SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Ben samsung class 10 32 gb lık sd kart kullanıyorum. Memnunum.

Sağol kardes. Bu arada galibiyetiniz kutlu olsun

Tepkiler: karakartal44

OPYBOBS

Üye
Minimal design TouchWiz İkonları

FK5896

Üye
Arkadaslar 6.0 ocakta gelcek diyolar doğru mu?

gRkn666

Üye
Arkadaşlar merhaba türk romu ve polonya romu arasın da fark gördünüz mü? ikisi arasında ki farklar nelerdir?

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
eRobot rom v12 çıkmış ilgilenlere duyurulur...

AHKE

Üye
arkadaşlar bazen mesaj gelince titremiyor sizde de oluyor mu

Telefonu yeni aldım şuanlık sıkıntı yok bendede arada donuyor sonra eski stabilliğine devam ediyor.

Arkadaşlar cepten tapatalk foruma Giriş yapamıyorum. Site yönetimiyle görüşün diyor.
2 defa sitenin iletişim kısmından mesaj yazdım fakat herhangi bir dönüş alamadım.Aynı sıkıntıyı yaşayan yada bu konuda yardım edebilecek var mı acaba?
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
vay be çok güzel telefon ben Note 2 Almayı düşünüyorum

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
forum yönetimi tarafından kapatılmış

SHS

Üye

Çeşitli sorunlar nedeniyle tapatalktan erişimi kestik.

Maxicep forum olarak mı tapatalk tan erişimi kapattı acaba?
Yoksa bazı üyelere özel mi kapatıldı?
Teşekkür ederim.

Beyler rootlu note 4 ü olan varsa nomone resolution changer ile ekran çözünürlüğünü 1080p ye düşürebilirmi? çalışıyormu? birde kapasitif tuşlar çalışıyormu çözünürlük düşünce? m7 de çalışmıyordu. note 4 almayı düşünüyorum da alırsam 1080p de kullanmak istiyorum.
Birde kasa açıklığı tam olarak nasıl oluyor ekran kalkmasımı oluyor yoksa?

Onur K.

Üye
Cam sağ alt köşeden kalkmış bende. Çerçeve ile cihaz yapışık değil. Arkadan vidaları söküp cama bastırınca ekran ile çerçeve ayrılıyor 2 parça olarak. Çerçeve değiştirdiğim için biliyorum. Ama şu ekranın neden kalktığını çözemedim. Bastırınca oturuyor, sonra tekrar kalkıyor. Cam tam yapışmamış gibi.

Ekran kalkması oluyorsa almam yaw kardeşimin s2 sinde sağ alttan ekran kalkıyordu kalktığı zaman dokunmatik gidiyordu bastırınca geri geliyordu öyle bi sorun yaşayacaksam 1650 lira vermeyim bari

Tepkiler: Onur K.

hbwolf

Üye
marsmellow ne zaman gelecek yada gelen var mı arkadaşlar