1 yerde buldum ondada verdikleri link çalışmıyor, lolipop romuda yok sammobile de olsa onu yüklesem olur mu acaba?
SM-N910C ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Sorun olmaz bence türkiye den polonya romuna gecerken sorun olmadıda polonyadan türkiyeye gecerken sorun olsunMarshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim?
ben memnunum şarj konusunda da sıkıntı yaşamadım fakat diğeriyle arasında pek fark hissedemedim yada uzun süre olduğu için hatırlamıyorumMarsmallow nası sizce

Şuan hangi ROMu kullanıyorsunuz ?Note4 için rom paylaşımı bilgi edinme soru sorma tartışma için telegram grubu açtık katılmak isteyen buyursun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HydromŞuan hangi ROMu kullanıyorsunuz ?
Stabil bir ROM mu tavsiye edermisiniz ?Hydrom
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alt sürüme döndüremezsinBenim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1.
Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4.
ne yaptıysam olmadı.
Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur?
Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim.
Odinden mi kurmaya çalışıyorsun yoksa başka bir programdan mı ?Benim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1.
Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4.
ne yaptıysam olmadı.
Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur?
Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim.
Odinden mi kurmaya çalışıyorsun yoksa başka bir programdan mı ?
Nasıl bir hata verdiğine dair bir ekran fotoğrafı verebilir misiniz ?odin ile yapmaya çalışıyorum. ama başladığı gibi hata veriyor.