demirkaya407
Üye
Haklısınız o şekilde daha önceki telefonlarımda yapıyordum çok fazla artısı yoksa bu riske değmez bence ben sadece note 4 ün klavyesinden memnun değilim kelime tahmini ve düzeltmesi S6 gibi değil kelime öğrenmesi çok berbatHayır odinden polonya 5.0.1 i kurun n910c için olanı 5.1.1 güncellemesini alırsınız ama n910cq yani türkiye modeli olarak gözükmez ve garantiye bu şekilde götürürseniz dikkatli bir çalışan farkederse garantiye almaz.Siz bilirsiniz kurulabiliyor şuan.
Onu kapatabiliyorsunuz.Kapatın daha rahat kullanırsınız klavyeyi benim açımdan bakarsanız tabi işe [emoji16]Haklısınız o şekilde daha önceki telefonlarımda yapıyordum çok fazla artısı yoksa bu riske değmez bence ben sadece note 4 ün klavyesinden memnun değilim kelime tahmini ve düzeltmesi S6 gibi değil kelime öğrenmesi çok berbat
Bu samsungdan bi cacık olmaz.En düşük telefonlarında bile tema desteği bulunuyor note 4 de yok.Allah onları bildiği gibi yapsın...Smart manager uygulaması gelmiş tema desteği yok
Haklısınız mail adresini girerken bile harfleri zorla büyütüyor delirtiyor resmen [emoji2]Onu kapatabiliyorsunuz.Kapatın daha rahat kullanırsınız klavyeyi benim açımdan bakarsanız tabi işe [emoji16]
Ram kullanımı nasıl resimdeki gibi mi yoksa uygulma açık olduğu için mi öyleSmart manager uygulaması gelmiş tema desteği yok
Telefon ilk açıldığı zaman ram 1.06 idi sonra hemen böyle olduRam kullanımı nasıl resimdeki gibi mi yoksa uygulma açık olduğu için mi öyle
Böylede gayet iyiTelefon ilk açıldığı zaman ram 1.06 idi sonra hemen böyle oldu
N910c surumunede geldimi 5.1.1Eskiye nazaran biraz daha iyi bakalım pil performansı nasıl inşallah önceki gibi değildir
Evet polonya için olan romu odinden flashlaN910c surumunede geldimi 5.1.1
Ben root atmistim polonya romunu flashlarsam sikinti cikmaz dimi ayrica 5.1.1 5.0.2 den ne gibi ustun su an telefon cok stabil.zatenEvet polonya için olan romu odinden flashla
Flashlarsan sıkıntı çıkmazda 5.1.1 e güncelleyemezsin knox un arttığı için.5.1.1 in odin dosyası samsungda var diye biliyorum onu kur sen.Ben root atmistim polonya romunu flashlarsam sikinti cikmaz dimi ayrica 5.1.1 5.0.2 den ne gibi ustun su an telefon cok stabil.zaten
Eyv saolasin yeni program derken?Flashlarsan sıkıntı çıkmazda 5.1.1 e güncelleyemezsin knox un arttığı için.5.1.1 in odin dosyası samsungda var diye biliyorum onu kur sen.
Yenilikleride şunlar =
-Ram kullanımı 500-600 mb arası azaldı.
-Yeni bir program geldi.
Smart manager.Üst taraflarda ferzan arkadaşımız paylaştı.Ben kurmadım daha,merak ettiğini ona sorabilirsin o kurdu.Eyv saolasin yeni program derken?
Romun 5.1.1 direk linkini atabilcekmisin*performans olarak cihaz evrim geçirmiş diyebilirim görsel olarak pek bi değişiklik gözüme çarpmadı ufak tefek görsel değişiklikler söz konusu...
*tema desteği gelmemiş
*bildirim penceresinden s-finder ve quicck connect seçeneklerini kaldırma özelliği gelmemiş
*cihaz hala 32 bit çalışıyor
*son kullanılan uygulamalar yerine girince anlık tepkime veriyor harika olmuş
*ram kullanımı düzeltilmiş cihaz ilk açıldığında ram 1.25 seviyesinde gözlemledim
*smart manager uygulaması yüklü geliyor
*uygulamalar arası veya anaekrana dönerken efektler geliştirilmiş daha hoş olmuş
şimdilik gözlemlediklerim bunlar
Ota üzerinden geldi henüz link yokRomun 5.1.1 direk linkini atabilcekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?