wwwhmz Üye csbaz' Alıntı: Googy max var bildiğim kadarıyla sixperience de.O kernel kötü sana ultimate kerneli tavsiye ederim ama sixperience de çalışırmı merak konusu. Genişletmek için tıkla ... Onu kurmuştum ama şarjı çabuk bitiriyor, şuan goody max var biraz daha iyi Birde şu erobot romdaki batarya ikonunu nasıl ekleyebilirim mod filan var mı
csbaz' Alıntı: Googy max var bildiğim kadarıyla sixperience de.O kernel kötü sana ultimate kerneli tavsiye ederim ama sixperience de çalışırmı merak konusu. Genişletmek için tıkla ... Onu kurmuştum ama şarjı çabuk bitiriyor, şuan goody max var biraz daha iyi Birde şu erobot romdaki batarya ikonunu nasıl ekleyebilirim mod filan var mı
csbaz Üye wwwhmz' Alıntı: Onu kurmuştum ama şarjı çabuk bitiriyor, şuan goody max var biraz daha iyi Birde şu erobot romdaki batarya ikonunu nasıl ekleyebilirim mod filan var mı Genişletmek için tıkla ... eRobot romunda menüde program var 3mini battery diye o programdan değişiyor.
wwwhmz' Alıntı: Onu kurmuştum ama şarjı çabuk bitiriyor, şuan goody max var biraz daha iyi Birde şu erobot romdaki batarya ikonunu nasıl ekleyebilirim mod filan var mı Genişletmek için tıkla ... eRobot romunda menüde program var 3mini battery diye o programdan değişiyor.
csbaz Üye T.serdar' Alıntı: Arkadaslar dun erobot romu guncellenmis deneyenler varmi nasil olmus Genişletmek için tıkla ... V10 mu ?
T.serdar' Alıntı: Arkadaslar dun erobot romu guncellenmis deneyenler varmi nasil olmus Genişletmek için tıkla ... V10 mu ?
csbaz Üye T.serdar' Alıntı: Evet dun cikan iste Genişletmek için tıkla ... Otadan gelmemiş ya sıfır kurucam
furkanhoca55 Üye azsxd' Alıntı: Lolipop 5.1.1 güncellemesi yayınlandı beyler. Genişletmek için tıkla ... Otada mı azsxd?
azsxd' Alıntı: Lolipop 5.1.1 güncellemesi yayınlandı beyler. Genişletmek için tıkla ... Otada mı azsxd?
karakartal44 Üye Telefonu bende vodafone ndan aldım. Bugün elime ulaştı. İlk olarak 5.0.1 güncellemesi geldi. Sonra tekrar güncellemeyi kontrol edince bu defa 5.1.1 güncellemesi geldi.
Telefonu bende vodafone ndan aldım. Bugün elime ulaştı. İlk olarak 5.0.1 güncellemesi geldi. Sonra tekrar güncellemeyi kontrol edince bu defa 5.1.1 güncellemesi geldi.
furkanhoca55 Üye karakartal44' Alıntı: Arkadaşlar artık note 4 mü aldım. Bana ve klübü müze hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan
karakartal44' Alıntı: Arkadaşlar artık note 4 mü aldım. Bana ve klübü müze hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan
karakartal44 Üye furkanhoca55' Alıntı: Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
furkanhoca55' Alıntı: Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
csbaz Üye azsxd' Alıntı: n920 ye geçtim ben [emoji41] Genişletmek için tıkla ... Şarjı stabil değil sixperience nin
azsxd' Alıntı: n920 ye geçtim ben [emoji41] Genişletmek için tıkla ... Şarjı stabil değil sixperience nin
csbaz Üye karakartal44' Alıntı: Arkadaşlar artık note 4 mü aldım. Bana ve klübü müze hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Shiftdelete de de kulübe atmışın Neyse takrardan hayırlı olsun
karakartal44' Alıntı: Arkadaşlar artık note 4 mü aldım. Bana ve klübü müze hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Shiftdelete de de kulübe atmışın Neyse takrardan hayırlı olsun
karakartal44 Üye csbaz' Alıntı: Shiftdelete de de kulübe atmışın Neyse takrardan hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Evet iki tarafıda takip etmeye çalışıyorum senin gibi. Teşekkür ederim.
csbaz' Alıntı: Shiftdelete de de kulübe atmışın Neyse takrardan hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Evet iki tarafıda takip etmeye çalışıyorum senin gibi. Teşekkür ederim.
csbaz Üye karakartal44' Alıntı: Arkadaşlar Günaydın. Note 4 ün ilk şarjını kaç saat yapmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Normal 1 buçuk saat işte
karakartal44' Alıntı: Arkadaşlar Günaydın. Note 4 ün ilk şarjını kaç saat yapmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Normal 1 buçuk saat işte