androtik12
Üye
Hadiya kötü oldu. bu orjinal sürüm mü pekiBen n910c modelini yüklemeyi denedim yüklenmedi yüklenmeyebilir
Bende de n910h modeli var bunu yükleyebilirsin android 5.0.1:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hadiya kötü oldu. bu orjinal sürüm mü pekiBen n910c modelini yüklemeyi denedim yüklenmedi yüklenmeyebilir
Bende de n910h modeli var bunu yükleyebilirsin android 5.0.1:
Hayır n910c modeli için yayınlananda biraz değişiklik yapılmış note 4lerin çoğuna android 5 verilmediHadiya kötü oldu. bu orjinal sürüm mü peki
Bizde türkiye ile birliktemi alacz güncellemeyi?Hayır n910c modeli için yayınlananda biraz değişiklik yapılmış note 4lerin çoğuna android 5 verilmedi
Bilmiyorum o işler belli olmazBizde türkiye ile birliktemi alacz güncellemeyi?
Android 5 ileVAYY BEE
türkiyeye android 5 geldimii ?Android 5 ile
Yok polonya olanı yükledimtürkiyeye android 5 geldimii ?
hımm tamamYok polonya olanı yükledim
Ferzan üstat polanya rom nerden kurdun bir link atabilirmisin bende indireyim belki kameramla ilgili sorun çözülürmü acaba diyecemde bendeki sorun yazılımsal değil ki donanımsal sorun şansımı deneyim bir diyecem de şansta yokki bende birde bu rom kurunca garanti dışı kalıyormu sayacı arttırıyormu ayrıntılı kurulumu ile ilgili bilgi verirsen sevinirim kardeşim tşkler şimdidenYok polonya olanı yükledim
written pack font 16Yazı stili güzelmiş ismi ne?
Teşekkür ederim üstadım sanırım sayaç rot yapınca artıyordu eve geçince deniyeyim eline sağlıkrom indirme linki
1 garanti dışı kalmaz
2 sayaç artmaz
3 odin ile yükleyeceksin odin ile kurulumu bilirsin zannımca