karakartal44
Üye
Smart Switch Mobile uygulaması ile.Arkadaşlar Note 5'e GalaXY s3'teki resim , müzik gibi dosyaları kolay yoldan nasıl aktarıyoruz?
Smart Switch Mobile uygulaması ile.Arkadaşlar Note 5'e GalaXY s3'teki resim , müzik gibi dosyaları kolay yoldan nasıl aktarıyoruz?
Odin ile kurarsan wipe data factory reset yapmazsan birşey silinmez doğrudur
Yüklemeyi tamamladım.Odinden yükledikten sonra hiçbirşey silinmeden kuruldu haberiniz olsun.
Tema desteği ?Güç tasarrufuna geçince bildirim çucuğu gri oluyor,şarja takınca güç tasarrufu oto kapanıyor çıkarınca otomatik açılıyor.
Temassız kontrol ekranı Note 5 ile aynı olmuş.
İkomlar değiştirilmiş.
Yazılım güncelleme ekranı değişmiş.
Şimdilik gördüklerim bu kadar,gördükçe eklerim.
Maalesef yok.Tema desteği ?
Çok saçma cidden sen Note 5 in s Pen arayüzünü koy ama tema özelliğini koyma . Samsung'u severim ama bu huyunu aslaMaalesef yok.
Temasını dahil koymuş ama yamuk yumuk olmuş.Çok saçma cidden sen Note 5 in s Pen arayüzünü koy ama tema özelliğini koyma . Samsung'u severim ama bu huyunu asla
Hayır gelmediŞimdi ben olayı anlayamadım Türkiye romu gelmedi daha demi
Ha tamam ben bi afalladım sonra olayı anladım eyvallahHayır gelmedi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, Ayni cihaz ve ayni seri cq sahibiyim.Note 3 S4 ve s5 te olan air gesture el ve parmak hareketleri bu seride calismiyor galiba . s pen ile sorun yok ancak elle temassiz kontrol yok mu acaba.Nette arastirdim diger serilerinde de mi yok yoksa bizim cq da bundan mahrum muyuz..Nova launcher ile yapildigini soyleyenler var denedim olmuyor.Bilgin varsa paylasmanizi isterim.Tesekkur edrrim..
Evet denedim onu ama olmuyor herseyi tikledim...ama olmuyor..senin cq modeli mi..sen denedin mi..simdi farkettim den note 5 kullaniyorsun galiba...sm 910cq modeli benimki..bir bilen varsa yardimci olursa sevinirim..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu dene
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun dışında başka bilgim yokEvet denedim onu ama olmuyor herseyi tikledim...ama olmuyor..senin cq modeli mi..sen denedin mi..simdi farkettim den note 5 kullaniyorsun galiba...sm 910cq modeli benimki..bir bilen varsa yardimci olursa sevinirim..