Yardım Samsung Galaxy Note 8 Internet Browser Screenshot Problemi!

Sponsorlu Bağlantılar

Şevket D.

Şevket D.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 8 Internet Browser Screenshot Problemi!
Yaklaşık 1 ay önce almış olduğum Galaxy Note 8 cihazımın İnternet Tarayıcısında önemli bir sayfayı çevrimdışı olarak kaydettim. Sayfayı yanlışlıkla gizli modda kaydetmişim. Bu nedenle sayfadan Screenshot almam gerekiyor ama alamıyorum. İşlem Güvenlik İlkesi tarafından engellendi hatası alıyorum. Normal moddayken Screenshot alabilirken gizli modda alamıyorum. Kaydedilen Sayfaların ve Yer İmlerinin depolandığı yeri aradım orayı da bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Farklı screenshot uygulamaları denediniz mi ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Şevket D.
Dereck

Dereck

Üye
Extra screenshot uygulaması kurmadan alamazsınız. Sadece gizli modda değil özellikle bir çok oyunda bu engelleniyor zaten. Harici uygulama kurup o şekilde almak gerekiyor çoğu zaman
 
  • Beğen
Tepkiler: Şevket D.
Şevket D.

Şevket D.

Üye
Evet arkadaşlar farklı uygulamalar da denedim ama çektigim screenshot lar siyah renkte kaydediliyor.
 
sado_27

sado_27

Üye
çok ıyı bır guvenlık ılkesı yapmış adamalr bende gecen gun ucretlı duvar kagıtlarının ekran resmını aldım galerıye gırdım sıyah ekran ne yaptıysam olmadı hatta ekran vıdeosunu alıp ordan kesıp duvar kagıdı yapayım dedım vıdeo tam ıstedıgım yere gelınce yıne sıyah ekran gelıyor . belkı denemıssındır ama gızlı moddakı lınkı normal tarayıcıya kopyalayıp ordan ekran resmı alamayı denedınmı veya bıde ekranın vıdeosunu almaya calıs cozum olmayacak ama bır dene ıstersen
 
  • Beğen
Tepkiler: Şevket D.
Şevket D.

Şevket D.

Üye
İkisini de denedim kardeş. Telefonumun ekranını tablete yansıtıp ordan ekran resmini alayıp dedim orda da gizli moda girince ekran siyah görünüyor. Sonra da tarayıcıdan atıyor.
 
sado_27

sado_27

Üye
bide bu adımları denesenız belkı bir işe yara


Uygulama Yöneticisi > Güvenlik İlkesi Güncellemeleri > Önbelleği Temizle ve sonra Zorla Durdur deyin. Ardından ayarlardaki Güvenlik sekmesinden elle güncelleme kontrolü yapın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Şevket D.


Üst Alt