Ferzan Üye Konu Sahibi sağ sol üst ve aşağı kısımları cam ile çerçeve arasına kağıt giriyormu girmiyormu diye kontrol et Anil-D' Alıntı: oraya siyah 32 gb note 4 aldim benide ekleyin Genişletmek için tıkla ... türkçe mi konuşuyorsun
sağ sol üst ve aşağı kısımları cam ile çerçeve arasına kağıt giriyormu girmiyormu diye kontrol et Anil-D' Alıntı: oraya siyah 32 gb note 4 aldim benide ekleyin Genişletmek için tıkla ... türkçe mi konuşuyorsun
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: guc tasarrufu acik dil parlaklik yaridan fazla harika bi değer Genişletmek için tıkla ... Güç tasarrufu kapalı iken 6 saat ekran süresi aldım
Anil-D' Alıntı: guc tasarrufu acik dil parlaklik yaridan fazla harika bi değer Genişletmek için tıkla ... Güç tasarrufu kapalı iken 6 saat ekran süresi aldım
Anil-D Üye Ferzan' Alıntı: Güç tasarrufu kapalı iken 6 saat ekran süresi aldım Genişletmek için tıkla ... bendede acik dil zati su kilit ekrani efekti felan sende ss atsana bende yokda sende varmi diye bakicam
Ferzan' Alıntı: Güç tasarrufu kapalı iken 6 saat ekran süresi aldım Genişletmek için tıkla ... bendede acik dil zati su kilit ekrani efekti felan sende ss atsana bende yokda sende varmi diye bakicam
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: bendede acik dil zati su kilit ekrani efekti felan sende ss atsana bende yokda sende varmi diye bakicam Genişletmek için tıkla ... Yukarıda güç tasarrufu açık demişsin şimdi de kapalı diyorsun
Anil-D' Alıntı: bendede acik dil zati su kilit ekrani efekti felan sende ss atsana bende yokda sende varmi diye bakicam Genişletmek için tıkla ... Yukarıda güç tasarrufu açık demişsin şimdi de kapalı diyorsun
Anil-D Üye Ferzan' Alıntı: Yukarıda güç tasarrufu açık demişsin şimdi de kapalı diyorsun Genişletmek için tıkla ... acik dil demişim
Ferzan' Alıntı: Yukarıda güç tasarrufu açık demişsin şimdi de kapalı diyorsun Genişletmek için tıkla ... acik dil demişim
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: bendede acik dil zati su kilit ekrani efekti felan sende ss atsana bende yokda sende varmi diye bakicam Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğin bu mu?
Anil-D' Alıntı: bendede acik dil zati su kilit ekrani efekti felan sende ss atsana bende yokda sende varmi diye bakicam Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğin bu mu?
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: bize bunlar gelmicekmi Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf açılmıyor tekrar yükle
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: vermesi gerekmezmi Genişletmek için tıkla ... Orjinali olmayanı neden versin ki?
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: sende kac saatte doluyor bende 1 saat 10 dkda fulleniyor kapali vaziyette Genişletmek için tıkla ... Kapalı denemedim hiç
Anil-D' Alıntı: sende kac saatte doluyor bende 1 saat 10 dkda fulleniyor kapali vaziyette Genişletmek için tıkla ... Kapalı denemedim hiç
Ferzan Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: acik kac saatte Genişletmek için tıkla ... 1 buçuk saat olmadan doluyor