Note 4 telefonumu Eylülün 20sinde garanti için telefon toplama merkezine verdim.26 eylül de manisa tamir merkezine ulaşmış. bugün ayın 7 si manisayı arıyorum batarya değişti anakart değişecek parça bekleniyor diyor. Yasal tamir günü ne zaman biter. Başlangıç 20 si mi 26 sı mı baz alınır?
bende tam güncellemeyi yazmaya gelmiştim arayüzde filan değişim var mı yoksa sadece kasım ayı güvenlik güncelleştirmesimi şu an mercana stock v6 kullanıyorum çok memnunum
bende tam güncellemeyi yazmaya gelmiştim arayüzde filan değişim var mı yoksa sadece kasım ayı güvenlik güncelleştirmesimi şu an mercana stock v6 kullanıyorum çok memnunum
Note 4 zamanını doldurdu artık arkadaşlar. Bende bu kadar sorunlu telefon görmedim. Şebeke sorunundan tutunda anakart arızasına kadar. Ilk 6 ay sıkıntısızdı. Şimdi bir sürü sıkıntısı var. Kamerasında yeşil mavi kırmızı çizgiler çıkıyordu değiştirmişlerdi az önce aynı sorun yine belirdi. Amoled yanığı denilen şey var. Servisi berbat ötesi resmen.. artık samsung almam. Bu konuda apple gerçekten iyiymiş bunu anladım. Arkadaşın 5s i bozuldu ilk götürmesinde değişim yaptılar..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi