Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Ben onlar kaldırılmıyor diye biliyorum eğer cihaz rootsuz ise ben de bir aralar kaldıracaktım rootsuz olduğudan kaldıramadım

Iyi günler note 2 kullanicisiyim. Fakat imei kopyalanmis. Bu durumda tel. Format atarsam sorun olurmu.. simdiden Teşekkürler
Formatta sorun olmazda yeni yazılım yüklerken gitme ihtimali var.
Formatta da oalbilir ama tam emin değilim.

- - - Eklendi - - -

Açıkçası ufak güncellemeleri yapmaya tırsıyorum telefonu batırmayayım diye

Bak şimdi klavyeyi ac.bosluk tusunun hemen solunda ayarlar ikonu var.ona basili tut.sonra sag alttaki ayarlar ikonuna tikla gir.ordan surekli girişin tikini kaldir.imlec kontrolunude tikle.olmus olmasi lazim

Berk E.

Üye
Bak şimdi klavyeyi ac.bosluk tusunun hemen solunda ayarlar ikonu var.ona basili tut.sonra sag alttaki ayarlar ikonuna tikla gir.ordan surekli girişin tikini kaldir.imlec kontrolunude tikle.olmus olmasi lazim

Tam seçeneklere girdim hiçbirinde sürekli girişte imleç kontrolüde yok

Nası yok ya
O zaman klavyeyi ac bildurum cubugundan giris yöntemini sece tikla gurus yontemlerini yapilandir de samsung klavyenin yanindaki ayarlar ikonuna tikla ordan gir

Berk E.

Üye
Nası yok ya
O zaman klavyeyi ac bildurum cubugundan giris yöntemini sece tikla gurus yontemlerini yapilandir de samsung klavyenin yanindaki ayarlar ikonuna tikla ordan gir

İkiside aynı şu menüye çıkıyo Burdan sonra napcam hocam

Swiftkey kurmussun sen.uygulama yoneticis8nden swiftkeyi kaldır o zaman

bende nasil swiftkeyi silerim dedin sandim

O zaman o tahmini silmen icin Kişiselleştirme yazan yere gir orda görünüyor.. kullanmadığım için bilmiyorum

Tepkiler: Berk E.

_ardaa

Üye
Note 2 için hangi hafıza kartını önerirsiniz?

Sandisk Android 16 GB Ultra MicroSD Class 10 nasıldır.

Ben sandisk mobile ultra 32 gb class 10 uhcls class ++ kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim

_ardaa

Üye
32 çok 16 yeter bana şimdilik aynısının 16lığı varsa olabilir.

Bu arada root konusunda halen kararsızım yapsam mı yapmasam mı diye.

Çok basit şekilde root ve unroot yapabileceğim bir uygulama var mı.

ginaz

Üye
32 çok 16 yeter bana şimdilik aynısının 16lığı varsa olabilir.

Bu arada root konusunda halen kararsızım yapsam mı yapmasam mı diye.

Çok basit şekilde root ve unroot yapabileceğim bir uygulama var mı.

Root yapmak basit odin ve root yapmak için gereken dosyayla bir dk nı almaz. Ama unroot için galiba sıfırdan stock rom yüklemen lazım.

Aslında çok deği çünkü samsung un yeni çıkan telefonlarında sd karta atma yok ama güncelleme ile gelecekmiş

Şimdi aklıma yeniden geldi acaba güncelleme gelmeden uygulamaları SD karta nasıl atarız (rootSUZ) root a yeniden bulaşmak istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum .

fbiugur

Üye
Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum note 2 cihazım baya da uğraşıyorum birinci sorunum cihaz donuyo orjinal neden boyle yapiyo anlamış değilim bir digeri ise belleği 16 gb 5 gb sistem kullanıyor bunun danerden baksan 3 gb yi kullaniyor telefon iki bos oyun felan yukledim 10 gb dolmadan bellek doldu dedi sildim bir suru yerde var fonksiyonlar yavas simdiden Teşekkürler. ..

ginaz

Üye

Telefonu sıfırmı almıştın

_ardaa

Üye
Root yapmak basit odin ve root yapmak için gereken dosyayla bir dk nı almaz. Ama unroot için galiba sıfırdan stock rom yüklemen lazım.

Bitane program vardı aslında adını unuttum root ve unroot yapıyordu ama ne kadar güvenli bilmediğim için bulaşmadım çünkü indirdiğimde chrome uyarı verdi, cihaza apk olarak yüklenen bir uygulamaydı ama adını unuttum.

Apk şeklinde root edemezsiniz note 2 de root için en güvenli yol odin oda sayaçı artırıyor ve unroot etseniz bile garanti dışı kalıyor ben özellikle KVK garantili aldım