Jelly Beanci
Üye
root yapmayı düşünmüyorum zaten. bu telefon istediğim herşeyi veriyo bana. peki bu anabant sorununu nasıl çözerim?
- - - Eklendi - - -
root yapmayı düşünmüyorum zaten. bu telefon istediğim herşeyi veriyo bana. peki bu anabant sorununu nasıl çözerim?
bu yazıda orjinal roma dönecek diyor sonunda.. benimki orjinal değil mi? bi de bu işlemi yapmasam bana ne kaybettirir?
- - - Eklendi - - -
biraz araştırma yaptım da bendeki bant numarası polonya sürümüne aitmiş. bi sakıncası olur mu bilemedim. türkiyede birçok insanın da böyleymiş ve güncelleme alabilmişler. bi kısmı normal güncellemiş, bi kısmı odin ile güncellemiş.
samsung müşteri hizmetlerini aradım az önce. pek fazla bişi bilmiolar diyebilirim. sorunumu anlatınca oldu hepsi o ona aktarıyo bu buna aktarıyo falan :-) sorun olmaz diyip gönderdiler :-D
benim htc cihazım da böyleydi ve ben güncelleme geldiğinde htc dev sitesinden yüklüyordum bilgisayara bağlayarak. samsung telefonumda da bu şekilde yapabilirmiyim? samsungun buna benzer bi sitesi var mı?
dostum seni de uğraştırıyorum kusura bakma hakkını helal et ama cihazın yazılımıyla oynamak istemiyorum açıkçası.
- - - Eklendi - - -
samsung müşteri hizmetlerini aradım az önce. pek fazla bişi bilmiolar diyebilirim. sorunumu anlatınca oldu hepsi o ona aktarıyo bu buna aktarıyo falan :-) sorun olmaz diyip gönderdiler :-D
benim htc cihazım da böyleydi ve ben güncelleme geldiğinde htc dev sitesinden yüklüyordum bilgisayara bağlayarak. samsung telefonumda da bu şekilde yapabilirmiyim? samsungun buna benzer bi sitesi var mı?
dostum seni de uğraştırıyorum kusura bakma hakkını helal et ama cihazın yazılımıyla oynamak istemiyorum açıkçası.
Rom yüklerken 2 şekilde Brick olsbilrkardeşim çok teşekkür ederim yardımların için. hafta sonu bi deniycem umarım brick olmaz telefon. :-)
bu arada romu yüklemeden önce telefonun recovery modundan wipe data-wipe cache-format/system yapmak gerekiyormuş. bunu yapmayınca kesinlikle siyah ekranda kalır diyorlar. bu işlemleri yapacakların yararına olacaktır bu bilgi.
kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için. hafta sonu bi deniycem umarım brick olmaz telefon. :-)
bu arada romu yüklemeden önce telefonun recovery modundan wipe data-wipe cache-format/system yapmak gerekiyormuş. bunu yapmayınca kesinlikle siyah ekranda kalır diyorlar. bu işlemleri yapacakların yararına olacaktır bu bilgi.
Kies ile guncellemeyi denedinmi çünkü samsung da belirli bir guncelleme zamanı var kaçırmış olabilirsin. Kies e bagladiktan sonra bir bak bakalım güncel sürüm ve suanki surume bende vodafone dan s4 aldım 1 guncellemeyi kaçırdım internetim yoktu kiesden guncelledim. Aynı gun veriliyor bir farkı yok Gsm den alinan ile Samsung bayii sinden alinan ile.
Kusura bakma telefondan yazdım.
Haklısında arkadaş çok geri kalmış şu an ki ana bant sürümü N7100XXDMF1 arkadaşınki N7100XXDLK7
Tamam işte Kies ile guncellenmeli.
Ana bant sürümü benim de öyle, uğraşmaya gerek var mı.
Birde bizler hangi güncellemeyi bekliyoruz 4.3.3 mü gelecek ve ne zaman bilen var mı?
Şöyle söyleyeyim önce note 3 tanıtılacak sonra satışa sunulucak sonra türkiyeye gelecek satış rekoru kıracak belli bir süre geçecek note 2 ye 4.3 cıkacak daha sonra türkiyede çıkınca
yaa bunu bütün firmalar yapıyor. androidden soğutuyorlar yaa...
Arkadaşlar telefonun sanki gun geçtikçe batarya omru kisaliyor gibi.10dakikada (wifi - tarayici - muzik acik)98den 96ya düştü. Kaldiki 95-100 arasinda sarj daha uzun süre gidiyor.
- - - Eklendi - - -
Eskiden bu kadar kotu degildi sanki
- - - Eklendi - - -
Eskiden daha iyiydi sanki
En iyi cep telefonu pilleri bile 1.5. - 2 yıl gidiyor her dolumda ömrü kısalıyor şarja takılı kullanmamaya özen göstermek ömrünü uzayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?