Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

keskin05

Üye
Arkadaslar note 2 de bu iphone nin yedekleme sistemi gibi bir yedekleme sistemi varmi bilgisi olan benimle paylasirsa sevinirim.. sordugum sey herhangi bir dis yazilim degil cihaz iceriginde olan bir yazilimi varmi icloud gibi? Yardimlarinizi bekliyorum simdiden cook tesekkur.

Benim note 2 ile şöyle bir sorunum var otg kablo takıldığında yukarıda ki bildirim panelinde usb bağlayıcı takıldı yazıyor aradan 3-4 sn sonra bildirim kayboluyor maus takıyorum ışıkları yanıyor yani enerji var ama çalışmıyor farklı maus deniyorum olmuyor flash bellek takıyorum olmuyor hiçbirşey çalıştrmıyor. başka otg denedim yine aynı sorun telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorunum yinede çözülmedi. yardımcı olabilecek varmı.

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

icloud gibi dersen skydrive ve dropbox var. sistem yedeklemesi dersen kies üzerinde pc ile yapmalısın.

- - - Eklendi - - -

otg kablosu Samsung'un orjinal kablosu mu?

keskin05

Üye

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Dün itibari ile hepsiburadan kargo dahil 1605 tl satın aldım ve şuan elimde süper bir telefon...

Kullanıcılara ekler misin...

Ben note 2 den once 3 sene n8 kullandim nokiadan vazgececgimi dusunmezdim amma velakin note2 aldim yalniz android isletim sistemine cok uzagim telefon harika ama ben yabanci gibiyim
N8 e cfw yuklemisigim var iki uc kere fakat
burda hersey cok farkli kullanilan terimler programlar
AlAlışmak uzun surmez ins ve cok basit bir sorum olacak nokiada rehberde numaralari telefona bi tikla tasiyoduk suan sim kartta kullaniyorum twlefon hafizasina aktaramiyorum alamadigim icinde goruntu felan ekleyemiyorum nasil yapabilirim

[COLOR=""][SIZE=""]cihazin herseyi super de pil performansi konusunda ciddi sikinti cekiyorum bikac defa kalibre etmeye calistim ama hic bir olumlu sonuc alamadim...sorun ne olabilir..?[/SIZE][/COLOR]

mrbi

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki aylık bir Note 2 kullanıcısıyım ve birkaç sorunum var, şöyle ki:
1- Telefonun rehberinin açılması yaklaşık iki saniye sürüyor (müzik, video gibi şeyleri tamamen sildiğimde bu sorun ortadan kalktı ama hafıza kartı aldım 8 gb'lık, ona yükledim ve aynı sorun yine var)
2- Telefonum titan grisi ve aldığımdan yaklaşık 3-4 hafta sonra menü tuşunun sol alt tarafında, yani telefonun önü ile arkası arasındaki bütün kısmın yaklaşık 1 mm'lik bir yeri aşındı ve gittikçe büyüyor; garantisine kendim götürdüm, Samsung bunları kullanıcı hatası diye servise bile almıyor denildi, değişir mi dedim; değişir ama dokunmatik ekranı ile birlikte değiştirebilirsiniz denildi.
3- Birkaç uygulama açtıktan sonra geri dön tuşuyla ana ekrana hızlıca döndüğümde, ana ekrandaki uygulamaların resmi yaklaşık 0,5-1 saniye ortadan kalkıyor ve sonrasında uygulamaların resmi geliyor; yani 4 çekirdek ve 1,6 ghz'e sahip bir canavar böyle mi yapar?

Arkadaşlar, sizden ricam bu sorunları yaşayanlarınız varsa benimle paylaşabilir mi? Zira böyle sorunlar herkeste mi var, yoksa benim aldığım ürün mü sıkıntılı. Çünkü ben telefonu nazik kullanan biriyim. Şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla.

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

1.sorun normal. iobit advanced mobile care kullan sorun Büyük ölçüde azalacak.
2.sorun çok iyi kullanamadığınızı gostetiyor aslında. ben aşırı kötü kullanırım telefonu ama bende öyle birşey olmadı. belkide tırnak ile alakalıdır.
3.sorun da aynı şekilde iobit mobile care ile azalacak hatta tam çözülecektir. arada bir telefonu taratıp gereksizleri sildirmeniz iyi olur. hatta haftada bir kapatmanız sistemi rahatlatır.

tehberin ve telefonun 1 2 saniye geç gelmesi genel olarak touchwiz arayüzüne ait bir sorun. yani Samsung'a hitaben bir sorun. not2de bu sorun diğerlerine göre daha az belli.

- - - Eklendi - - -

[COLOR=""][SIZE=""]cihazin herseyi super de pil performansi konusunda ciddi sikinti cekiyorum bikac defa kalibre etmeye calistim ama hic bir olumlu sonuc alamadim...sorun ne olabilir..?

sistemdeki bazı 3.parti uygulamalar çok az ram kullansa da sistemden pil sömürürler. her 3.partide sorun yok ancak. bazen bu yazı fontlari olur bazen pil tasarruf uygulaması bile olabilir.
Eğer sorununuz aşırı derece ise telefonun pilini tamamen bitirin hatta tekrsr açmayı deneyin o kapansın. pil tamamıyla bitince şarja takın ve telefonu açmayın. bu bir nebze etkili olacaktır. pil kullandığını düşündüğünüz uygulamalar çok önemli değilse kaldırın.
Genel olarak çözümü bu yönde. ama illa emin olmak isterim derseniz antutu battery saver ve iobit advanced mobile care çok işe yarar.

- - - Eklendi - - -

Rehber\menünün yanındaki tus/ (içe aktar/dışa aktar)
bunun sorunu çözmesi gerekir
[/SIZE][/COLOR]

Beyler bunlar nedir biri bana açıklayabilir mi?

Ilk resimde uygulamanin tlfnunda neler yapabilecegini istetigigi izinler gorunuyor

İyide opera mini zaten kurulu ve kullanıyorum ayrıca operanın simgesi var ama adı garip bir şekilde yazıyor. Önceden böyle bir şey yoktu daha sonradan ortaya çıktı bu. Ayrıca kurarken gerekli izinleri zaten alıyor sonradan böyle birşey istemesi saçma. Bu yüzden eset av kurdum. 2 tane virüs uyarısı verdi ve o oyunları kaldırdım. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Telefonu alalı 1 hafta falan oldu daha yabancısıyım bu yüzden pek anlamıyorum.

Arkadaşlar telefonum yurtdışı çıkışlı ve android 4.1.1 yüklü nasıl 4.2.2 yukleyecem
Şimdiden teşekkür ediyorum

canko13

Üye
Benide ekleyin ama benim bikac sorum olacak note 2 de dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim ve s kalemi çiardigimda uygulamalar gelmiyor

Note 2 kendi üzerinden dns ayarlarını değiştirebiliyorson . Proğram indirmene gerek yok. Bu arada bende note 2 kullanıcısıyım.

Note 2 kendi üzerinden dns ayarlarını değiştirebiliyorson . Proğram indirmene gerek yok. Bu arada bende note 2 kullanıcısıyım.

nasil yapabiliyoruz ben yapamadim bir sorum daha olacak googleplayi açamıyorum ne yapmam gerekiyor

- - - Eklendi - - -

nasil yapabiliyoruz ben yapamadim bir sorum daha olacak googleplayi açamıyorum ne yapmam gerekiyor

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
set dns ile ayarlanır. Google play ise veri yolunda birşeyler yapan bir uygulamayı bozmuş isen olabilir. format iyi bir yöntem.

merhaba hafta sonu aldım.çok memnunum şimdilik... ebnide eklerseniz sevinirim.teşk.syg,

bende alıcam S3 kullanıyorum ama bıktım bundan da Galaxy note 2 yada 3, ü alıcam note 3 bi çıksın durumana göre karar vericem..

Arkadaşlar biliyorum çok oluyorum ama kulaklık girişimin yanindaki küçük delik ne işe yarıyor şimdiden teşekkür ediyorum