MeeksTR
Üye
Bunu ben yinede bir servisle görüşeyimGaranti dışı kalmaz ben milyon kez yaptım ama gene sen bilirsin.
nerden aldın samsung bayisinden mi aldınBen 1812 liraya aldim ustelik yaninda sim karti ve gamepad hediyeli olarak
Farklı bir firmadan aldım. Samsung bayisinde turk lirasi ile 1950 liraya satiliyordu. Promosyonlarida aadece selfi sopasınerden aldın samsung bayisinden mi aldın
Buda aynen nakit fiyati. gene 2000 liradan yukari satan yerlerde vardi. Birde sabit fiyat diyip indirim gibi bir imkanda olmuyor1950 ise gene iyiymiş bize 2200 e nakit bıraktılar.
Yok, yurt disindaki fiyatlarin turk lirasindaki karsiligini soyluyorumSiz Türkiyedekilerden bahsediyorsunuz değil mi? Çünkü ben note 4 satışa çıktığından beri takipteyim 2200 den aşağı düşmedi.
1950 ise gene iyiymiş bize 2200 e nakit bıraktılar.
Stock romlarda garanti girmez isterseniz 100 kere isimle stock rom kurum bir şey olmaz ama başka kaynaklı yazılımları kurarsanız garanti dışı kalır
Teşekkürler @teknolojibaronu@MeeksTR Türkiye Firmware'i N910CQ diye geçiyor.
s5 in su geçirmezliği sony nin telefonları kıyaslanamaz bile o s5ten ne çekti be samsung kullanıcıları :-)) samsung un tek kendine özel kalemi var gerisi hep diğer markalardan kopya su geçrmexlik sony den parmak izi iphone dan yeni telefonda çıkardı s6 artık iphone özenmiyo demeyin yeter adamlar açık açık gösterdi tasarımlarını kimden özendiklerini :-))ön görünüşünde sadece kamerann çapı büyümüş ama arka taraf biraf s5 e kaymış gibime geldi kalemde sadece çizikler eklenmiş (samsung a göre pressure hassaiyeti 2 kat artmış)
htc bir şey kaybetmiyor sadece avantaj dediği kılıf ve kasası başka telefonlarda da olunca reklamı düştü şimdi htc metal kasa samsun laylon diyenler artık sustu veya iphonede parmak izi var diyenler sustu xperia da suya dayanıklılık var dediler s5 den sonra onlarda sustular yani samsung tüm markaların avantaj olarak nitelendirdiği şeyleri toplamaya başladı daa s pen altarnatifli bir telefon yok sadece samsung galaxy note tablet ve phabletler)
Dur senin göremediğin yada görmek istemediğin Samsungdan çalınan "kopyaları" yazayım istersen.s5 in su geçirmezliği sony nin telefonları kıyaslanamaz bile o s5ten ne çekti be samsung kullanıcıları :-)) samsung un tek kendine özel kalemi var gerisi hep diğer markalardan kopya su geçrmexlik sony den parmak izi iphone dan yeni telefonda çıkardı s6 artık iphone özenmiyo demeyin yeter adamlar açık açık gösterdi tasarımlarını kimden özendiklerini :-))
AraştırmadındandırSuya dayanıklılığında özenti olduğunuda ilk defa senden duyuyorum enteresan...
Dur senin göremediğin yada görmek istemediğin Samsungdan çalınan "kopyaları" yazayım istersen.
Samsungdan çalınmadı demedim kardeşim gören samsung cio su falan sancak bi sakin ol elini yüzünü yıka sadece o özelliklerde sanki hep onda varmış gibi konuşulmuş cevabım onlara
UPSM = Ultra Stamina
Multiwindow = Direkt LG de aynısını yaptı.
Akıllı Bekleme = LG de de aynen var.
Kamera modları = LG & Sony ikiside "çaldı"
Touchwiz ve çoğu özelliği = LG arayüzü
Daha sayayımmı?
Araştırmadındandır
Stereo Hoparlör mantığı kimden çalındı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?