SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
:tşk: arkadaslar birde sunu sormak istiyorum bendeki ram 1gb kuzenim sony aldi onda da 1gb ama telefonu benden akici kullaniyor stock da simdi note 4 deki bu 3gb ram dier 3gb ramli telefonlara gore farkediyormu
İslemci hizi fark ettirir ram degil.Ram sadece uygulamalari sirtina bindirir performansa etki etmesin diye.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
5.0.1 aldi 5.1.1 aldi.Oyun performansi falan muhtesem sana hic problem yaratmaz.Dusunmeden alabilirsin ama durumun varsa eger note 5 e de el atabilirsin derim.
orasi biraz sikinti isde benim peder yeni telefon vermeyi dusunuyordu dedi gecenlerde ama eline uygun bise gecerse vericekdi bende dicem sen bunu sat parasinin bi kismini alim ben ustunede ben eklicem bikac aya note 4 u alicam insallah :eller:

• Beğen
Tepkiler: csbaz
csbaz

csbaz

Üye
orasi biraz sikinti isde benim peder yeni telefon vermeyi dusunuyordu dedi gecenlerde ama eline uygun bise gecerse vericekdi bende dicem sen bunu sat parasinin bi kismini alim ben ustunede ben eklicem bikac aya note 4 u alicam insallah :eller:
O zaman note 5 i bosver sen 4 e bak direk :naughty:

• Beğen

H0lligan

Üye
birde note5 in bi videosunda gordum adam kalemi basdiriyor kalem kendi cikiyor hafiza karti gibi hani iteriz kendi gelir ya note4 de de oylemi

• Beğen
Tepkiler: csbaz

H0lligan

Üye
ilk aldihinizda ram kullanimi kaclardaydi standart olarak

csbaz

csbaz

Üye
ilk aldihinizda ram kullanimi kaclardaydi standart olarak
4.4.4 surumunde 1.7 gb kullaniyordu.5.0.1 de 1.8 gb kullaniyordu.5.1.1 de 1.3 gb kullaniyor.Suan cm 12.1 deyim ben ama.Stock u cok kullanmadim.

• Beğen

H0lligan

Üye
4.4.4 surumunde 1.7 gb kullaniyordu.5.0.1 de 1.8 gb kullaniyordu.5.1.1 de 1.3 gb kullaniyor.Suan cm 12.1 deyim ben ama.Stock u cok kullanmadim.
guzel cok sorun olursa bi temizlik yaparim kullanmadigim sistem uygulamalarini silip kalir bana 1.5 - 2gb ram :eller:

H0lligan

Üye
Hayirlisiyla isi pedere soylede sonra hayal kurarsin :ehe
yok peder destek olmasada bendekinin cami cerceveyi degistirme sozu var satmak icin almisdi guzel tertemiz cerceveyi onuda halletsin bunu satarim en kotu ihtimal abimde katki yapar :eller: o sorun olmaz yani yillardir pc alamiyodum peder yine destek olmadi biriktirdik memleketten geldikden 1gun sonra aldik toplama bise bikac eksigi var onlarida halledicez temiz temiz kullanicaz
cevaplar icin tekrar :tşk: baskada sorum yok konuyuda dagittiysam kusura bakmayin kararimida sayenizde verdim 0 note4 almayi dusunuyorum artik :eller:

csbaz

csbaz

Üye

Arkadaslar bu sayfanin tamamini cevirebilen varsa cevirebilirmi de bize 5.1.1 icin root u kuralim ?

H0lligan

Üye

Arkadaslar bu sayfanin tamamini cevirebilen varsa cevirebilirmi de bize 5.1.1 icin root u kuralim ?
hocam onu bilmiyorum ama update super zip var yada cf auto root odin ile denedizmi ?

csbaz

csbaz

Üye
hocam onu bilmiyorum ama update super zip var yada cf auto root odin ile denedizmi ?
Onlarla sadece 5.0.1 rootlanabiliyor.Bunda birseyler diyor fazladan da bende anlayamadim.İngilizcesi iyi olan yigidolari sahneye bekliyoruz [emoji2]

ismailozcn

ismailozcn

Üye
beyler 1450 liraya note 4 buldum şuan galaxy wonder kullanıyorum bu cihazı şimdi alsam en az 1 sene gider mi yazılım desteği felan

csbaz

csbaz

Üye
beyler 1450 liraya note 4 buldum şuan galaxy wonder kullanıyorum bu cihazı şimdi alsam en az 1 sene gider mi yazılım desteği felan
1450 guzel fiyat kardes bence al derim.Yazilim destegi bitti artik gelmez buna guncelleme.5.0.1 geldi 5.1.1 geldi tamam artik vermezler.Ama 5.1.1 stabil 3 sene rahat kullanirsin clhazi.

• Beğen
ismailozcn

ismailozcn

Üye
1450 guzel fiyat kardes bence al derim.Yazilim destegi bitti artik gelmez buna guncelleme.5.0.1 geldi 5.1.1 geldi tamam artik vermezler.Ama 5.1.1 stabil 3 sene rahat kullanirsin clhazi.
6 gelmez mi hocam

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Note4 Android 6 güncellemesini rahat alır arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: karakartal44 ve H0lligan
csbaz

csbaz

Üye
Note4 Android 6 güncellemesini rahat alır arkadaşlar
Note 2 ye lollipop verilmedi , Note 3 e verildi , Note 4 e android 6 verilmedi , note 5 e verildi mantigi var samsung da.6 gelirse anca romlardan gelir baska da ihtimali yok.

• Beğen

Üst Alt