_ardaa
Üye
bunu bilmiyorum da sandiskin uygulamasında bişeye bastım optimize sanıp ssler uçtu belki de optimizeydi ama ssler artık yokBeyler geçen x-plore ile hafıza kartında ki bir klasörden .nomedia dosyasını telefon hafızasında bir klasöre atacaktım, dosyayı basılı tuttum kopyalayı seçtim ekran çıktı tamam dedim hafızaya alacak sandım ama galiba bir yerlere kopyaladı, sonrasında galeride ki resimler kayboldu galeride gözükmüyor tek bir klasörde ki 1 tane resim var sadece onu gösteriyor çok ilginçtir, nasıl çözebilirim ?
Bilmedigin seye ellemicenbunu bilmiyorum da sandiskin uygulamasında bişeye bastım optimize sanıp ssler uçtu belki de optimizeydi ama ssler artık yok
ekşın iyidirBilmedigin seye ellemicen
Biraz kurcala bulabilirsinekşın iyidir
doğru aslında hafıza değişmedi gibime geldi 50 kadar vardı hafıza kartı 3.5tan 3.4e düşmedi kullanım bi bakayımBiraz kurcala bulabilirsin
farklı marka takma,hakkını verse bile 2300 ile memnun kalmazsın,vatanda 80-90 diyordu herhalde orjinaldir,zamanında 50tlye n73e aldığım batarya 3günü asla geçmezdi nasıl bi orjinal anlamamıştımBeyler s.a tum yerlere baktım suana kadar note 2 bataryasi yok gold a baktigimda ttec 2300 mah civari bi batarya var çok düşük oldugu icinde almadım internetten mi aliyim yoksa onereceginiz magaza varmi ?
Benim batarya felc artik degisim kesin istiyor 1.30 saat %100 den full oynamaya bittifarklı marka takma,hakkını verse bile 2300 ile memnun kalmazsın,vatanda 80-90 diyordu herhalde orjinaldir,zamanında 50tlye n73e aldığım batarya 3günü asla geçmezdi nasıl bi orjinal anlamamıştım
Media markt ve Samsung bayisinde devamlı görüyorum. (Istanbul)Beyler s.a tum yerlere baktım suana kadar note 2 bataryasi yok gold a baktigimda ttec 2300 mah civari bi batarya var çok düşük oldugu icinde almadım internetten mi aliyim yoksa onereceginiz magaza varmi ?
Benim batarya felc artik degisim kesin istiyor 1.30 saat %100 den fu ll oynamaya bitti
Simdi alicam da netten uretim tarihide onemliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızparasına bakacak olursak orjinal gibi bir de samsung yetkili servislere bakmak lazım
öğrenebilir misin kiSimdi alicam da netten uretim tarihide onemli
Haha sıkıntı orda bi foruma yniden gidiyim istek üzerine gelir belkiöğrenebilir misin ki
ilk 4-5 şarja dikkat etS.a beyler media marktan 2014 mart uretim tarihli bataryayi aldim actigmda 62 sarj vardi suan gayet iyi gitmekte
Nasi kardesimilk 4-5 şarja dikkat et
yani tak 7-8 gibi fulle,şarjdayken kullanmaNasi kardesim
Zaten suan bitirmeye calisiyorumyani tak 7-8 gibi fulle,şarjdayken kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?