romaryu
Üye
Arkadaşlar 4.2.2 güncellemesi bize ne zaman gelecek bilgisi olan var mi
Telefonu iki üç gün kullandıktan sonra ekranı döndürmediğim halde telefon
Telefonu iki üç gün kullandıktan sonra ekranı döndürmediğim halde telefon yatay olarak kalıyor. Bunun bi çözümü var mı?
Üsteki statü barındaki ekran döndürme kapalı olabilir eğer açıksa aynen şunu yap "ses açma + kilit tuşuna 8 saniye basılı tut ve telefon yeniden başlayacak ve % 90 ihtimalle sorun düzelecek eğer sorun düzelmediyse şu yoku izle ayarlar>ekran ayarları>akıllı döndürme var o seçenek açıksa kapatın daha olmadı yedekleme ve geri yükleme den fabrika ayarlarına dönün
Arkadaşlar beyaz mı gri mi güzel Note 2 de
Telefonu kapatıp açınca sorun çözülüyor. Ama iki üç gün sonra yine aynı problem oluyorTelefonu iki üç gün kullandıktan sonra ekranı döndürmediğim halde telefon
Üsteki statü barındaki ekran döndürme kapalı olabilir eğer açıksa aynen şunu yap "ses açma + kilit tuşuna 8 saniye basılı tut ve telefon yeniden başlayacak ve % 90 ihtimalle sorun düzelecek eğer sorun düzelmediyse şu yoku izle ayarlar>ekran ayarları>akıllı döndürme var o seçenek açıksa kapatın daha olmadı yedekleme ve geri yükleme den fabrika ayarlarına dönün
s4 değil de note2'yi seçtim. iyiki de seçmişim 1 gram pişmanlık yok içimde
Note 2 mi düşürdüm
Arkadaşlar televizyonun yanında bir tane kitaplık vardı yaklaşık 1.5 metre falan bir işim vardı 5 ya da 6 rafına koydum sonra telefon çalmış ve titreşimden aşağı düşmüş çok büyük bir hasar yok ama kasanın sol üst kısmındaki nikalaj dökülmüş ertesi günde farketimki ekranın sol üst kısımına bastırınca 0.2 mm aşağı çöküyor aslında çökmüş hali orijinaldaki konumu 10 -15 dkden tekrar yukarı çıkıyor bir sıkıntı yaratırmı işlevinde vb. Fonksiyounda sıkıntı yok ekranın orasına ne zaman elesem içim cizz ediyor ve endişe ediyorum
Gecmis olsun barikatdiss de dusurmustu ekrani kirmisti. Bu telefonun ekrani bile 600 yani kilif falan korumak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?