T.serdar
Üye
Stock aromadakihangi kernel?
Stock aromadakihangi kernel?
Bence değer.En azından bir kere denenmeli.Ama batarya konusunda tatmin olabilir misin bilemem.Şuan dn5 rom kullanıyorum ve açıkçası stock'a dönmek aklımın ucundan bile geçmiyor.Sixperience rom da en az dn5 kadar iyi.Bu arada kernel olarak suemax tavsiyemdir.Kurmaya karar verirsen mutlaka onu da dene.Sixperience romu nasıl 5.1.1 den geçmeye değer mi?
cihazı geçen aldım değişim yapmadılar maalesef. anakartı değiştirmişler. şuan hiçbir sorun yaşamadım ama işçiliği beğenmedim.. pil yatağında kalan yapışkanlar mı desem, yoksa yine pil yatağındaki kartonun çatlamasına benzeyen çatlamalar mı desem bilemedim. ama şuan son derece iyi çalışıyor her şeyiyle..Estağfurullah ne demek.Umarım yazılımsal çıkar da kolay halledilir sorun.Dediğin gibidir belki de.Geçmiş olsun dostum.
Kolay kolay değişim yapmıyorlar zaten tahmin ettiğim gibi olmuşcihazı geçen aldım değişim yapmadılar maalesef. anakartı değiştirmişler. şuan hiçbir sorun yaşamadım ama işçiliği beğenmedim.. pil yatağında kalan yapışkanlar mı desem, yoksa yine pil yatağındaki kartonun çatlamasına benzeyen çatlamalar mı desem bilemedim. ama şuan son derece iyi çalışıyor her şeyiyle..
garantiye verdiğim şeyde yaşadığım şeyleri yaşamışsın.Aynısını s3 te yaşamıştım.Anakart değişmişti fakat telefondaki işçiliği ben de beğenmemiştim.Ama sorunun çözülmesine sevindim dostum.Umarım tekrarı yaşanmaz 
umarım aceleye geldi biraz nedenini de soramadan aldım çıktım telefonuKolay kolay değişim yapmıyorlar zaten tahmin ettiğim gibi olmuşgarantiye verdiğim şeyde yaşadığım şeyleri yaşamışsın.Aynısını s3 te yaşamıştım.Anakart değişmişti fakat telefondaki işçiliği ben de beğenmemiştim.Ama sorunun çözülmesine sevindim dostum.Umarım tekrarı yaşanmaz
![]()

Boşver önemli olan sorunun çözülmüş olması.Fakat bu işçilik olayı seni çok rahatsız ediyorsa bir gidip şikayetini belirtmende fayda var.Biraz dişli birini görünce hemen suçlarını kabul edip işlerini düzgünce yapıyorlarumarım aceleye geldi biraz nedenini de soramadan aldım çıktım telefonu![]()

eğer bir daha sorun yaşarsam öyle yapıcam zaten dostumBoşver önemli olan sorunun çözülmüş olması.Fakat bu işçilik olayı seni çok rahatsız ediyorsa bir gidip şikayetini belirtmende fayda var.Biraz dişli birini görünce hemen suçlarını kabul edip işlerini düzgünce yapıyorlar![]()

Tam doğru olmaya bilir zaten youtubeye videosuda ayıldı. Ve vidoyu paylaşan kişi dışında alan yok güncellemeyi. Büyük ihtimal cm13 üzerine port yapıp fake yaptı
Bir çok teknoloji sitesinde haber oldu amaTam doğru olmaya bilir zaten youtubeye videosuda ayıldı. Ve vidoyu paylaşan kişi dışında alan yok güncellemeyi. Büyük ihtimal cm13 üzerine port yapıp fake yaptı
Öyle oldu ama daha hala tam kesinlik samsung yanılşlıklada vermiş olabilir. Note 5 de olduğu gibiBir çok teknoloji sitesinde haber oldu ama

Onu da yapamam sanırım.. daha önce telefon brick ettimdeDirek 5.0.1 yüklersen telefon açılmaz 5.0.1 bootloader yüklemen lazım.Ondan sonra sorun olmaz sanırım ama sen yedeklerini al ve ondan sonra dene.

Ben genelde ebay dan yapıyorum.Beyler daha önce hiç banggood alışveriş yapan var mı?
En son RC Helicopter almıştım sıkıntısız geldi. 6-7 Kez Powerbank siparişim oldu Xiaomi 10400 hepsi de sıkıntısız geldi.Beyler daha önce hiç banggood alışveriş yapan var mı?