Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Asil benim tel rr3te çok ısınıyor mc4 ve mwye göre

_ardaa

Üye
Hatırladığım kadarıyla ekranın üstü kısmında işlemciler konumlandırılmış, 2 çekirdeği kapatıp denemek lazım çok ısınan oyunlarda.

Meraba arkadaslar benm bi sorum olacak bende note2 war spot arkadasmdada war o orjinal o imei benm telefona atsak nolur ?

Benim için ekran ısınması önemli değil ama çok şarj yiyor ona sinir oluyorum oyuna başlamadan önce şarj % 86
30 dk sonra % 53 istatistikler böyle

m.b24

Üye
Bende sizler gibi Note 2 kullanıcısıyım daha önce yazılmış mı bu sorun bilmiyorum ama bu SD karta taşıma olayı neden yok root yapmadan yapılabilecek bişey var mı yardım ederseniz sevinirim

Doğru düzgün çalışan bi nova3 bulamadım

ginaz

Üye
Bunu rootsuz nasıl yapabilirim

Onu orjinal touchwizle yapamiyorsun galiba. Launcher yüklemen lazım. Yada touchwizi seviyorsan modifiyeli olanlar var bir araştır istersem.
Izgara boyutunu değiştirıp yapılıyor normalde go launcher nova launcher vb. Gibi başlatıcılarda. Ama samsungun twizde yok galiba bu

Cevabınız için yinede teşekkür ederim
Launcher yüklemek istemiyorum ama belki birisi biliyordur veya ben bulamamışımdır diye sormuştum yinede saolun

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Xda da mevcut modlu tw arayüzleri. Dilediğinizi seçebilirsiniz 20 civarı karma tw vardı

- - - Eklendi - - -

Yaz sonu note2nizi nasıl etkin kullanacağınıza dair bir yazı yazabilirim. Anlaşılan bir çok insan birçok uygulamayla sorun yaşıyor veya karar veremiyor. Açıklayıcı bazı şeyler yazabilirim.

Ben screen shot aldım % 100 gerçek

Tepkiler: s3 mini

Berk E.

Üye
Bilgisayarsiz root olabilirmiyim suan root yapmam gerek bilgisayarda yok

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Rootsuz yolları anlaticam 1 ay kadar sonra hazirlama şansım doğacak.
Tw arayüzü için root gereklidir.
Pc yardımı olmadan root telefonu soft brick yapabilir. Veya diğer sistem kararsızlığı sorunları oluşabilir. Yöntemin ismi exynos abuse. Şahsen tavsiye etmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Ben screen shot aldım % 100 gerçek

Gayet normal çünkü nite sınıfı gayet iyi özelliklerde lüx sayılabilecek ve kullanışlı cihazlardan oluşuyor. Amoled ekranlar içerisinde en gerçekçi görüntü ve sıcak renkleri note serisi ekranları veriyor. Ayrıca çeşitli gerçekten kolay kullanılabilir olan spen snote gibi özellikleri dolayısıyla note serisi isminin hakkını verirken sınıf olmayı da hak ediyor.

Tepkiler: Jelly Beanci
Bu soruyu daha hiç roota bulamamış ve bütün güncellemeleri eksiksiz yapanlara soruyorum ;

Bendeki firemware versiyonu N7100XXDMF1 sizde nedir yoksa ben mi güncelleme alamıyorum onu merak ettim.

Bu soruyu daha hiç roota bulamamış ve bütün güncellemeleri eksiksiz yapanlara soruyorum ;

Bendeki firemware versiyonu N7100XXDMF1 sizde nedir yoksa ben mi güncelleme alamıyorum onu merak ettim.
aynen öyle benimde

rootsuz ve bütün güncellemeleri eksiksiz yaptım

ginaz

Üye

Benimki n7100xxdlk7 cihaz rootlu