Glomorus tan daha mi iyi note 5 rom link atarmisinİkonlar klavye bildirim paneli ve bütün uygulamalar note 5 e ait.O yüzden note 5 dedim.
Daha hızlı efektleri var daha seri çalışıyor geç derim.Aynen s6 romu glomorus tan daha serise gecicem cunku glomorusta bazi uygulamalarin bildirimleri gelmiyor ve facebook bugda kaldi kasma yasadim gibi
Hani daha ilk surumuya yeni cikmis bir romya ondan dedim temalar calisiyormu bir baksan sana zahmet hemen indiricem.simdikDaha hızlı efektleri var daha seri çalışıyor geç derim.
EvetHani daha ilk surumuya yeni cikmis bir romya ondan dedim temalar calisiyormu bir baksan sana zahmet hemen indiricem.simdik
Gapps icindemi 1 gb cunku rom
Gapps da içinde dahil.Gapps icindemi 1 gb cunku rom
5 dk ya indi sayilir titanium backuptan uygulama yedegini aldikmi sabaha kurarim bilgi veririmGapps da içinde dahil.
Tamamdır usta [emoji4]5 dk ya indi sayilir titanium backuptan uygulama yedegini aldikmi sabaha kurarim bilgi veririm
Enteresan. Bu arada ben tek dosyalı odinde ap'den flashlanan romu kurdum.fu ll wipe de yaptım sonuç aynı. Dvfs bug nedir?
İşte bn 4 dosyalı olanı kurdum. Belkide 4 dosyalı olanda sorun vardırEnteresan. Bu arada ben tek dosyalı odinde ap'den flashlanan romu kurdum.
Dvfs bug'ı ise telefonun daha ısınmadan gpu nun trottling yapması. Böylece Antutu dan saçma şekilde 37K skor alıyor. Aynı zamanda gpu sürekli 160-266 frekans aralığında çalıştığından oyunlarda yavaşlamada oluyor.
Bemce hiç alakası yok hocam.İşte bn 4 dosyalı olanı kurdum. Belkide 4 dosyalı olanda sorun vardır
Valla her ne ise telefonum leş oldu nerdeyse. Bugün 4.4.4 de geri döncem. Android 6 çıkana kadarda 4.4.4 de klacamBemce hiç alakası yok hocam.

Bu romun tek sikintisi ekrana parlaklik 3 saniye sonra geliyor.Kilit ekranina basiyorum kapkaranlik 3 saniye sonra guc geliyor sendede oylemidir ustaTamamdır usta [emoji4]
Polonya n910c 5.1.1 romu çıkmıştır.Sammobileden indirip odinden flashlayabilirsiniz5.1.1 ne zaman gelecek