun düştüğünde ekranın kırılmasını da önlüyor. s-pen kullanımımı da etkilemedi hiç ve çok yoğun kullanırım.Ekran koruyucuda ciziliyor bu sefer ekranın orasına dikkat çekiyorsunuz
iki farklı cihaz da da aynı sorun oluyorsa bence sorun senin twitter hesabında diye düşünüyorum. belki twitter uygulamasında da olabilir. anlattığına göre kesinlikle cihaz kaynaklı olmadığını düşünüyorum...
ben ilk aldığım günden beri ekran koruyucu kullanıyorum. 2-3 yerinde kılcal çizikler var arada gözüme takılıyor. ama şöyle düşünüyorum; ekranın çizileceğine ekran koruyucun çizilsin. çok gözüne takılırsa verirsin 10 tl değiştirirsin. ayrıca iyi bir ekran koruyucu alırsan telefonun düştüğünde ekranın kırılmasını da önlüyor. s-pen kullanımımı da etkilemedi hiç ve çok yoğun kullanırım.
valla bilgisayardan girince hic bi sorun olmuuyor ama telefondada masaustu sitesi yapincada bi sorun yok sadece mobilde variki farklı cihaz da da aynı sorun oluyorsa bence sorun senin twitter hesabında diye düşünüyorum. belki twitter uygulamasında da olabilir. anlattığına göre kesinlikle cihaz kaynaklı olmadığını düşünüyorum....
valla bilgisayardan girince hic bi sorun olmuuyor ama telefondada masaustu sitesi yapincada bi sorun yok sadece mobilde var
Ekran koruyucuda ciziliyor bu sefer ekranın orasına dikkat çekiyorsunuz
Yok ya hic birsey kullanmiyorum kullans yuregim yanmicak benim takipci sayim sadece . Olarak gozukuyorKardesim benim tlf dada twiter uygulamasi takipçileri ve takip ettiklerimi her zaman dogru gostermiyor. Pc her zaman duzgun ama mobilde sorun var. Birde bu takipci kazan gibi uygulamalari kullaniyorsan hesapta surekli eklenme ve azalma oldugu icin mobil sacmalayabiliyor.
anlattığın olay garanti kapsamına girmesi lazım. sonuçta kulanıcı hatasına benzemiyor. eğer farklı bir şarj cihazı kullandıysan bilemem. her zaman orjinal şarj kullanın.Bundan tam 17 gün önce telefonu her zamanki gibi yatarken şarja taktım sabah kalktığımda yatakta yanık izi vardı ve telefonun arkası ve şarj aletinin soketi erimişti hiç bir şekilde sıvı teması vb. bi olay olmadı ben de garantiye gönderdim acaba garanti kapsamında tamir ederler mi , etmezlerse ne yapmam gerekiyor ?
orijinal şarj aleti kullandım hiçbir şekilde ondan başka şarj cihazıyla şarj etmedim , telefonun yanında da gönderdim şarj aletini zaten anlaşılır herhalde
Hayır değildiRootlumuydu
merhaba arkadaşlar benımde note 2 var. ve şimdi format atmak istiyorum az cok biliyorum da asıl sorum oynadığım oyunlar felan var bunların bi yedeğini alabiliyormuyum o kadar level boşa gidecek . yani format attıktan sonra oyuna kaldığım yerden devam edebilecek miyim olursa bu nasıl olacak))
4.3 guncellemesi yalan oldu heralde anlamadım valla 5s cikmadan bizim cocuklar ios7 indirdi biz 2 surum ileriye gittik birini bile alamadik birde bu s view ne oluyor guncellemeyle gelmiycek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?