Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

saynesim

Üye
Note 2 gelecek yazılımda s4 gelen yazılım gibi sd karta taşıma olayı olacakmış bilgisi olan varmı

mks740

Üye
Telefonu iki üç gün kullandıktan sonra ekranı döndürmediğim halde telefon yatay olarak kalıyor. Bunun bi çözümü var mı?

öncül

Üye
Arkadaşlar beyaz mı gri mi güzel Note 2 de

Tepkiler: dolorex68

mks740

Üye

skypinar

Üye
s4 değil de note2'yi seçtim. iyiki de seçmişim 1 gram pişmanlık yok içimde

Tepkiler: barikatdiss
Tek eksigi ekran parlakligi ve ppi degeri gunduz gorunmuyor lakin amoledlerde olan bir sorun bu diger yonlerden rakipsiZ.

Note 2 mi düşürdüm
Arkadaşlar televizyonun yanında bir tane kitaplık vardı yaklaşık 1.5 metre falan bir işim vardı 5 ya da 6 rafına koydum sonra telefon çalmış ve titreşimden aşağı düşmüş çok büyük bir hasar yok ama kasanın sol üst kısmındaki nikalaj dökülmüş ertesi günde farketimki ekranın sol üst kısımına bastırınca 0.2 mm aşağı çöküyor aslında çökmüş hali orijinaldaki konumu 10 -15 dkden tekrar yukarı çıkıyor bir sıkıntı yaratırmı işlevinde vb. Fonksiyounda sıkıntı yok ekranın orasına ne zaman elesem içim cizz ediyor ve endişe ediyorum

Gecmis olsun barikatdiss de dusurmustu ekrani kirmisti. Bu telefonun ekrani bile 600 yani kilif falan korumak gerekiyor

s4 değil de note2'yi seçtim. iyiki de seçmişim 1 gram pişmanlık yok içimde

s4 için biraz sabirli olman lazimdi guncelleme vs vs.ama s4ten sonra ki en iyi seçim hayirli olsun

- - - Eklendi - - -

gecmis olsun ekranin kirilmadigina dua et

Gecmis olsun barikatdiss de dusurmustu ekrani kirmisti. Bu telefonun ekrani bile 600 yani kilif falan korumak gerekiyor

Teşekkür ederim çok sağol
Not çökme meselesini çözdüm sol üst kısıma 4-6 dk sert şekilde bastırınca bir daha çıkmadı sadece nikalaj garip görünüyor o kadar

- - - Eklendi - - -

_ardaa

Üye
Güncelleme mi geldi ?

Bir de yeniyim ben android de şu şey vardı ana ekrana koyduğunuz resim diyelim büyük ekrana sığmıyor onu tüm ekranlara yayıyordu ana ekranlar arasında gezinirken resmin kalanını da görüyordunuz (umarım açıklayabilmişimdir) bu özelliği bulamadım canlı duvar kağıtlarını denedim sadece S4 ün balonlu olanında oluyor ama o da sorunlu gibi.

aslls

Üye
Note2 yi alalı 3 gün oldu abarttıkları kadar büyük olmadığını gördüm Ayrıca bide büyük olsun daha iyi ya film keyfime diyecek yok ayrıca eşime aldığım s4 le kıyasladığım zaman çok bariz özellik farkı yok gibi Teknik yönleri hariç ama gene de iyi ki almışım note2 yi çok sevdim bu cihazı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam arkadaşlar ben de note 2 kullananlar arasındayım sonunda
eski emektar ve nefret ettiğim nokia'dan sonra bisikletten inip jet uçağına binmişim gibi geldi
ama bi sorum var;telefonda konuşurken hoperlöründen sesi az geliyor sanki....handsfree halini demiyorum normal kulak dayadığımız yer...ses arttırıcı gibi birşey var mı acaba? teşekkürler...