SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
3
Biliyorum o konuda araştırma yaptım ama arkadaşlarımda bu sorunu görmedim o yüzden burada bu sorunu yaşayanlar var mı,varsa da değişim yapabilen var mı diye merak ettim.
30 günü geçmediyse degisim yapiyorlar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
3

30 günü geçmediyse degisim yapiyorlar
Geçti 30 günü.Hem de vazgeçtim zaten servise sordum değişim yapmıyoruz dediler.Ben de uğraşmak istemiyorum zaten kullanırım artık böyle çok büyük bir sıkıntı değil benim için

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Benim de ekran yamuk duruyor sol taraf sağ tarafa göre daha içerde. Bir de ekranın orta bölümünde 2 adet çizgi var genelde karanlıkta kamerayı açtığımda daha çok belli oluyor. Ya da siyah veya koyu bir resim açtığımda belli oluyor. Beyaz ekranda bir sarılık yok garantiye vermeli miyim yoksa bu şekilde kullanmaya devam edeyim mi

azsxd

azsxd

Üye
Kurdum gayet hızlı güzel degişiklikler var bir eksigi telefonu tamamen sesize alma yok.power tuşuna basılı tutup çıkan yerdede yok sesiz neden kalktı anlamadım tekrar orjinal romu kuracam.

azsxd

azsxd

Üye
Eksi stock rom kurmak isteyenler kies yardımıyla kurabilirsiz.

azsxd

azsxd

Üye
Kies3 pc kurun.
Araçlardan üretici yazılımını yükseltmesi ve başlatma durumuna getirmesini seçiyorsunuz
Cihazın modelini giriyorsunuz
Pilinaltındaki etikette S/N numarasını istiyecek onuda girin ve sizden telefonu kapatıp yükleme moduna getirmenizi isteyecek. Pc baglayıp onay veriyorsunuz romu indirip cihaza kuruyor. Ve sm-n910cq dönüyorsunuz. ;)

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Kies3 pc kurun.
Araçlardan üretici yazılımını yükseltmesi ve başlatma durumuna getirmesini seçiyorsunuz
Cihazın modelini giriyorsunuz
Pilinaltındaki etikette S/N numarasını istiyecek onuda girin ve sizden telefonu kapatıp yükleme moduna getirmenizi isteyecek. Pc baglayıp onay veriyorsunuz romu indirip cihaza kuruyor. Ve sm-n910cq dönüyorsunuz. ;)
Anlatım için sağol birçok arkadaşın işine yarayacaktır

azsxd

azsxd

Üye
Q

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sessiz mod çok yakında güncelleme ile bizlerle...

azsxd

azsxd

Üye
İyı olur sessiz kullanıyorum cihazı sessiz yok [emoji1]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 e gelecekmiş ufak bir Düzeltme güncellemesi ile

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar Note4 ün şarz olma süresi nasıl %50 ye kadar kaç dakikada oluyor, birde tam şarz olma süresi ne kadar test eden varsa buraya yazabilirmi bende Note 3 kullanicilari üyesiyim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yarım saatte %50 doluyor benim testlerimde.

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Tam şarz süresi ne kadar hatırlıyormusun 100% olması

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1 saat 3 dakika gibi %95 ten sonra biraz normalden fazla olduğu oluyor.

• Beğen
omursevim

omursevim

Üye
Alakan için teşekkürler kardeş kolay gelsin

azsxd

azsxd

Üye
Kullanım şekline göre değişiyor.

• Beğen