başka ülke romu yüklediysen o lte menüsü pasife alınmnış olabilir türkiye romu yükle wipe factory data reset yap düzelirArkadaşlar Telefon Modelim Sm-N910C ama şebeke seçimi için girdiğimde Ayarlar>mobil ağlar>şebeke modu> LTE(yani 4g) yok bu normal mi ? Kullandığım modeli bir çok yerde araştırdım 4g'li olduğu söyleniyor.
O karışık bişey ve telefonu resetleyecem gibi geliyor. Telefon Garantisiz diye pek kurcalamak istemiyorum aslında :Sbaşka ülke romu yüklediysen o lte menüsü pasife alınmnış olabilir türkiye romu yükle wipe factory data reset yap düzelir
Yani şimdi rus romu atıp lolipop yüklersek garanti gidiyorTr cihazda rus rom olursa tabiki kullanıcı hatası nedeniyle garantiye girmez.
Ben galaxy ace plus kullanırken her orjinal yazılım yükledğimde counts die bir yer vardı ve her yüklediğimde 1 er 1er artıyordu acaba o sayaç note 4 de varmıCihazın arızalanırsa kurtarma gibi bir durum olmazsa servise giderse kontrol edilir ve cihazın kendi romu yoksa sıkıntı çıkabilir.
Stock romda hiçbir zaman sayaç artmadı S1 S2 S3 S4 S5 Note 2 Note 3 Note 4 hiçbirinde stok romda sayaç artmadı artmazda.note 4 te knox sayacı var ve orjinal ramlarda sayaç artmıyor diye herkes söylüyor.
bende dayanamadım yükledim iki hafta oldu sanırım çokda memnunum
Ben kitkatta denediğimde çalışmıştı fakat lollipopta çalışmıyor.note 4 te birkaç sensör çalışmıyor sanki, note 4 hidden setting uygulamasını da denedim yine olmadı, video izlerken otomatik durduran sensör, eposta veya internette gezinirken sayfaları bakışla yada cihazı eğerek aşağı yukarı kaydıran sensörler çalışmıyor sanki, deneyen oldu mu hiç
Sm-910h cihazlarada yüklenebilir niPolonya sürümü kurulu olanlar OTA dan yeni güncelleme gelmiş durumdadır
Kurulu olmayanlarda aşağıdaki linkten indirip odin aracılığıyla yükleyebilirler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ModelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Model name GALAXY Note 4
Country Poland
Version Android 5.0.1
Changelist 4456638
Build date Fri, 13 Mar 2015 06:46:53 +0000
Product codeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PDA N910CXXU1BOC3
CSC N910COXA1BOC3
parlaklık ayarı çubuğunda bi değişiklik var ve sessiz mod göründüğü üzere geri gelmiş
sm-n910c modeli dışında yüklenemezSm-910h cihazlarada yüklenebilir ni
Güncelleme ayrıntılarını ss olarak koymuş zaten Ferzan oradan bakabilirsin Anıl.yeni guncelleme ile neler eklenmis