Samsung Galaxy Note 4 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
@~N.A.W.Y~ hayırlı olsun Note 4 almışsın :D 5'i bekleseydin keşke :D sende batarya kit'i kullanıyorsan orasını bilmem :D
Note 5 i beklemedim çünkü çok büyük ihtimal Sd kart slotu olmayacaktı ve bu benim için epey büyük bir eksiklik. Ayrıca Exynos 5433 Şuana kadar denediğim kadarıyla 2K ekran için epey yeterli. Şarj Note 2 ye oranla kötü ama idare edecez artık. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 5 i beklemedim çünkü çok büyük ihtimal Sd kart slotu olmayacaktı ve bu benim için epey büyük bir eksiklik. Ayrıca Exynos 5433 Şuana kadar denediğim kadarıyla 2K ekran için epey yeterli. Şarj Note 2 ye oranla kötü ama idare edecez artık. :D
Note 2 nasıl bir efsane bilmiyorum ama benim Note 3'te KitKatta 4-5 saat ekran verirdi Sağolsun Dr.Ketan L20(Lollipop) romu çıkardı şimdi 7 saat ekran alıyorum :D
Plastik başlarda koymuyorda şimdi çok bozuluyorum düşüncelerim değişti yoksa 4'te iyi cihaz tabi :)

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 nasıl bir efsane bilmiyorum ama benim Note 3'te KitKatta 4-5 saat ekran verirdi Sağolsun Dr.Ketan L20(Lollipop) romu çıkardı şimdi 7 saat ekran alıyorum :D
Plastik başlarda koymuyorda şimdi çok bozuluyorum düşüncelerim değişti yoksa 4'te iyi cihaz tabi :)

Note 2 ile 23 saat içinde 9 saat ekran süresi gördüğümü hatırlıyorum. :D Ekran görüntüsü bulabilirsem bu mesaja eklerim.

Plastik derken?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 ile 23 saat içinde 9 saat ekran süresi gördüğümü hatırlıyorum. :D Ekran görüntüsü bulabilirsem bu mesaja eklerim.

Plastik derken?

Arka taraf yani. Duyduğuma göre Lollipopta 64 bite geçecekti Note 4 ama geçmemiş samsung üzücü cidden reklamda exynos 64 bit dediler ama Lollipopta gerçekten geçilmediyse aşırı bir sinir patlaması yapabilir :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung farkı :cool

Şimdi LG kullanıcıları der bizdede var o zaman sizin mantıkla LG özendi, çaldı :D

PriZm

PriZm

Üye
Arka taraf yani. Duyduğuma göre Lollipopta 64 bite geçecekti Note 4 ama geçmemiş samsung üzücü cidden reklamda exynos 64 bit dediler ama Lollipopta gerçekten geçilmediyse aşırı bir sinir patlaması yapabilir :D
Arka taraf hoşuma gitti açıkçası suni olsada deri hissi uyandırıyor. Note 3 te o his uyandırıyormu bilmiyorum ama Note 4 de başarılı bana kalırsa. Metal yan çerçeveler ve yanlardaki kıvrımlar ise ayrı bir olay. :D

Samsung özellikle Exynos modeline 64 bit desteği vermedi. Yazılım içinde bulunuyor ancak pasif durumda. Xda açabilir diye düşünüyorum. Nedeni ise Snapdragon Note 4 alanları boşlamamak istemeleri herhalde.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Allah allah amerikalılar memnun olmayacak diye acısını biz mi çekecez bende Note 4 yok ablamda var pek bir tırt yok 3'le arasında 64 bitte yoksa bir ekran farkı var demek :D

PriZm

PriZm

Üye
Daha çok fark var. Daha iyi ses kartından kameraya kadar :D istersen yazabilirim :)

Birde Note 3 4+4 olarak çalışırken Note 4 8 çekirdek beraber çalışıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha çok fark var. Daha iyi ses kartından kameraya kadar :D istersen yazabilirim :)

Birde Note 3 4+4 olarak çalışırken Note 4 8 çekirdek beraber çalışıyor.
Kamera var tabi unutmamak lazım. Ben Kulaklık tercih ediyorum hoparlör umrumda değil övünmek gibi olmasın note 3 daha ince daha hafif :D

PriZm

PriZm

Üye
Kamera var tabi unutmamak lazım. Ben Kulaklık tercih ediyorum hoparlör umrumda değil övünmek gibi olmasın note 3 daha ince daha hafif :D
Valla bana kalırsa Note 4 Samsungun şuana kadar yaptığı en iyi telefon. :D

Bu arada ses kartı derken genel ses kalitesinden bahsediyorum sadece hoparlör ve amfi güç çıkışı değil.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
Çok şey kaçırmışım ama yine söylüyorum açın youtube'u neler var neler.En azından google'dan aratın,karşılaştırın ama cahil cahil konuşmayın.kafa da bir yere kadar..
Bu arada güle güle kullan @~N.A.W.Y~

PriZm

PriZm

Üye
Teşekkürler :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok şey kaçırmışım ama yine söylüyorum açın youtube'u neler var neler.En azından google'dan aratın,karşılaştırın ama cahil cahil konuşmayın.kafa da bir yere kadar..
Bu arada güle güle kullan @~N.A.W.Y~
Hacı sanada bir Lollipop kurdurtamadık :D

xmustx

xmustx

Üye
Yarın kira yatar Sonra ilk fırsatta "L" :)

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
Para ile herşey arasında malesef çok güçlü bir bağ var :D

• Beğen
darkblademaster

darkblademaster

Üye
çok bilen (söyleyen) çok yanılır: çok bildiği için kendine güvenen kişi, bilmediği şeylere de karışır ve bunlarda yanılır.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ona kalırsa iPhone 6 ve 6 plus HTC ye benziyor (hatta HTC en az özenen marka desem yalan olmaz adamlar başkasından kopya çekmek yerine aynı tasarımda çıktılar) s6 iPhone 6 nın kopyası değil piyasada kopya zibilyon tane telefon var(meizu mx4 mesela) fakat s6 nın sadece alt tarafı ip6 benziyor

darkblademaster

darkblademaster

Üye
Ona kalırsa iPhone 6 ve 6 plus HTC ye benziyor (hatta HTC en az özenen marka desem yalan olmaz adamlar başkasından kopya çekmek yerine aynı tasarımda çıktılar) s6 iPhone 6 nın kopyası değil piyasada kopya zibilyon tane telefon var(meizu mx4 mesela) fakat s6 nın sadece alt tarafı ip6 benziyor
htc metal kasa samsun laylon diyenler artık sustu veya iphonede parmak izi var diyenler sustu xperia da suya dayanıklılık var dediler s5 den sonra onlarda sustular yani samsung tüm markaların avantaj olarak nitelendirdiği şeyleri toplamaya başladı bak kardeşim bu elemanın dediklerini yorumluyorum takmışsınz bi kopyaydı özenmeydi
Önce okumasını bilin sonra yorumlayın şurda konuları

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kimse bir markanın başka bir markadan kopya çekmediğini savunmasın
Tamam özgünlük güzel bir şey fakat şuan herkes kendi pazar payını genişletmeye çalışıyor ve sırf bir özellik için satışları düşsün istemiyorlar
Eğer kimse kopya çekmeseydi patent ve kullanım hakkı davaları olmazdı
Bu olay sadece tasarım anlamında değil
Örn ben uzun süre Samsung kullandım (hala kullanıyorum ) şuan günlük kullanımda LG nin G2 sini kullanıyorum bir şey farkettim çoğu özellik aynen sadece adı değiştirilerek eklenmiş bulunuyor (kötü değil fakat markalar bunu biz bulduk demesinler bence kopya çekmek bir sorun Değil fakat sahiplenmesinler)

• Beğen
Tepkiler: darkblademaster

Üst Alt