SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

CrazyHunter

CrazyHunter

Üye
Resim atabilsem atacaktım ama forumda resimle cevaplayamıyorum çünkü nerden atacağımı bilmiyorum :D

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefon Modelim Sm-N910C ama şebeke seçimi için girdiğimde Ayarlar>mobil ağlar>şebeke modu> LTE(yani 4g) yok bu normal mi ? Kullandığım modeli bir çok yerde araştırdım 4g'li olduğu söyleniyor.
başka ülke romu yüklediysen o lte menüsü pasife alınmnış olabilir türkiye romu yükle wipe factory data reset yap düzelir

• Beğen
Tepkiler: CrazyHunter
CrazyHunter

CrazyHunter

Üye
başka ülke romu yüklediysen o lte menüsü pasife alınmnış olabilir türkiye romu yükle wipe factory data reset yap düzelir
O karışık bişey ve telefonu resetleyecem gibi geliyor. Telefon Garantisiz diye pek kurcalamak istemiyorum aslında :S

_ardaa

_ardaa

Üye
İnternette Türkiye için 910F olarak gözüküyor telefon qualcom işlemcili, ama sanırım herkeste 910c var Avrupa modeli, yada ben öyle tahmin ediyorum.

Bir de 910H modelinde 4g yok ama donanım olarak mı desteklemiyor yoksa işlemci ile mi alakalı bişey bu, bu model de 4g fabrika çıkışı kilitlenmiş olabilir mi ? 910c rom yüklersek açılır mı 4g.

Bir de bu telefonu Avea'dan almayı düşünenlere uyarı olsun,oradan almadan önce 2 kere düşünün piyasanın çok üstünde + H modelini veriyor.

Son düzenleme:
androtik12

androtik12

Üye
Arkadaşlar samsunga mesaj attım güncelleme ile ilgili. Bana fabrika sürümü dışında bir yazılım yüklerseniz yani orjinal rusya romu olsa bile telefonun garanti kapsamı dışına çıkacağını söylediler acaba gerçekten öylemi?

azsxd

azsxd

Üye
Tr cihazda rus rom olursa tabiki kullanıcı hatası nedeniyle garantiye girmez.

azsxd

azsxd

Üye
Cihazın arızalanırsa kurtarma gibi bir durum olmazsa servise giderse kontrol edilir ve cihazın kendi romu yoksa sıkıntı çıkabilir.

androtik12

androtik12

Üye
Cihazın arızalanırsa kurtarma gibi bir durum olmazsa servise giderse kontrol edilir ve cihazın kendi romu yoksa sıkıntı çıkabilir.
Ben galaxy ace plus kullanırken her orjinal yazılım yükledğimde counts die bir yer vardı ve her yüklediğimde 1 er 1er artıyordu acaba o sayaç note 4 de varmı

azsxd

azsxd

Üye
Orjinal romda artmıyor geliştitici romlarda artıyor.

• Beğen
Tepkiler: androtik12
mrgoxel

mrgoxel

Üye
note 4 te knox sayacı var ve orjinal ramlarda sayaç artmıyor diye herkes söylüyor.
bende dayanamadım yükledim iki hafta oldu sanırım çokda memnunum

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
note 4 te knox sayacı var ve orjinal ramlarda sayaç artmıyor diye herkes söylüyor.
bende dayanamadım yükledim iki hafta oldu sanırım çokda memnunum
Stock romda hiçbir zaman sayaç artmadı S1 S2 S3 S4 S5 Note 2 Note 3 Note 4 hiçbirinde stok romda sayaç artmadı artmazda.

_ardaa

_ardaa

Üye
note 4 te birkaç sensör çalışmıyor sanki, note 4 hidden setting uygulamasını da denedim yine olmadı, video izlerken otomatik durduran sensör, eposta veya internette gezinirken sayfaları bakışla yada cihazı eğerek aşağı yukarı kaydıran sensörler çalışmıyor sanki, deneyen oldu mu hiç

Joker

Joker

Emekli Yönetici
note 4 te birkaç sensör çalışmıyor sanki, note 4 hidden setting uygulamasını da denedim yine olmadı, video izlerken otomatik durduran sensör, eposta veya internette gezinirken sayfaları bakışla yada cihazı eğerek aşağı yukarı kaydıran sensörler çalışmıyor sanki, deneyen oldu mu hiç
Ben kitkatta denediğimde çalışmıştı fakat lollipopta çalışmıyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Polonya sürümü kurulu olanlar OTA dan yeni güncelleme gelmiş durumdadır
Kurulu olmayanlarda aşağıdaki linkten indirip odin aracılığıyla yükleyebilirler

Model
Model name GALAXY Note 4
Country Poland
Version Android 5.0.1
Changelist 4456638
Build date Fri, 13 Mar 2015 06:46:53 +0000
Product code
PDA N910CXXU1BOC3
CSC N910COXA1BOC3
parlaklık ayarı çubuğunda bi değişiklik var ve sessiz mod göründüğü üzere geri gelmiş

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve Joker
azsxd

azsxd

Üye
İste bu güzel.

androtik12

androtik12

Üye
Polonya sürümü kurulu olanlar OTA dan yeni güncelleme gelmiş durumdadır
Kurulu olmayanlarda aşağıdaki linkten indirip odin aracılığıyla yükleyebilirler

Model
Model name GALAXY Note 4
Country Poland
Version Android 5.0.1
Changelist 4456638
Build date Fri, 13 Mar 2015 06:46:53 +0000
Product code
PDA N910CXXU1BOC3
CSC N910COXA1BOC3
parlaklık ayarı çubuğunda bi değişiklik var ve sessiz mod göründüğü üzere geri gelmiş
Sm-910h cihazlarada yüklenebilir ni

Anil-D

Anil-D

Üye
yeni guncelleme ile neler eklenmis

Üst Alt