SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
Ben bir çok rom denedim en iyi çalışan rom rusya ve polonya versiyonu ve şu an rusya versiyonunu kullanıyorum hiç sorun yok tavsiye ederim
Pil omruyle alakalı bir artış var mı ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Üst versiyondan alt versiyona dönemezsin odin ile başlattığın an kırmızı fail hatası alırsın

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

csbaz

csbaz

Üye
Üst versiyondan alt versiyona dönemezsin odin ile başlattığın an kırmızı fail hatası alırsın

Ben zamanında 5.1.1'den 4.4.4 sürümüne dönüş yaptım.Sizin dediğiniz durum 6.0.1 surumunden geçiş için geçerlidir.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Ben zamanında 5.1.1'den 4.4.4 sürümüne dönüş yaptım.Sizin dediğiniz durum 6.0.1 surumunden geçiş için geçerlidir.

Odin ile mi dönüş yaptın

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

kitkat'a nasıl düşürdüğün hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Yaptığınız işlem ile...

şu anda kitkat mı yüklü cihazınızda. eğer kitkat ise hangi ülkenin romu? tek parçalı mı? dört parçalı mı?

erkanby

Üye
Arkadaşlar n910c cihazım da 6.0.1 polonya romu var ve benim Suudi Arabistan romu yüklemem gerekiyor. Mevcut dosyayı indirip odin le kurmaya çalışıyorum yükleme tam bitmek üzereyken fail diyip yükleme yapmıyor. Çözümü nedir acaba bana bir yardımcı olsanız.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar n910c cihazım da 6.0.1 polonya romu var ve benim Suudi Arabistan romu yüklemem gerekiyor. Mevcut dosyayı indirip odin le kurmaya çalışıyorum yükleme tam bitmek üzereyken fail diyip yükleme yapmıyor. Çözümü nedir acaba bana bir yardımcı olsanız.
Suudi arabistan romu 6.0.1 mi

erkanby

Üye
Suudi arabistan romu 6.0.1 mi

Evet 6.0.1 Polonya ve Türkiye romu sorunsuz yükleniyor ama Arabistan ve Vietnam romu yüklenmiyor, bahsettiğim hatayı veriyorlar.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Evet 6.0.1 Polonya ve Türkiye romu sorunsuz yükleniyor ama Arabistan ve Vietnam romu yüklenmiyor, bahsettiğim hatayı veriyorlar.
Vietnam ve arabistan romu anabant sürümü daha eski olabilir ondan yüklemiyordur

erkanby

Üye
Türkiye 5.1.1 lolipop sürümüne de sorunsuz dönüş yapabiliyorum ama aynı ülkelerin 5.1.1 i de aynı hatayı veriyor. Acaba farklı bir boatloader falan mı yüklemek gerekiyor öncesinde.

FK5896

FK5896

Üye
ben şuan 6.0.1 Türkiye romunu kullanıyorum ve sıkıntı yok. gayet hızlı ve verimli. pil konusunda da fena değil. ekran parlaklığı yüksek olmadığı ve çok oyun oynamadığım zamanlarda 4.30-5 saat ekran süresi alıyorum.

csbaz

csbaz

Üye
Smart Switch programı ile deneme yaptiniz mi ?

csbaz

csbaz

Üye
ben şuan 6.0.1 Türkiye romunu kullanıyorum ve sıkıntı yok. gayet hızlı ve verimli. pil konusunda da fena değil. ekran parlaklığı yüksek olmadığı ve çok oyun oynamadığım zamanlarda 4.30-5 saat ekran süresi alıyorum.
Marshmallow yazılımının Türkiye ile Polonya versiyonu arasındaki farkları ile alakali bir bilginiz mevcutmudur , hangisi Pil ve Performans bakımından daha iyidir ?

FK5896

FK5896

Üye
Marshmallow yazılımının Türkiye ile Polonya versiyonu arasındaki farkları ile alakali bir bilginiz mevcutmudur , hangisi Pil ve Performans bakımından daha iyidir ?

herkes polonya diyor ama ben memnunum son güncellemeleri yükledikten sonra wipe işlemleri de yaptım şuan yağ gibi akıyor telefon pil konusunda da üzmüyor beni. ama şuna dikkat ettim marketten ne olduğu belirsiz programlar yüklediğimde pil performansı baya düşüyor. şuan pil %59 da dün akşam 21:00 da şarjdan aldım. (sabaha kadar wi-fi açıktı ve arada clash of clans oynadım ) ve 1 saat 40 dakikalık ekran süresi var pil bitene kadar 4 saati görürüm.

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
herkes polonya diyor ama ben memnunum son güncellemeleri yükledikten sonra wipe işlemleri de yaptım şuan yağ gibi akıyor telefon pil konusunda da üzmüyor beni. ama şuna dikkat ettim marketten ne olduğu belirsiz programlar yüklediğimde pil performansı baya düşüyor. şuan pil %59 da dün akşam 21:00 da şarjdan aldım. (sabaha kadar wi-fi açıktı ve arada clash of clans oynadım ) ve 1 saat 40 dakikalık ekran süresi var pil bitene kadar 4 saati görürüm.
aynen pil sıkıntısı bendede olmuyor hatta daha çok memnunum kafat bitek müzik uygulamarını(kendi uygulaması dahil) kapatıyor kendi kendine başka bi sıkıntı olmadı.

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
aynen pil sıkıntısı bendede olmuyor hatta daha çok memnunum kafat bitek müzik uygulamarını(kendi uygulaması dahil) kapatıyor kendi kendine başka bi sıkıntı olmadı.

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.
ben sadece samsungun servisinden memnun kalmadım sadece 10 defa ekranı iyi yapıştıramadıkları için götürdüm. detaylı inceleme bile istedim. en son 3 4 gün önce aldım yine aynı sorunu yaşıyorum. ışık sensörü takılı kalıyor. tüketici hakem heyetine başvurucam artık. ve 3200 fatura bedeli vardı.para iadesi olursa iphone almayı düşünüyorum artık. note 4'ten çok memnunum ancak servisi beş para etmez. apple en azından cihaz değişimi yapabiliyor toplamda abartısız 17 defa servise götürdüm usanmadan ve her seferinde değişim talebinde bulundum, duymazdan geldiler. sistemsel ve donanımsal olarak günümüzde hala çok güzel cihaz ama servisini beğenmediğim için iphone düşünüyorum artık. aslında note 7 de düşünebilirim ama servis sıkıntı işte. stajyerlere veriyolar telefonları onlarda pert ediyor. cihazın çerçevesini soymuşlardı en son..

csbaz

csbaz

Üye
Smart Switch ile Turkiye 6.0.1 romuna nasil gecebilirim? Detayli olarak anlatabilir misiniz?

Üst Alt