dolorex68
Üye
usta bizim linkte bi gelişme var mı?
Evet tam hakimiyet. Bende rom root kernel her halt var ama garanti sorunum yok. Bu oldukça uz u n bir konu ben en iyisi yarın sana yazayım simdi yatmalıyım. Iyi gecelerüstadlar, ben androide yeniyim ve bu konuda acemiyim, yapmış olduğum incelemelerde çoğu android kullanıcısının telefonlarını rootladıklarını beyan ediyorlar, rootun ne anlama geldiğini de öğrendim telefonatam hakimiyet gibi bir şeymiş, yeni aldığım galaxy note 2 ye bunu kurmalımıyım, eğer kurucak olursam mesela şu telefona tam hakimiyet olayından biraz somut örnekler verirmisiniz, mesela rootlamazsam ne yapamam, rootlarsam neler yapabilirim, ayrıca root yaparken telefonun brick (tuğla) olma ihtimali varmış, bu ihtimaloranı nedir? Brick olma ihtimalinide gözönünde bulundurcak olursak şayet telefonumuzu rootlamaya değer mi...? aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
cevaplarınız için teşekkürler
atın havanızı
Umarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.
Askerden sonra o listede bende olacağım+ Muhteşem bir konu olmuş daha çok gelişmesi dileğiyle
Hadi canım daha 15 tatil de cosacak bu konuşimdi 3. Yazililar ile boğuşuyorum. Ben seni not 4 konusunda bekliyorum
Hadi canım daha 15 tatil de cosacak bu konuşimdi 3. Yazililar ile boğuşuyorum. Ben seni not 4 konusunda bekliyorum
Not 4 ne yahu. Yine mi klavye
Şimdi sana tam bir açıklama yapayım. Root işlemi telefonda seni en büyük güç yapar. Işlemcinin kac çekirdeği ve hızının kullanılacağından üstteki barin rengine açılış animasyonuna kadar herşeyi değiştirebilirsin. Yapması kolaydır kaldırması da ancak izini yok etmesi not2 için henüz zor. Eğer riot yapmazsan bazı oyunları bedava yükleyemezsin , performansla ilgili ayarlar yapamazsın ve ileri derecede kişiselleştirme yapamazsın. Eğer telefonun efendisi ben isem herşeyi yaparım demiyorsan root veya roma gerek yok.
Beats audio, Ekran parlaklığı , tam multiview kontrol vs. işlemler de zaten bir softbrick yada brick riski var. Gerçi beats audio sadece orjinal romda çalışıyordu ama. Ben yaklaşık 10 kere soft brick yaptım ama ne izi var ne de uzun sürdü. Sadece biraz deneyim yeterli. Eğer bu tarz işlemler yapmam gerekli dersen pcye teamviewer kur yardımcı olayım. Ama pek bilmiyorsan önermem
- - - Eklendi - - -
Alakası yok dostum amaç yardımcı olmak.
kardeşim açıklaman için teşekkür ederim, orjinal haliyle şu an not2 im bana fazlasıyle yetiyor işimi görüyor, en iyisi biraz daha deneyim kazanarak ileride beklentilerim arttığında root olayına girmek, cevaplarınız tekrar teşekkürler
İlk söylediğinize katılmıyorum çok büyük ekranlı telefondur. Yapılma amacı ise notdefteri ve telefonu birleştirerek neredeyse her işi daha kolay yapabilmek. Ayrıca tasarruf programı sadece alt düzey kullanıcıların psikolojik olarak yaptığı bişey. Ram sorunu ortadan kaldirmadan sadece yük olurlar. Ayrıca eğer sadece mesaj atıp 2 dkka facebook a girsem şarjım 2.5 gün rahatça gidiyor.Note 2 telefon değil,
Telefon özelliği olan bilgisayardır...
Cihazda mutlaka Juice Defender kullanın , mümkünse ultimate versiyon !
Paralı ama forumlardan da programı edinebilirsiniz.
Bu programla telefonun şarj süresini 3 gün ve üzerine çıkarabilirsiniz.
Ama benim şartım şu Samsung 5.5'' ekranlı bir note daha yapsın alırım, ama 5.5'' 'in üstünde bir cihaz asla almam o yüzden inşallah Note 4 5.5'' olur ekran olarak
- - - Eklendi - - -
Yok yok bu kez Note 4 yazdı ama note'nin E'si yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?