MaxipmaN
Üye
tam olarak orjinal bataryanın 3 katı,2gün gitceğine 6 günAndroid yokken nokia N series gidiyordum.
Androidre gecince s2 aldim.
Sonra note1 simdi note2 kullaniyorum bir senedir. Hic bir telefon beni bukadar mest etmemmisti
Zerolemon 9300mah batarya. Buff kirilmaz kalın ekran jelatini ile yolumuza devam ediyoruz. Hic baska bi cihaza aklim gitmiyor yemin ediyorum.
Aynen ekran pikselinide kesiyortam olarak orjinal bataryanın 3 katı,2gün gitceğine 6 gün,ama kalın jelatin dokunmatik hassasiyetini çok düşürür
Zaten custom rom cikar. Port cikar. Uzulmeye gerek yok.Üzüldüm dostlar
Aynen ekran pikselinide kesiyor
tam olarak orjinal bataryanın 3 katı,2gün gitceğine 6 gün,ama kalın jelatin dokunmatik hassasiyetini çok düşürür
Kullandim bende oyleydi kesiyodu ekran isiginj falanYok yok hic fark yok tereddütünüz olmasin bu konuda
çıkarınca anlarsınızYok yok hic fark yok tereddütünüz olmasin bu konuda
gitsin s3 neoya versin, stock 4.4.2 ile devam edicemÜzüldüm dostlar
Aynen bana gore note 2 s4den daha stabil bir cihaz s4un tek avantaji piyasaya daha gec cikmasiçıkarınca anlarsınız
gitsin s3 neoya versin, stock 4.4.2 ile devam edicem
şu androdin yazılım konusunda sıfırımKernel rootsuz kurulmaz benim bildiğim, recoverylerden flashlamak lazım.
Benim de pek bir şey bildiğim söylenemez. ROM'ü yükleyip TWRP'den flashlıyorum, olayım bundan ibaret. Ben de çok korkuyordum bu işlere girmeden önce ama her şey doğru yapılırsa sorunsuz root atıp ROM yüklersin. Gerçi ben Stock (Orjinal) ROM'u bir türlü atamadım, orayı karıştırmayalım.
Ben goomanager kullaniyorum mesela suanki romda knox yok devre disiProgram değil de "recovery" diyelim. TWRP, CMW, Philiz gibi bazı recoveryler var. Ben TWRP kullanıyorum. Yedek almayı ve kernel, ROM flashlamayı yani yüklemeyi sağlıyor. Bildiğim bu.
Bende sorun yok ama olanlara yardimci olur4.4.4 gelecek mi bize şimdi son durum nedir?telefonu son zamanlarda kasan varsa samsung appsi güncelleyince galaxy apps oluyor ve iki uygulama geliyor ufak,onları silip galaxy appsi devre dışı bıraktım sorun kalmadı hızlandı eskisi gibi oldu
bı kıllık çıkmazsa alacak gsmarenada falan da paylaşılmış liste4.4.4 durumunda bilgim yok valla samsungun isi belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?