Samsung Galaxy Note Vs Galaxy S2 Mİ? Bütçe 1350

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mega2

mega2

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note Vs Galaxy S2 Mİ? Bütçe 1350
Selamın aleyküm. Beyler uzun zamandır forumda bazı telefon modellerini araştırıp bir yandanda bütçemi genişletmeye çalışıyordum.
Blackberry kullanıcısı olduğum için ilkkez galaxy serisi ve andriod kullanıcam bu üst düzey akıllı telefonların tamamıyle yabancısıyım.
Hepsiburada.com veya gold.comdan satın alıcam telefonu mağaza fiyatlarına göre oada daha uygunlar.

İlK ANDİROD deneyimim olacağından emin olun oyunda oynarım,ınternet sıklıkla kullanır ve müzik dinlerim.
Galaxy s2 ve note arasında sadece ekran farkı olduğu ama bazı arkadaşların notenın çalıştıramadığı oyunları s2nin çalıştırdığını felan okumuştum. Şu konuya bir aydınlık getirirsek çok sevinirim. Teşekkür ederim.
 


caglar b

caglar b

Üye
seninle aynı durundayız benim fikrimi sorarsan note derim fakat s2 nin geri kalır yanı yok , tavsiyem iki telefonu eline al biraz kurcala sagına soluna bak hangisi hoşuna giderse onu al ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: mega2 ve kullanıcıadları
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Note s2 den eski mimarisi nedeniyle daha yavaştır o kadar ama note ekranı büyük ben şahsen onu tercih ederim ama ekran problemse s2 çok daha iyidir ele oturması felan.
 
  • Beğen
Tepkiler: mega2 ve kullanıcıadları
Why Always Me

Why Always Me

Üye
S2 Bence
 
61semih

61semih

Üye
note 2 cebe sığmaz ama bu senin için sorun değilse ve kaba görünümüde sorun değilse note ama gs2 cebede sığıyor kabada görünmüyor.
performans olarak ikisinin arasında çok fark yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: mega2
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Herkesin dediği gibi ekran büyüklüğü ne derece sıkıntı yaratır sende?? Gs2 eski amiral ki hala da üst seviye cihaz sayılıyo ki bu yüzden rom sayısı da fazladır bence...
 
  • Beğen
Tepkiler: mega2
Kerim.

Kerim.

Üye
S2 bence
 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İnternet performansı olarak sık sık SII ile kıyaslarım ve neredeyse aynı ve hatta biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Zaten arayüzde bugüne kadar donma ile karşılaşmadım, aynı şekilde oyunlarda da.Ekranının büyüklüğü mükemmel ve eğer dar şeyler giymiyorsan yan ceplerede sığıyor -ben alt ceplerde taşıyorum-.Ayrıca sadece SII'de çalışır diye bas bas bağırılan bütün applerin Note'da da -boyut problemi olsa bile- çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim.İnternet ve oyun oynamanın verdiği zevki ise ancak Note2 daha fazla verebilir diyeyim.Ne kadar büyük ekran o kadar iyi internet, oyun.Tabi boyutu dolayısıyla herkese uygun bir telefon değil.SII'de Note'da her türlü memnun edecektir seni.Bu konuyu açıp soruyorsan boyutun pek problem olmayacağını düşünüyorum ve ben Note diyorum.Ayrıca belirtmek lazım Note'un ekran boyutu bağımlılık yapıyor.Sırf ekran boyutundan dolayı Note2 almayı düşünmüyor değilim :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: mega2
mega2

mega2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim için ekran sorun değil. ekranın büyüklüğü benimde hoşuma gidiyor ama sadece ekran içinde almak istemem cidden, akıllı telefon andorid yabancıyım. evdeki pc yide sadece internet için açıyorum neredeyse okuldaki wifi modemlerdende faydalanmak istiyorum :)
Rom ne demek peki? GALAXY S2 deki Rom avanatajı ne oluyor(güncelleme mi ?)
Note2 çıktığında almak isterdim ama o çok zor :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt