SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yabancı sitelerden falan marshmellow hakkında bilgi alan var mı dağıtım devam ediyor mu Türkiye'ye ne zaman gelecek gibi?
Türkiye'ye gelmesini beklemene gerek yok Polonya sürümünü kurabilirsin.Yada bootloader ve modem yükleyerek başka custom romlar'da yükleyebilirsin.

hbwolf

Üye
Türkiye'ye gelmesini beklemene gerek yok Polonya sürümünü kurabilirsin.Yada bootloader ve modem yükleyerek başka custom romlar'da yükleyebilirsin.

Öneri için teşekkürler fakat kurduğum düzen bozulacak bende bunu istemiyorum birde polonya romunda türkçe karakterli klavye bulunmuyor sanırım bende bu yüzden yüklemek istemiyorum eğer herşey aynı kalıyor ve türkçe karakterli klavye varsa yükleyeyim cevap için şimdiden teşekkürler :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Öneri için teşekkürler fakat kurduğum düzen bozulacak bende bunu istemiyorum birde polonya romunda türkçe karakterli klavye bulunmuyor sanırım bende bu yüzden yüklemek istemiyorum eğer herşey aynı kalıyor ve türkçe karakterli klavye varsa yükleyeyim cevap için şimdiden teşekkürler :)
Ana ekrandaki düzenden bahsediyorsan format atmadan yaparsan silinmez direk güncelleme olarak görür fakat formatlarsan yüklemeden önce silinecek haliyle ama şöyle bişey yapabilirsin;ekranları ss alıp sonra tekrar aynı düzene koyabilirsin.Türkçe karakterli klavye mevcut.Klavye ayarlarından türkçe dilini indirip Qwerty klavyeyi Türkçe klavye ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: csbaz

hbwolf

Üye
Ana ekrandaki düzenden bahsediyorsan format atmadan yaparsan silinmez direk güncelleme olarak görür fakat formatlarsan yüklemeden önce silinecek haliyle ama şöyle bişey yapabilirsin;ekranları ss alıp sonra tekrar aynı düzene koyabilirsin.Türkçe karakterli klavye mevcut.Klavye ayarlarından türkçe dilini indirip Qwerty klavyeyi Türkçe klavye ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
verileri silmeden odin ile direk olarak yükledim herhangi bir kayıp olmadı yardım için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Joker
karakartal44

karakartal44

Üye

Arkadaşlar gözümüz aydın.An itibariyle 6.0.1 güncellemesi ülkemize gelmiştir.
Hayırlı olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hbwolf

Üye

Arkadaşlar gözümüz aydın.An itibariyle 6.0.1 güncellemesi ülkemize gelmiştir.
Hayırlı olsun.

Yazı tipini nereden indirdiğini ve ismini söyler misin? Teşekkürler

karakartal44

karakartal44

Üye
Yazı tipini nereden indirdiğini ve ismini söyler misin? Teşekkürler
İyi geceler. Linkini vereyim direk indirin. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: hbwolf

furkanhoca55

Üye
Oo bayağı olmuş geleli. Benim bugün geldi aklıma güncelleştirmeleri denetlemek. Sarj kullaniminda Gözle görülür bi iyileşme vardır umarım

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
%100 indirdim internet gitti başa sardı okulun interneti kafayı yedirtecek bana yada telefon. [emoji34][emoji34][emoji34]

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

xapex

Üye
Baktım bende güncelleme falan yok, neye göre geliyor acaba? Telefonu turkcellden alıştım

sevinc KARACA

sevinc KARACA

Üye
Baktım bende güncelleme falan yok, neye göre geliyor acaba? Telefonu turkcellden alıştım
Bende turkcellden almistm hala gelmedi bana da

karakartal44

karakartal44

Üye
Arkadaşlar Turkcell den note 4 alanlara güncelleme normalden biraz daha geç geliyor.

sevinc KARACA

sevinc KARACA

Üye
Arkadaşlar Turkcell den note 4 alanlara güncelleme normalden biraz daha geç geliyor.

:( mesela

karakartal44

karakartal44

Üye
:( mesela

Yani tanıdığım note 4 ü Turkcell alan arkadaşlarla konuştuğumuzda gelen güncellemelerin onlara hep sonra geldiğini söylemişlerdi.

sevinc KARACA

sevinc KARACA

Üye
Yani tanıdığım note 4 ü Turkcell alan arkadaşlarla konuştuğumuzda gelen güncellemelerin onlara hep sonra geldiğini söylemişlerdi.

:( Anladm tesekkurler bej polonya romu falan atardim da yapamiyorum izmirde ise bilen yok telefoncu olarak .cunki note 3 pcden rootlarken imei ucurmustum buda garantili cihaz o yuzden risk alamiyorum

karakartal44

karakartal44

Üye
:( Anladm tesekkurler bej polonya romu falan atardim da yapamiyorum izmirde ise bilen yok telefoncu olarak .cunki note 3 pcden rootlarken imei ucurmustum buda garantili cihaz o yuzden risk alamiyorum

Bence bekleyin derim. Tabi yine de karar sizin.

sevinc KARACA

sevinc KARACA

Üye
Bence bekleyin derim. Tabi yine de karar sizin.

Aynen tesekkurler

solist35

solist35

Üye
arkadaşlar merhaba ben note 4 telefonuma 6.0.1 polonya romu yüklemiştim şimdi ise türkiye romuna çevirmek istiyorum fakat sammobile da türkiye romunu bulamıyorum, türkiye romunu nerden bulabilirim pek fazlada anlamıyorum tel işinden sadece rom kurmayı biliyorum umarım yardımcı olabilirsiniz,şimdiden çok teşekkür ederim..

hbwolf

Üye
arkadaşlar merhaba ben note 4 telefonuma 6.0.1 polonya romu yüklemiştim şimdi ise türkiye romuna çevirmek istiyorum fakat sammobile da türkiye romunu bulamıyorum, türkiye romunu nerden bulabilirim pek fazlada anlamıyorum tel işinden sadece rom kurmayı biliyorum umarım yardımcı olabilirsiniz,şimdiden çok teşekkür ederim..
Sammobile de türkiye romu yok google'de aratırsan bulabilirsin ve anlatımlar falan çıkıyor. Bende de polonya vardı bu şekilde buldum.

Üst Alt