Kardeş bu C ı le CQ arasında kı fark nedır? Heryerde CQ modelı var .Birde duymussunzdur belkı note 4 de sebeke sorunu oluyor (vıdeoları var youtube de) bu yenı serı modellerde de olur mu dersın?
Kardeş bu C ı le CQ arasında kı fark nedır? Heryerde CQ modelı var .Birde duymussunzdur belkı note 4 de sebeke sorunu oluyor (vıdeoları var youtube de) bu yenı serı modellerde de olur mu dersın?
C ile CQ aynı modellerdir.Q takısı sadece Türkiye garantisi altında olduğu için Q takısı vardır.C ye uyan her bir yazılımsal işlem yada güncelleme dosyası CQ ya da olur.
C ile CQ aynı modellerdir.Q takısı sadece Türkiye garantisi altında olduğu için Q takısı vardır.C ye uyan her bir yazılımsal işlem yada güncelleme dosyası CQ ya da olur.
Note 4 için Note 5 te kullanılan kara ekran not alma uygulaması çıkmış arkadaşlar. kalemi çıkarınca hemen not alabiliyorsunuz. Uygulamayı yükleyin telefonu yeniden başlatın ayarlardan güvenlik/cihaz yöneticisinde izin verin uygulamaya
Arkadaşlar öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun.
Acaba hangi renk note 4 kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben beyaz almayı düşünüyorum. Fakat geçenlerde bir yerde beyazların ön tarafında kasa açıklığı oluyor diye birşeyler duydum. Bu konuda da bilgisi olan var mı?
Beyaz kullanıyorum ben
Kasa açıklığı durumu sadece beyaz renkte değil bütün renklerinde olabiliyor ama beyaz renginde varsa açıklık daha çok göze çarpıyor