Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Çok zor bir işlem değil ama yinede biraz riskli

Yapmanız gereken ;

Bu linki takip edin şu an ki Türkiye Romu N7100XXDMF1

http://www.maxicep.com/samsung-andr...irmware-stock-rom-yukleme-rehberi-777065.html

- Ekledi -

Bu işlem yüklenmiş bütün uygulamarı , çekilmiş fotoğrafları , yüklenen bütün müzikler silinicektir

bu yazıda orjinal roma dönecek diyor sonunda.. benimki orjinal değil mi? bi de bu işlemi yapmasam bana ne kaybettirir?

- - - Eklendi - - -

biraz araştırma yaptım da bendeki bant numarası polonya sürümüne aitmiş. bi sakıncası olur mu bilemedim. türkiyede birçok insanın da böyleymiş ve güncelleme alabilmişler. bi kısmı normal güncellemiş, bi kısmı odin ile güncellemiş.

Tek sakıncası türkiyede olduğumuz için türkiye romunu kullananlar daha çabuk güncelleme alıyor rom yüklemek (samsung un yayınladığı orijinal romlar için geçerli) garatiyi bozmaz. Yapmazsanız sadece güncellemeleri geç alırsınız

samsung müşteri hizmetlerini aradım az önce. pek fazla bişi bilmiolar diyebilirim. sorunumu anlatınca mal oldu hepsi o ona aktarıyo bu buna aktarıyo falan :-) sorun olmaz diyip gönderdiler :-D

benim htc cihazım da böyleydi ve ben güncelleme geldiğinde htc dev sitesinden yüklüyordum bilgisayara bağlayarak. samsung telefonumda da bu şekilde yapabilirmiyim? samsungun buna benzer bi sitesi var mı?
dostum seni de uğraştırıyorum kusura bakma hakkını helal et ama cihazın yazılımıyla oynamak istemiyorum açıkçası.

Odin v 3.0.7 orijinalliği bozmaz aynı htc dev gibi ama romları siz indirmelisiniz yazılımı bozmaz örnek vereyim kardeşim s3 mini alacaktı sadece la fleur modeli vardı aldıktan sonra hiç güncelleme alamıyordu odinle I8190XXAMD4 Romunu kurdum hiç bir sıkıntı yok hatta garantiye bile gitti geldi garantiden yapıldı garanti şirketi telefonda 2 şeye bakıyor download menüsündeki statu ye birde cihaz hakkında durum bölüm ne bakıyor

Benden yana hakkım hellal olsun şimdiden kolay gelsin

kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için. hafta sonu bi deniycem umarım brick olmaz telefon. :-)

bu arada romu yüklemeden önce telefonun recovery modundan wipe data-wipe cache-format/system yapmak gerekiyormuş. bunu yapmayınca kesinlikle siyah ekranda kalır diyorlar. bu işlemleri yapacakların yararına olacaktır bu bilgi.

Rom yüklerken 2 şekilde Brick olsbilr

1 rom bozuk olursa

2 odinler romu yüklerken bağlantı kesilirse

Recovery modunda wipe data wipe cache format system yapmayınca kesin siyah ekran kalır demek kuyruklu bir yalandır ama yapmakta fayda var çünkü önceki sistemden kalan hata sorun ne varsa siliniyor silmezseniz hatalar çakışır ve aynı hatayı tekrar alabilirsiniz fark bu

Önemli not odinle rom kurarken dikkat edilecek unsur boyutu en az 400 900 mb olmalı 40 100 mblikleri yüklemeyin

.caner.

Üye

Kies ile guncellemeyi denedinmi çünkü samsung da belirli bir guncelleme zamanı var kaçırmış olabilirsin. Kies e bagladiktan sonra bir bak bakalım güncel sürüm ve suanki surume bende vodafone dan s4 aldım 1 guncellemeyi kaçırdım internetim yoktu kiesden guncelledim. Aynı gun veriliyor bir farkı yok Gsm den alinan ile Samsung bayii sinden alinan ile.
Kusura bakma telefondan yazdım.

Haklısında arkadaş çok geri kalmış şu an ki ana bant sürümü N7100XXDMF1 arkadaşınki N7100XXDLK7

Sizdede s pen i sağ orta kısıma getirince airview imleci sapıyor mu (0.5 - 0.7 mm kadar )

bugün bakarım kiese.. imleçte sapma yok gayet güzel çalışıyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada şimdi aklıma geldi.. telefonun ödeme işlemlerini yaparken bi arkadaş da yanımızda bilgisayardan güncelleme yaptı telefona. ama tam ne yaptığını göremedim. sadece sistem güncelleniyor yazıodu.

_ardaa

Üye
Ana bant sürümü benim de öyle, uğraşmaya gerek var mı.

Birde bizler hangi güncellemeyi bekliyoruz 4.3.3 mü gelecek ve ne zaman bilen var mı?

Ana bant sürümü benim de öyle, uğraşmaya gerek var mı.

Birde bizler hangi güncellemeyi bekliyoruz 4.3.3 mü gelecek ve ne zaman bilen var mı?

Şöyle söyleyeyim önce note 3 tanıtılacak sonra satışa sunulucak sonra türkiyeye gelecek satış rekoru kıracak belli bir süre geçecek note 2 ye 4.3 cıkacak daha sonra türkiyede çıkınca

Şöyle söyleyeyim önce note 3 tanıtılacak sonra satışa sunulucak sonra türkiyeye gelecek satış rekoru kıracak belli bir süre geçecek note 2 ye 4.3 cıkacak daha sonra türkiyede çıkınca

yaa bunu bütün firmalar yapıyor. androidden soğutuyorlar yaa...

Arkadaşlar telefonun sanki gun geçtikçe batarya omru kisaliyor gibi.10dakikada (wifi - tarayici - muzik acik)98den 96ya düştü. Kaldiki 95-100 arasinda sarj daha uzun süre gidiyor.

- - - Eklendi - - -

Eskiden bu kadar kotu degildi sanki

En iyi cep telefonu pilleri bile 1.5. - 2 yıl gidiyor her dolumda ömrü kısalıyor şarja takılı kullanmamaya özen göstermek ömrünü uzayabilir

En iyi cep telefonu pilleri bile 1.5. - 2 yıl gidiyor her dolumda ömrü kısalıyor şarja takılı kullanmamaya özen göstermek ömrünü uzayabilir

Gunde 1 kere sarja takarim .. o da oyun keyfimden dolayi..yoksa 3 gun 10 saati rahat gordum normal kullanimda

- - - Eklendi - - -

O degilde konser salonu adli ekolayzir ayarini bulanin alnini öperim tam bir konser havasi..tum sarkilarimi tekrar dinliyorum