Anil-D
Üye
Klavye sesi değişiyor performans artışıbana geldi şimdide bi degisim varmı yapsammi
yapiyorum ozaman iyiki almisim ya super ana sayfaya kullananlari yaz bence her grupta var odaKlavye sesi değişiyor performans artışı
bataryayı ve telefonu yıpratacak bi özellik olsa dünya devi bi telefon şirketi neden kendi telefonlarına koysun ki hızlı şarj özelliğini ?Ya bu Hızlı Şarj olayını pek anlamadım. Şöyle anlamadım Hızlı Şarj kutucuğunu işaretlersen telefon 1 saatte %90 şarj ediyor bunu herkes biliyor. O kutucuğu kaldırıp o şekilde şarj edince haliyle geç şarj ediyor. Sorum şu madem bu telefonun hızlı şarj etme özelliği var neden o kutucuğu koymuşlar? sürekli hızlı şarj etse daha iyi olmaz mı? Mesela kendi telefonumda o özelliği acele işim olmadıkca kullanmıyorum. Acaba sürekli kullansam sürekli hızlı şarj ettiğim için bataryanın ömrü kısalır mı?
Peki neden hızlı şarj özelliğini iptal etmek için bir kutucuk koymuşlar onu merak ettimbataryayı ve telefonu yıpratacak bi özellik olsa dünya devi bi telefon şirketi neden kendi telefonlarına koysun ki hızlı şarj özelliğini ?
Bak orasını bende çözmüş değilimPeki neden hızlı şarj özelliğini iptal etmek için bir kutucuk koymuşlar onu merak ettim
Ama aldınyok ya ben samsung almam artik ayfon yada sony alicam samsung kasasi ve adil olmadıgi icin almicam
Snapdrogan mu senin cihaz?kasa metal ve cihaz super bendeki snapli
Turkcell snapdragon mu satıyor? Benim bildiğim satmıyor.kasa metal ve cihaz super bendeki snapli
hayır türkcell snapdragonlu model satmadı satmazda resmi olarak türkiyede satılan cq modelidirTurkcell snapdragon mu satıyor? Benim bildiğim satmıyor.
Bencede çünkü samsung snapdragon yollamaz. Anıl ayarlardan ekran görüntüsü at yanlış biliyorsundur.hayır türkcell snapdragonlu model satmadı satmazda resmi olarak türkiyede satılan cq modelidir
Hayırlı olsun ilk izlenimlerini paylaş bakalımDostlar benide ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?