wwwhmz Üye Bir kaç yerde kamerayı ilk açtığında odaklama sorunuyla karşılaşanları gördüm, ileri geri 1-2 kere sallayınca düzeliyor arkadaşlar.
Bir kaç yerde kamerayı ilk açtığında odaklama sorunuyla karşılaşanları gördüm, ileri geri 1-2 kere sallayınca düzeliyor arkadaşlar.
csbaz Üye Ferzan' Alıntı: Note edge için başladıysa 1 haftayı bulmaz Note4 için başlaması Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
Ferzan' Alıntı: Note edge için başladıysa 1 haftayı bulmaz Note4 için başlaması Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
vahitceylan135 Üye wwwhmz' Alıntı: Bir kaç yerde kamerayı ilk açtığında odaklama sorunuyla karşılaşanları gördüm, ileri geri 1-2 kere sallayınca düzeliyor arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Aylardır o sıkıntıyı çekiyorum tek çarem servise verecem içini açacaklar kamerayı değiştirecekler ve berbat bir şekilde tekrar montajını yapacaklar...
wwwhmz' Alıntı: Bir kaç yerde kamerayı ilk açtığında odaklama sorunuyla karşılaşanları gördüm, ileri geri 1-2 kere sallayınca düzeliyor arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Aylardır o sıkıntıyı çekiyorum tek çarem servise verecem içini açacaklar kamerayı değiştirecekler ve berbat bir şekilde tekrar montajını yapacaklar...
teknolojibaronu Üye Değer mi değmez mi tartışılır ama meraklısına Haber - Samsung Galaxy Note 5'in Görselleri Çıktı! - MaxiCep
Değer mi değmez mi tartışılır ama meraklısına Haber - Samsung Galaxy Note 5'in Görselleri Çıktı! - MaxiCep
Luck Star Üye Farklı rom kurmayın elinizde patlar. Note 3 için Rusya rom kurmuş geldi telefon mahvolmuş
Ferzan Üye Konu Sahibi wwwhmz' Alıntı: N910CQ modeline N910C romu kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla ... Yok sıkıntı olmaz kaç aydan beri kullanıyorum
wwwhmz' Alıntı: N910CQ modeline N910C romu kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla ... Yok sıkıntı olmaz kaç aydan beri kullanıyorum
Ferzan Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: Değer mi değmez mi tartışılır ama meraklısına Haber - Samsung Galaxy Note 5'in Görselleri Çıktı! - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Note4'ün ta kendisi bu
teknolojibaronu' Alıntı: Değer mi değmez mi tartışılır ama meraklısına Haber - Samsung Galaxy Note 5'in Görselleri Çıktı! - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Note4'ün ta kendisi bu
teknolojibaronu Üye Ferzan' Alıntı: Note4'ün ta kendisi bu Genişletmek için tıkla ... Emin misin? Note 5 Note 4 Bence aynısı değil.
Ferzan' Alıntı: Note4'ün ta kendisi bu Genişletmek için tıkla ... Emin misin? Note 5 Note 4 Bence aynısı değil.
Emre Üye teknolojibaronu' Alıntı: Emin misin? Note 5 Note 4 Bence aynısı değil. Genişletmek için tıkla ... çok tipsiz.
teknolojibaronu' Alıntı: Emin misin? Note 5 Note 4 Bence aynısı değil. Genişletmek için tıkla ... çok tipsiz.
teknolojibaronu Üye Ferzan' Alıntı: Note 4 ile bire bir görünmüyor ama note5 de değildir Genişletmek için tıkla ... Çerçeve minimuma inmiş, tuş yuvarlatılmış. Kenarlarda Note 3'e dönülmüş daha oval. Bence neden bu olmasın? Üst segmentte ancak bu kadar ince çerçeve yer alır diye düşünüyorum.
Ferzan' Alıntı: Note 4 ile bire bir görünmüyor ama note5 de değildir Genişletmek için tıkla ... Çerçeve minimuma inmiş, tuş yuvarlatılmış. Kenarlarda Note 3'e dönülmüş daha oval. Bence neden bu olmasın? Üst segmentte ancak bu kadar ince çerçeve yer alır diye düşünüyorum.
wwwhmz Üye Beyler bir siteden 4.4.4 polonya romu indirdim, içinden tek dosya çıktı odinden hangi bölümünü işaretlemem lazım? BL? AP? CSC?
Beyler bir siteden 4.4.4 polonya romu indirdim, içinden tek dosya çıktı odinden hangi bölümünü işaretlemem lazım? BL? AP? CSC?
teknolojibaronu Üye wwwhmz' Alıntı: Beyler bir siteden 4.4.4 polonya romu indirdim, içinden tek dosya çıktı odinden hangi bölümünü işaretlemem lazım? BL? AP? CSC? Genişletmek için tıkla ... AP
wwwhmz' Alıntı: Beyler bir siteden 4.4.4 polonya romu indirdim, içinden tek dosya çıktı odinden hangi bölümünü işaretlemem lazım? BL? AP? CSC? Genişletmek için tıkla ... AP
csbaz Üye wwwhmz' Alıntı: N910CQ modeline N910C romu kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla ... Olmaz