hasan3472ty
Üye
Online data depolanan oyunlar sıfırlama yapmaz ama hem cihaza hem online data yapan oyunlar tabiki sorun yapar . Veya sadece cihaza sorun yapar sıfırla ilepeki bir soru daha ozaman,clash of clans facebook ve google hesabıyla bağlantılı durumda,telefonu sıfırlayınca oyun başa dönmez değil mi?
data göremedim ama google hesabına kaydediyor %99 ihtimal, mesela 134lv adamın oyunu sıfırlansa katliam çıkarOnline data depolanan oyunlar sıfırlama yapmaz ama hem cihaza hem online data yapan oyunlar tabiki sorun yapar . Veya sadece cihaza sorun yapar sıfırla ile
hangi uygulamaVurun gitsin valla. Ben 100lvlik onlineda ilk 80olan csr racingi 0lamıştım kıyıptaallahtan senkronize varmış da kurtarmıştı.
Bi de Telefonla 2 saat uğraştığımı falan sanardım. Taaa ki offtime yükleyip günde 7 8 saat telefonla uğraştığımı öğrenene kadar. Bu uygulamayı tavsiye ediyorum kendinizi telefondan uzaklaştırmak soğutmak için harika.
offtime galibahangi uygulama
alakasız olacak ama sd card adaptörü varsa laptopta takarsınızNote 2 de sd kart var bunu flash bellek olarak kullanamıyormuyuz ? ne yaptıysam olmadı n8 de ne güzel depolamayı seçerdim yada telefon kapalıyken pc ye bağlardım flash bellek gibi kullanırdım bunda olmuyor
adamsın,adamın hammaddesisin senSamsung Note 2 yede lolipop android 5.0 gelecekmiş arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim kardeşim sen de adamın hammaddesisinadamsın,adamın hammaddesisin sen
alakasız değil ama öylesi işimi görmüyoralakasız olacak ama sd card adaptörü varsa laptopta takarsınız
güncelleme geçmişi gibi birşeyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada ne demek istiyor biri açıklayabilir mi ?
Nerede değiştirdiniz? Serviste mi? Yoksa normal bir telefon satıcısında mı?15 dolar
kendimNerede değiştirdiniz? Serviste mi? Yoksa normal bir telefon satıcısında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?