keskin05
Üye
Arkadaslar note 2 de bu iphone nin yedekleme sistemi gibi bir yedekleme sistemi varmi bilgisi olan benimle paylasirsa sevinirim.. sordugum sey herhangi bir dis yazilim degil cihaz iceriginde olan bir yazilimi varmi icloud gibi? Yardimlarinizi bekliyorum simdiden cook tesekkur.
Benim note 2 ile şöyle bir sorunum var otg kablo takıldığında yukarıda ki bildirim panelinde usb bağlayıcı takıldı yazıyor aradan 3-4 sn sonra bildirim kayboluyor maus takıyorum ışıkları yanıyor yani enerji var ama çalışmıyor farklı maus deniyorum olmuyor flash bellek takıyorum olmuyor hiçbirşey çalıştrmıyor. başka otg denedim yine aynı sorun telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorunum yinede çözülmedi. yardımcı olabilecek varmı.
icloud gibi dersen skydrive ve dropbox var. sistem yedeklemesi dersen kies üzerinde pc ile yapmalısın.
- - - Eklendi - - -
Peki bu kies uzerinden yapilan sistem yedeklemesi I tunes gibi butyn uygulamalari dosyalari ve arayuzu oldugu gibi yedekleyip tekrardan aldigimizda eski hali gibimi oluyor telefon ?
Bu arada yardimlarin icin tesekkurler kardess.
icloud gibi dersen skydrive ve dropbox var. sistem yedeklemesi dersen kies üzerinde pc ile yapmalısın.
- - - Eklendi - - -
Peki bu kies uzerinden yapilan sistem yedeklemesi I tunes gibi butyn uygulamalari dosyalari ve arayuzu oldugu gibi yedekleyip tekrardan aldigimizda eski hali gibimi oluyor telefon ?
Bu arada yardimlarin icin tesekkurler kardess.
evet aynen öyle
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki aylık bir Note 2 kullanıcısıyım ve birkaç sorunum var, şöyle ki:
1- Telefonun rehberinin açılması yaklaşık iki saniye sürüyor (müzik, video gibi şeyleri tamamen sildiğimde bu sorun ortadan kalktı ama hafıza kartı aldım 8 gb'lık, ona yükledim ve aynı sorun yine var)
2- Telefonum titan grisi ve aldığımdan yaklaşık 3-4 hafta sonra menü tuşunun sol alt tarafında, yani telefonun önü ile arkası arasındaki bütün kısmın yaklaşık 1 mm'lik bir yeri aşındı ve gittikçe büyüyor; garantisine kendim götürdüm, Samsung bunları kullanıcı hatası diye servise bile almıyor denildi, değişir mi dedim; değişir ama dokunmatik ekranı ile birlikte değiştirebilirsiniz denildi.
3- Birkaç uygulama açtıktan sonra geri dön tuşuyla ana ekrana hızlıca döndüğümde, ana ekrandaki uygulamaların resmi yaklaşık 0,5-1 saniye ortadan kalkıyor ve sonrasında uygulamaların resmi geliyor; yani 4 çekirdek ve 1,6 ghz'e sahip bir canavar böyle mi yapar?
Arkadaşlar, sizden ricam bu sorunları yaşayanlarınız varsa benimle paylaşabilir mi? Zira böyle sorunlar herkeste mi var, yoksa benim aldığım ürün mü sıkıntılı. Çünkü ben telefonu nazik kullanan biriyim. Şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla.
[COLOR=""][SIZE=""]cihazin herseyi super de pil performansi konusunda ciddi sikinti cekiyorum bikac defa kalibre etmeye calistim ama hic bir olumlu sonuc alamadim...sorun ne olabilir..?
Ben note 2 den once 3 sene n8 kullandim nokiadan vazgececgimi dusunmezdim amma velakin note2 aldim yalniz android isletim sistemine cok uzagim telefon harika ama ben yabanci gibiyim
N8 e cfw yuklemisigim var iki uc kere fakat
burda hersey cok farkli kullanilan terimler programlar
AlAlışmak uzun surmez ins ve cok basit bir sorum olacaknokiada rehberde numaralari telefona bi tikla tasiyoduk suan sim kartta kullaniyorum twlefon hafizasina aktaramiyorum alamadigim icinde goruntu felan ekleyemiyorum nasil yapabilirim
Benide ekleyin ama benim bikac sorum olacak note 2 de dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim ve s kalemi çiardigimda uygulamalar gelmiyor
Note 2 kendi üzerinden dns ayarlarını değiştirebiliyorson . Proğram indirmene gerek yok. Bu arada bende note 2 kullanıcısıyım.
Note 2 kendi üzerinden dns ayarlarını değiştirebiliyorson . Proğram indirmene gerek yok. Bu arada bende note 2 kullanıcısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?